Nieuws risico's vaccinaties


balk2.jpg (42734 bytes)


De vaccin propaganda agenda van Wikipedia

Dick Schrauwen [1,9]

Gedurende het afgelopen jaar is er een opzettelijke aanval gedaan op het medische gezonde verstand door de internetreuzen van Silicon Valley en de populaire sociale mediaplatforms. Die aanval smoort de stemmen en websites die de orthodoxie van het CDC-vaccinatiebeleid [2] ter discussie stellen.

Lees verder


De mens, mazelen en schijngeloof - Andrew Wakefield

Wakefield is vergeleken met de Dreyfus van zijn generatie, een arts die ten onrechte werd beschuldigd van wetenschappelijk en medisch wangedrag, wiens ontdekkingen geheel nieuwe percepties op het gebied van autisme, de darm-hersenverbinding en vaccinveiligheid opleverden.

Lees verder


Nanodeeltjes in vaccins - het verhaal van Stefano Montanari

Geen enkele Italiaanse krant heeft ook maar een regeltje gewijd aan wat er op 9 juni in Rome gebeurde. Misschien is het allemaal wel heel normaal. 16 jaar geleden begonnen we met behulp van een elektronenmicroscoop, via een methode die was gebaseerd op twee Europese onderzoeksprojecten, vaccins te analyseren. Tot nu toe hebben we 35 verschillende soorten van deze medicijnen onderzocht, waarvan er nu 10 verplicht zijn in ItaliŽ. De resultaten zijn bekend: alle monsters bleken te zijn vervuild met micro- en nanodeeltjes en met geen enkele daarvan kan het menselijke lichaam omgaan.

Lees verder


Vaccins beschermen kweekvis niet tegen ziektes

De vaccins die gebruikt worden door commerciŽle viskwekers beschermen vissen niet tegen ziektes, volgens een nieuwe studie. De studie werd samengesteld door onderzoekers van de University of Waterloo, de Pontificial Catholic University of Valparaiso en Chile's University of Valparaiso. Het toonde aan dat gevaccineerde vissen de neiging hebben om meer symptomen te laten zien wanneer ze ziektes oplopen met impact op de gezondheid en uiteindelijke sterfte alsof ze nooit gevaccineerd waren.

Lees verder


Het Injecteren van aluminium

Op 9 mei is de documentaire ĎInjecting Aluminiumí oftewel ĎHet Injecteren van Aluminiumí verschenen. Een Frans intitiatief ditmaal, met Engelse ondertiteling en nasynchronisatie. Aan het woord komen patiŽnten, artsen, wetenschappers en invloedrijke politici die hun visie geven op het verwoestende effect van aluminium in vaccins. PatiŽnten hebben uiteenlopende ziekteverschijnselen na te zijn gevaccineerd en worden vervolgens door artsen niet serieus genomen.

Lees verder


Is de kritiek op BMR vaccin criticus Andrew Wakefield terecht?

Wat de Wakefield-critici je niet vertellen, is dat a) de studie werd geautoriseerd door 12 andere wetenschappers en b) het document bevatte geen enkele conclusie over MMR en autisme. Wakefield's document was een "Case Series", wat geen hypothese test document is. Hij gebruikte gewoon de dokters verwijzingen, behandelde de ziekte en rapporteerde de informatie die de ouders verstrekten, de verwijzende artsen en de uitkomsten van zijn onderzoek. Ook werden zijn 19 andere documenten nooit ingetrokken, en de onderzoeken naar maagdarmziekte zijn meerdere malen over de hele wereld gerepliceerd. Het document was een studie over een groep kinderen waarbij zich gastrische complicaties hadden voorgedaan. De ouders waardoor Wakefield (de top gastro-enteroloog in het Verenigd Koninkrijk) destijds was benaderd en zijn onderzoeksteam die hen probeerde te helpen met hun kinderen, is exact wat ze deden. Tijdens dit onderzoek bleken 8 van de 12 ouders dat deze symptomen, samenviel met de zogenoemde autistische regressie die, toevallig bij het toedienen van het MMR-vaccin was begonnen en wat de wetenschappers ontdekten was dat bij de behandeling van de darmafwijkingen de neurologische en gedragsafwijkingen eveneens verbeterden.

Lees verder


Robert F. Kennedy, Jr. lanceert het World Mercury Project


De strijd tegen kwik en het effect op onze gezondheid

After decades of successfully trumpeting major environmental causes, Robert Kennedy Jr. has recently turned his attention to mercury, and its impact on human health. With major medical organizations like the Endocrine Society now recognizing toxicity as causing disease in human beings, The World Mercury Project is a timely contribution to our collective well-being. Mr. Kennedy's project is as important as it is controversial, with his focus shifting to a tenuous source of mercury in adults and humans: the modern vaccine schedule.


Is dit een nieuwe link tussen wiegendood en vaccinaties ?

Uit nieuw onderzoek blijft dat babies die stierven aan wiegendood lagere waardes van het hormoon orexine hadden. Dit trok meteen mijn aandacht omdat dit eerder ook speelde bij kinderen die narcolepsie kregen (ook verstoorde aanmaak van dit hormoon orexine) na de inenting met het "veilige" Mexicaanse griepvaccin. En zeer jonge babies zullen nog kwetsbaarder zijn dan de kinderen (vanaf 4 jaar) destijds die narcolepsie overhielden aan het zoveelste vaccin. En zie ook een hoeveel vaccin cocktails zeer jonge babies het eerste jaar al binnenkrijgen. De babyís die waren overleden bleken 20% minder orexine in hun lichaam te hebben dan de rest van de babyís.

Lees verder


Aluminium is giftig voor alle levensvormen


Hoe onze kinderen worden verkocht aan de farmaceutische industrie

"Onze kinderen worden beschadigd door vaccins" stelt Del Bigtree, producent van de documentaire Vaxxed - van doofpot tot catastrofe in zijn speech op 1 juli tijdens de Santa Monica Rally tegen een nieuwe wet die vaccineren verplicht wil stellen.


Man Made Epidemics Trailer

Man Made Epidemics praat met alle partijen: van de farma, tot artsen, wetenschappers en moeders. De Duitse vaccinatiecommissie geeft hun mening en ook Andrew Wakefield mag zijn zegje doen. Wakefield is de maker van de film VAXXED. De film van Natalie Beer wil een bijdrage leveren aan de discussie betreffende de veiligheid van vaccinaties, maar dat blijkt een discussie te zijn die absoluut niet gevoerd mag worden. [Geert]


Video - Lezing Dr Seneff over glyfosaat, foliumzuur en autisme

De microcefalie epidemie in BraziliŽ zou veroorzaakt worden door het Zika virus volgens de internationale media. Maar is het Zika virus echt de oorzaak ? BraziliŽ produceert namelijk veel genetisch gemanipuleerde mais, soja en katoen voor de export. Dit betekent dus veel blootstelling aan de pesticide glyfosaat (Roundup) en andere cocktails in lucht en water bovenop de andere vervuiling in voedselbronnen. Verder is vanaf 2015 het zogemaande Tdap vaccin agressief gepromoot op de markt, en dit viel wel heel toevallig samen met de uitbraak van microcefalie. Dit Tdap vaccin bevat wederom aluminium, een bekende neurotoxisch metaal. Samen met collegas heeft Dr Seneff een medisch artikel gepubliceerd dat stelt dat de combinatie van aluminium en glyfosaat samen erg giftig voor de hersenen zijn.


Hoe een kritische arts omging met de beschuldigingen nadat hij kritiek durfde te geven op het BMR vaccin

Dr Andrew Wakefield waarschuwt al sinds 1998 voor de gevaren van het BMR vaccin en legt in deze video ook uit dat hij niet tegen losse vaccins op zich is maar wel tegen deze cocktail van vaccins. Dit doet me herinneren aan het besluit van de Japanse overheid destijds om weer over te stappen op losse vaccins omdat ze teveel problemen / claims zagen na het vaccineren.

Why Japan banned the MMR vaccine > Link


Anti vaccinatie documentaire triggert censuur media


De slachtoffers van vaccinaties worden zelden gehoord


Waterpokken vaccin kan hoornvliesontsteking veroorzaken

Huisartsen moeten zich bewust zijn van mogelijke bijwerkingen op het gezichtsvermogen van gevoelige patiŽnten. Het varicella zoster-virus vaccin tegen waterpokken en gordelroos, al meer dan 20 jaar in gebruik, wordt als een essentieel geneesmiddel beschouwd door de World Health Organization (WHO).

Lees verder


Is blootstelling aan chemische stoffen bij moeders en babyís gerelateerd aan een zwak respons op vaccins?

Wanneer een kind op jonge leeftijd wordt blootgesteld aan toxische chemicaliŽn zoals PCBís en DDT heeft het minder respons op de vaccinatie tegen tuberculose, aldus een nieuwe studie van de University of Rochester Environmental Health Sciences Center.

Lees verder


Géén daling kinkhoest door cocoonvaccinatie

Cocoonvaccinatie is het vaccineren van de personen in de nabije contactomgeving van zuigelingen. Tijdens een kinkhoestepidemie in het westen van Australië in 2011-2012, organiseerde de overheid een programma van cocoon-vaccinatie waarbij het dTpa-vaccin gratis ter beschikking werd gesteld van de kersverse ouders.

Lees verder


Vraag aan Donald Trump

ĎWaarom word jij niet vermoord, net als Jeff Bradstreet of andere tegenstanders van vaccinatie, die niet alleen autisme veroorzaken maar ook Aids en Ebola?í De bovenstaande vraag wordt gesteld door mij en anderen, omdat in de VS de laatste tijd meer dan zeven artsen vermoord zijn of dood gevonden zijn in dubieuze omstandigheden.

Lees verder


Moeder weigert gevaarlijke medicatie voor haar kind en krijgt SWAT team op bezoek


Stanfords onderzoek: immuunrespons op een griepeiwit verschaft nieuwe inzichten in narcolepsie

Een internationaal onderzoeksteam heeft voor het eerst substantieel bewijs gevonden dat erop kan duiden dat narcolepsie een ďhit en runĒ auto-immuunziekte is. De onderzoekers hebben getracht vast te stellen waarom slechts ťťn van de 2 verschillende griepvaccinaties toegepast tijdens de Mexicaanse grieppandemie in 2009 in verband werd gebracht met een sterke toename van narcolepsie, een zeldzame slaapstoornis.

Lees verder


Onterecht beschuldigd van kindermishandeling (Vaccinatieschade)

Verdacht worden van het 'Shaken Baby Syndrome', een zware vorm van kindermishandeling, terwijl je ervan overtuigd bent dat je je kind nooit kwaad hebt gedaan: het is het verhaal van Peter en Petula uit Vianen en Jan-Willem en Hilde uit Breda.


Shots In The Dark: Silence on Vaccine

Following the increase in cases of autism and other immune disorders among some particularly vulnerable people, several recognized specialists are questioning the safety of large-scale vaccination. Despite the serious side effects, pharmaceutical companies, the medical profession and government authorities continue to bury their heads in the sand, refusing to see a serious problem. In Quebec, the United States and France, as in most industrialized countries, victims are almost without recourse despite the high toxicity of substances such as mercury and aluminum contained in vaccines. With this hard-hitting documentary, Lina B. Moreco highlights a very worrying public health problem.


Video - Vaccines: The Toxic Truth

Learn the TRUTH about vaccination and the Big Pharma Coverup in this video compilation created by Dr. Gary Null.


Video - truth In media: Vaccine Court and Autism

Ben Swann Truth in Media takes a look at Vaccine Court established by Congress in 1985 and what that court has meant for families of vaccine injured children. Plus, has HHS secretly awarded families of autistic children damages while publicly stating there is no connection between autism and vaccines.


Samenvattend overzicht standpunt instanties omtrent vaccinatiebeleid

Samenvattend overzicht standpunt diverse instanties (NDL/B) omtrent vaccinatiebeleid n.a.v. meerdere actiegerichte initiatieven van afgelopen jaren

Amnesty International : Er spelen in wat u aan de orde stelt allerlei mensenrechten. Niet alleen uw argumenten, maar ook het recht van een kind op gezondheid ('om tegen onverstandige ouders beschermd te worden'). Hier botsen het algemeen belang - een zwaarwegend algemeen belang van volksgezondheid - en het recht van ouders om zelf te bepalen hoe ze hun kinderen opvoeden. In de informatie van verontruste burgers wordt volgens Amnesty ten onrechte nogal eens voorbij gegaan aan de rechten van het kind (gezondheid en autonomie). Polio kan in blijvend letsel resulteren. Ook wordt voorbij gegaan aan de rechten van anderen, te weten mensen (kinderen) die besmet kunnen raken omdat de ziekte weer gaat rondwaren (terwijl zij daartegen nog niet zijn of kunnen worden ingeŽnt ten gevolge van leeftijd of ziekte). Door een (te) lage vaccinatiegraad kan de groepsimmuniteit ondermijnd worden, wat weer tot uitbraken kan leiden. Er moet een daadwerkelijke behoefte/noodzaak zijn (gebleken risico op besmetting, vaccinatiegraad onder de kritisch grens).

RIVM : Vijftig jaar geleden stierven in Nederland nog 2% van alle kinderen voor hun vijfde verjaardag. In ontwikkelingslanden is dat nu nog steeds 12%. Infectieziekten (zoals mazelen) zijn daar een belangrijke oorzaak van. Natuurlijk is verbeteren van de kwaliteit van het drinkwater ook van belang en betere sanitaire voorzieningen, maar in Nederland heeft toch vooral het Rijksvaccinatieprogramma gezorgd voor die spectaculaire daling van de kindersterfte. Conclusie : Nederland behoort blijkbaar dus nog steeds tot de te redden ontwikkelingslanden, gezien het feit dat het RIVM zich nog altijd in hun argumentering baseert op dit percentage van 50 jaar geleden (2% sterfte)...

Zorg & Gezondheid (BelgiŽ) : Voor het preventieve gezondheidsbeleid in Vlaanderen in het algemeen, en voor het vaccinatiebeleid in het bijzonder, baseert de Vlaamse overheid zich op wetenschappelijk onderbouwde adviezen. In eerste instantie worden de adviezen van de Hoge Gezondheidsraad gevolgd voor vaccinaties. Deze liggen in lijn met internationale aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en het European Center for Disease Prevention and Control (ECDC).

Belgisch minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx (aangaande het verplichte poliovaccin in BelgiŽ) : Het comitť volgt de toestand inzake polio in BelgiŽ en het rapporteert daarover aan de Wereldgezondheidsorganisatie, de WHO. De WHO beslist op basis van die informatie of ons land poliovrij verklaard kan blijven.Mochten we tot het besluit komen dat er wel degelijk een tegenstrijdigheid bestaat, dan zullen we de wet moeten wijzigen om het verplichte karakter van de vaccinatie te handhaven.

Kinderrechtencommissaris : U maakt zich duidelijk zorgen om het huidige beleid Ė zowel in Nederland als in BelgiŽ. De Kinderombudsman is alleen bevoegd ten aanzien van Nederland. Voor zover uw email betrekking heeft op Nederland, zullen wij deze en de daarin opgesomde punten aanmerken als signalen op het gebied van de gezondheidszorg, meer specifiek ten aanzien van vaccinaties. Signalen kunnen voor de Kinderombudsman aanleiding zijn om onderzoek te openen. Onze dank dan ook voor het delen van de informatie met ons. Wij realiseren ons dat u wellicht een specifieker antwoord had gewenst, maar kunnen u dat helaas niet geven. Dat laat onverlet dat wij u nogmaals bedanken voor het destijds doorgeven van het signaal.

'Advocaten zonder grenzen' (Ndl/B) : Wij zijn niet in staat jullie te helpen in jullie strijd. We zijn een internationale NGO die momenteel werkt in 12 verschillende landen in het Zuiden rond gerechtigheid (toegang tot justitie, sociale en economische rechten, burgerlijke en politieke rechten, internationale justitie..). Onze experts zijn gespecialiseerd in het internationaal recht of in bepaalde rechtssystemen. We zijn niet actief op Europees niveau.

In 2011 geconsulteerd advocatenbureau Brussel (gespecialiseerd in Mensenrecht): concluderend is er juridisch gezien geen enkele mogelijkheid in de wet gevonden om het "recht op vaccinatievrijheid en informatie" op te eisen. Vermoedens werden bevestigd dat het inderdaad totaal onmogelijk is om als niet-slachtoffer zijnde een klacht neer te leggen aangaande deze problematiek. Voor Nederland zal vast en zeker hetzelfde gelden...

Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg : Alleen zij die zich als slachtoffer beschouwen (overtreding wetten vrije meningsuiting aangaande verplichte vaccinaties) kunnen zo'n verzoek op Europees niveau opstarten. MAAR dit alleen wanneer ALLE juridische mogelijkheden in het eigen land zijn uitgeput...

Het Vaticaan : Het Vaticaan spoort ouders tot voorzichtigheid aan wanneer ze weigeren om hun kinderen te laten vaccineren, omdat die vaccins uit foetussen gewonnen zijn. De Pauselijke Academie voor de Wetenschappen, een van de meest prestigieuze academies van het Vaticaan, onderstreept in gepubliceerd document dat ouders het recht hebben om zulke behandelingen te weigeren. Maar tegelijkertijd roept ze de ouders op om daarbij de nodige voorzichtigheid aan de dag te leggen, omdat de weigering voor de kinderen en de algemene volksgezondheid ernstige gezondheidsproblemen kan meebrengen.

Conclusie : vaccins zijn en blijven heilig in de ogen van ALLE overheden en gezondheidsinstanties (die zich hierbij uitsluitend blijken te baseren op het internationaal aangescherpte WHO-beleid om binnen zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk wereldbewoners 'te bespuiten')...

ďWanneer wetenschap aantoont dat bepaald geloof in het boeddhisme onjuist is, dan moet
het boeddhisme veranderen.Ē
Dalai Lama

Aanvullende ideeŽn om een nog niet gebruikt kanaaltje aan te boren om deze problematiek maatschappelijk/moreel/juridisch gezien onder de aandacht te brengen, zijn vanzelfsprekend van harte welkom....

Ellen Vader


Waar zijn de wetenschappelijke studies die bewijzen dat
vaccins veilig zijn ?

Deze studie, gepubliceerd in de British Medical Journal (BMJ), en een vervolg op
eerdere rapporten, wijst uit dat het DTP-vaccin dodelijk kan zijn voor babymeisjes
(difterie-, tetanus- en poliomyelitisvaccin).

* Babymeisjes die met dit vaccin worden ingeŽnt, blijken 3x zoveel risico te lopen
op overlijden als niet gevaccineerde meisjes.

* In Guinea-Bisseau in Afrika werd een 84% hoger sterftecijfer genoteerd.

* De WHO sponsorde meerdere instanties om de opgedoken resultaten positief te
'her-zien" door te verklaren dat het DTP-vaccin veilig geacht werd.

Lees verder


Barst in de Vaccinatie Theorie

Auteur: Ellorene Westerhout

Het principe van vaccinatie berust op een theorie over de werking van ons immuunsysteem bij infecties. Tot nu toe hebben medici gedacht, en in de opleiding geleerd, dat het vooral de antilichamen zijn waarmee we een virusinfectie bestrijden. Uit recente onderzoeken blijkt dit idee niet te kloppen. Even een opfrisser over de vermeende werking van onze afweer bij infecties. We nemen als voorbeeld een virusinfectie. Volgens de oude theorie wordt de ongewenste binnendringer, het virus dus, te lijf gegaan door immuuncellen ter plekke. Opgeslokt, naar binnen geslurpt. Deze immuuncellen noemen we macrofagen ofwel grote eters. Ze eten als het ware het virus op en verteren het. De volgevreten macrofagen stromen met het bloed mee naar onze lymfeklieren. In de lymfeklier wordt de inhoud, het kapot gemaakte virus, gescand en geregistreerd. Elke cel, of het nu menselijk, dierlijk of plantaardig is, draagt een label, een tag zou je kunnen zeggen. Dit wordt in een databank opgeslagen en vergeleken met de data (labels) die er al in zitten van vorige infecties. Wordt het label herkend, dan worden de antilichamen er op af gestuurd. Is het een nieuw label, dan moeten ze eerst gemaakt worden. Daartoe worden de immuuncellen van de T-afdeling in de lymfeklier geactiveerd (T-cellen).

Lees verder


Er is een positief verband gevonden tussen de invloed van autisme en kindervaccinaties

De reden voor een snelle stijging van autisme in de USA, die begon in negentiger jaren, is een mysterie.
Alhoewel individuen waarschijnlijk een genetische aanleg hebben om autisme te ontwikkelen, vermoeden onderzoekers dat er ook 1 of meerdere omgevingsfactoren nodig zijn. 1 van die factoren zou de hoeveelheid vaccinaties kunnen zijn die jonge kinderen krijgen. Door gebruik te maken van regressie-analyse en controle van het gezinsinkomen en etniciteit, is de relatie tussen het aandeel van de kinderen die de aanbevolen vaccinaties tot 2 jaar ontvingen en met aanleg voor autisme of een spraak- of taalstoornis in iedere staat van Amerika vastgesteld. Dit gebeurde tussen 2001 en 2007. Een positieve en statistisch significante relatie werd gevonden: Hoe hoger het aandeel van de kinderen die de aanbevolen vaccinaties ontvingen, hoe hoger de aanleg voor autisme en of spraak- en taalstoornis. 1% verhoging van vaccinaties werd geassocieerd met nog eens 680 kinderen met autisme of een spraak- en taalstoornis. Noch het gedrag van de ouders noch de toegang tot zorg waren van invloed op de resultaten, omdat de de vaccinatie omvang niet significant gerelateerd (statistisch) aan andere handicaps of aan het aantal kinderartsen in enige staat van Amerika. De resultaten suggereren dat alhoewel kwik niet meer voorkomt in veel vaccinaties, er andere boosdoeners kunnen zijn die wel gelinkt kunnen worden aan autisme. Verder onderzoek naar de relatie tussen autisme en vaccinaties is gewaarborgd.

Bron: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21623535

Vertaling : Seth


Bescherm Canadezen tegen ziekte en onbedoeld vaccinatieletsel

Bescherm Canadezen tegen ziekte en onbedoeld vaccinatieletsel, zegt een onderzoeker van de Universiteit van Toronto. Nieuw onderzoek steunt vergoeding bij vaccinatieletsel. Canadese inspanningen om ziekteverspreiding te voorkomen zouden moeten worden ondersteund door een  vergoedingen beleid voor mensen die getroffen worden door vaccin gerelateerd letsel, volgens nieuw onderzoek door de Universiteit van Toronto, Ottawa en het onderzoekscentrum van het ziekenhuis van Ottawa.

Vaccinatieprogramma's worden beschouwd als de hoeksteen van de Canadese gezondheid en zijn verantwoordelijk voor een dramatische daling van het aantal ziektegevallen en de ernst van de met vaccin bestrijdbare ziekten. Ondanks de inspanningen van fabrikanten en gezondheidswerkers, lopen toch een aantal mensen per jaar letsel op door vaccinatie. Het deelnemen aan een vaccinatieprogramma doe je niet alleen voor je eigen gezondheid; het is ontwikkeld om de verspreiding tegen te gaan of te verminderen.

"Wanneer mensen gevaccineerd worden, is er een voordeel voor de hele populatie. Ondanks dat iedereen bijdraagt aan het positieve resultaat van programma, zijn er altijd een paar ongelukkigen die schade oplopen door vaccinatie," zegt professor Jennifer Keelan van de "Dalla Lana School of Public Health" van de Universiteit van Toronto.

Lees verder

Seth


Vaccinatiebeleid USA

Vanmorgen viel mijn geschokte oog hierop... Peter Vereecke was mij voor en stuurde deze tekst al rond in het BelgiŽ-circuit :

Zo evolueert de situatie bij grote broer USA :

* kinderen worden verplicht 69 dosissen van 16 vaccinaties te krijgen
* mensen dreigen hun job te verliezen als ze de seizoensgriepvaccinatie weigeren
* men werkt aan 145 nieuwe vaccins
* wie zich niet laat vaccineren ( ťn chippen ) valt tussen de mazen van Obama's zo geroemde gezondheidswet

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/11/06/nvic-state-advocacy-portal.aspx

Tot nu toe is Europa altijd gevolgd. Te vrezen valt dus dat de vaccinatie-horror nog zal toenemen. Tenzij dat het gezond en kritisch verstand ook bij ons een opstoot zal krijgen.

Groetjes,
Ellen


Gelieve BIJDRAGE te storten voor ontwikkelen vaccins Institut Pasteur !!

't Volgt elkaar op deze dagen !!!! Schiet in eerste instantie in de lach, maar o zo serieus, verdikkeme !!!!

De post hier in Frankrijk komt langs met een brief, aan mij persoonlijk gericht, van het Institut Pasteur in Parijs om me te vragen een BIJDRAGE te storten voor:

"Het ontwikkelen van preventieve ! kankerVACCINS door 16 ! speciaal hiervoor aangewezen onderzoeksteams "  Het gaat hier om speciale vaccins tegen: prostaat- dikke darm- borst- long- lever- eierstokken- en blaaskanker. En daar moet IK voor betalen ???????????????

4 Redenen om de experts bij te staan :

- directe financiŽle hulp aan de onderzoekers
- het bespoedigen van hun strijd tegen kanker
- het verbeteren van ieders gezondheid
- deelname aan een fantastische keten van steun

"Hoe sneller u onze onderzoeksteams ondersteunt, des te sneller kan een vaccin levensreddend zijn"...
En dan ook nog: "66% van uw bijdrage is aftrekbaar van uw inkomstenbelasting".

Als "cadeautje" bij deze brief, een vel met stickers met naam/adres/vaccinplaatje...

Hemeltje toch!

Groetjes,
Ellen


Agnes Kant is niet te vertrouwen als vaccinatie-tsarina

De voormalige fractieleider van de SP Agnes Kant wordt per 1 januari bij het Nederlands Bijwerkingen
Centrum Lareb verantwoordelijk voor vaccinaties. Dat maakte zij op 15 oktober bekend bij Pauw &
Witteman. Het is alarmerend dat juist in de tijd waarin grootschalige, mondiale vaccinatie-campagnes
(Mexicaanse griep, HPV) worden exposed als tegen de mensheid gerichte aanvallen van de NWO (WHO,  Bilderberg, Rockefeller Foundation: backgrounds) een politica op deze positie wordt benoemd. Het is dan ook nauwelijks mogelijk Kant in haar nieuwe positie het voordeel van de twijfel te gunnen.

Lees verder

Geert


Vaccinaties: de kracht van de boycot!

Het najaar is nog niet eens in volle bloei en van vele kanten zien wij als redactie al weer de  vaccinatie-lobby haar grijpers uitstrekken naar een succesvol vaccinatie-seizoen.. Vorig jaar
hebben we de kolderieke show gehad van Big Pharma in een pas-de-deux getiteld ‘Mexicaanse Griep’, met de WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie. En natuurlijk zijn er 2 mensen nodig om de tango te dansen, en wat werd er gedanst.. Het Poolse voorbeeld gaat opvolging krijgen. Het is nu de beurt aan OekraÔne om ‘Nee’ te zeggen.  Over de kracht van het collectief, over het succes van sociale collectiviteit.

Lees verder

Geert


The Risks of the Whooping Cough Vaccine

A mother tells Fox News about how her son reacted to the DTaP shot and regressed into autism


Wat is SV40?

Heeft u weleens gehoord van SV40? Ga op Google ontdekkingsreis. Combineer met woorden als cancer, vaccin, polio, Alton Ochsner.

Link

If you believe this interview provides important information, you may spread it far and wide.

Interview with Edward Haslam, author of Dr. Mary's Monkey
http://www.youtube.com/watch?v=CmLfKGl9MMw

Geert


"Onafhankelijk" onderzoek naar overlijden kind na BMR vaccinatie

Minister Ab Klink van Volkshuisvesting Welzijn en Sport (VWS) stelt een onderzoek in naar het mogelijke verband tussen het overlijden van een 8-jarige jongen en de vaccinatie die hij kreeg tegen BMR en DTP.

Lees verder

Lareb valt onder het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. Het CBG bestaat weer uit ambtenaren van het ministerie [Link] . De RIVM is ook weer een overheidsinstantie [Link]. Dus de overheid die zichzelf gaat controleren. Zal ik de uitkomst voorspellen? En dat onder de vlag van onafhankelijk onderzoek. De slager die zijn eigen waren gaat keuren?

Ron


The whooping cough vaccine doesn't work so what are they injecting?

Reports of whooping cough outbreaks in California and in other states this summer are nothing new. Every four to five years -- no matter how high the vaccination rate is - there are reports of whooping cough increases. Whooping cough is a respiratory disease. Toxins in Bordetella pertussis bacteria stimulate the production of large amounts of thick, sticky mucus that can clog the airways of tiny babies and children, making it difficult for them to take a breath without vomiting, choking and making a whooping sound as they struggle to breathe. There is an acellular pertussis vaccine -- DTaP - which was licensed for American babies in 1996.4 DTaP replaced an older, very reactive whole cell pertussis vaccine - DPT - that was associated with more cases of high fever, collapse/shock, convulsions, brain inflammation and permanent brain damage.

It is well known that pertussis vaccines, which can contain various amounts of bioactive toxins and also aluminum and mercury additives, have killed and brain injured some children. Over half of the 2,480 awards for vaccine injury and death totaling $2 billion dollars made under the 1986 National Childhood Vaccine Injury Act involve pertussis vaccine. Pertussis vaccination rates are very high in the U.S. According to the CDC, 84 percent of children under age three have received four DTaP shots. By the time American children enter kindergarten nearly every child has gotten all the CDC recommended pertussis shots. In 2009, the CDC said that the proportion of totally unvaccinated children in America is only six hundredths of one percent (0.06).

Even with super high pertussis vaccine coverage in America and other countries like the Netherlands, Australia, Finland and Canada, whooping cough disease cannot be prevented. There are two main reasons for this fact. First, pertussis vaccines widely used since the 1950's have not prevented whooping cough disease from circulating in vaccinated populations. Unknown numbers of children and adults, who have gotten all government recommended pertussis shots, can and do develop whooping cough or are carriers without symptoms. Because pertussis vaccine immunity is only temporary and does not last, health officials are now telling teenagers and adults to get more booster shots. But that is not going to matter if scientific evidence that B. pertussis organisms have mutated and become vaccine-resistant turns out to be correct.

A second important reason is that another Bordetella organism -- parapertussis -- also can cause whooping cough. B. parapertussis symptoms, while often milder, can look exactly like B. pertussis. But doctors rarely recognize or test for parapertussis. And there is NO vaccine for parapertussis. The DTaP vaccine given 5 times to children under age 6 and booster doses for teenagers and adults does not protect against whooping cough caused by B. parapertussis. In highly vaccinated countries like the U.S., parpertussis is on the rise and it is estimated that perhaps 30 percent or more of whooping cough disease is actually caused by parapertussis!


Boek - Ziekten en Vaccins Nader Bekeken

ISBN nummer: 978-90-484-1355-3
Prijs niet-leden: 19,95 euro
Prijs leden: 14,95 euro

Zolang de mensheid bestaat hebben we te maken met ziekten die ongemak, ernstig lijden en dood met zich kunnen meebrengen. Daarom is het logisch dat we pogingen doen om het lijden te verzachten, ziekten te genezen of ernstige gevolgen van ziekten te vermijden. Elke nieuwe generatie zoekt weer nieuwe wegen en middelen en meent telkens het definitieve en betere antwoord te hebben gevonden. De vraag is: is vaccineren het juiste antwoord hierop?

Dit boek is een compleet, uniek en onmisbaar naslagwerk voor het Nederlands taalgebied over ziekten en de daarbij behorende vaccins. Het is rijkelijk voorzien van bronverwijzingen naar wetenschappelijke
publicaties en van literatuurverwijzingen.

Dit boek is geschreven door het Kennisteam van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP). Binnen de NVKP is het Kennisteam het hart van deze organisatie. Het team bestaat uit vrijwilligers die allen verantwoordelijk zijn voor het verzamelen van kennis rondom vaccineren. Het team verzamelt informatie over: vaccinatiebeleid, productie van vaccins, wetenschappelijke artikelen uit binnen- en buitenland, ervaringen in het buitenland, vaccinatieschade ofwel de algemene en individuele invloed van vaccineren op de gezondheid van de mens.

Te koop via de website www.nvkp.nl

Met vriendelijke groet,

Anne-Marie


Vaccinatieschade database in Zwitserland

Hello everybody,

I am a homeopath and naturopathic physician in Switzerland (though I am German) and have a lot to do with vaccine damages in my practice. For this reason I have been running a vaccine critical website for almost 10 now. The main focus of the website are vaccine damages, which can be reported by individuals. As the site was only in german until now, I just got vaccine damages only out of Germany, Austria and Switzerland (over 730). Due to a donation I received I was able to translate the site into English and now, all the vaccine damages (which were reported so far) were translated into English.

As it is important, that as much people as possible from all over the world become aware of vaccine dangers, I really would appreciate if you pass this info to people you know to report their vaccination damages. Because everybody who reads the reports thinks twice about getting a vaccine.

The report form link is: http://www.impfschaden.info/en/vaccine-damage-report.html

Already reported cases can be read here: http://www.impfschaden.info/en/vaccine-adverse-event-reports.html

The database(where not all cases are filled in yet): http://www.impfschaden.info/en/vaccine-damage-reports-2010.html

Thank you very much
Andreas


Conflict of Interest - Vaccine Pushers

"Independent" MDs and Scientists tell us vaccines are safe. Too bad they are making MILLIONS pushing harmful vaccines with strong ties to the Pharmaceutical industry.


Moeder wint rechtzaak mbt BMR vaccinatie zoon na 18 jaar knokken

Een moeder wiens zoon ernstige hersenschade opliep na de BMR vaccinatie als baby krijgt na 18 jaar vechten een compensatie van £90,000.

Link


Bofvaccinatie biedt te weinig bescherming

De huidige vaccinatie tegen de bof biedt mogelijk te weinig bescherming. Dat blijkt uit Amerikaans onderzoek dat onlangs is verschenen in het vaktijdschrift Journal of Infectuous Diseases.

Lees verder


Waterpokken krijgen beschermt tegen astma en eczeem

Volgens Dr. Jonathan Silverberg van de State University of New York Downstate Medical Center in Brooklyn blijkt uit een nieuwe studie dat kinderen die gevaccineerd zijn tegen waterpokken meer kans op astma en eczeem dan kinderen die de ziekte ooit hebben gekregen.

Link


FDA: Productie Vaccins bij vaccinfabriek Sanofi Pasteur niet veilig

De Amerikaanse FDA concludeert dit na een bezoek aan de vaccinfabriek te Sanofi Pasteur. Er bestaat een risico op microbacterieŽle besmetting van de vaccins met tyfus en hondsdolheid. Dit zeggen de inspecteurs van de FDA die de fabriek in Marcy līEtoile (Frankrijk) bezochten.

Link

Ron


Gezond en Wel

Dťsirťe RŲver in gesprek met haar speciale gast, een van de Nestoren van de Nederlandse natuurgeneeskunde: de Haarlemse arts H.C. Moolenburgh.

Download MP3


De bof

Het was weer in het nieuws: de bof waart rond, voornamelijk onder studenten. Veel jonge mensen zijn er door de vaccinaties in hun kindertijd niet mee in aanraking gekomen, en dat is jammer. Want het doormaken van de ziekte op jeugdige leeftijd geeft levenslange immuniteit. Vaccinatie daarentegen werkt maar 15 jaar, vaak niet eens volledig, en het heeft wel forse nadelen e/o gevolgen (zie verderop in het artikel).

Wat is de bof?

De bof is een acute infectieziekte waarbij een of beide oorspeekselklieren zijn aangedaan. Er treedt een pijnlijke zwelling op. Ook andere speekselklieren kunnen meedoen. Kenmerkend is de pijn bij de oorlel, onder het oor en langs de kaaklijn. Kauwen verergert de pijn, evenals het nuttigen van zure spijzen.

Verder zijn er ook algehele ziekteverschijnselen, zoals koorts, hoofdpijn, verminderde eetlust en moeheid. Na een dag of drie is de zwelling maximaal, om dan daarna in een week te verdwijnen. Het ziekteverloop kan soms heftig zijn.

Besmetting
De bof treedt meestal op de vorm van een epidemie, met tussenpozen van 5-10 jaar. Door aanhoesten komt het virus via de mond of neus binnen, waarna het zich vermenigvuldigt in de speekselklier. Dit duurt 1-6 dagen voordat de zwelling optreedt tot nadat de zwelling is verdwenen. Incubatietijd (de tijd waarin men besmet kan raken) is 2-3 weken; er is kans op besmetting tot 2 weken na het begin van de ziekte. Ongeveer 30-40 % van de besmette personen krijgt geen ziekteverschijnselen, maar verkrijgt wel een levenslange immuniteit.

Behandeling
Meestal is dat niet nodig. Bedrust is voldoende, en om de ongemakken te verzachten kan zo nodig vloeibaar voedsel genuttigd worden en is het beter om vette-, zure-, en eiwitrijke voeding te vermijden en de patiŽnt veel te laten drinken. Geef geen “koortswerende” middelen, immers: koorts geeft aan dat het lichaam hard werkt, dus dat kun je beter niet onderbreken, en: koorts geneest.

Complicaties
• Bij jonge kinderen en schoolgaande kinderen uiterst zeldzaam.
• Bij adolescenten en volwassenen is er een verhoogde kans op complicaties.

Nevenverschijnselen
• Orchitis; dit is een ontsteking van de teelbal, meestal eenzijdig. Deze treedt op bij 20-30 % van de patiŽnten indien de bof na de puberteit wordt doorgemaakt. Complicaties zoals onvruchtbaarheid treden zeer zelden op. Toch is dat nog steeds een wijd verbreid fabel.
• Meningo-encephalitis; dit is een hersen(vlies)ontsteking, deze treedt op bij 6-25% van de patiŽnten indien de bof na de puberteit wordt doorgemaakt. Er is altijd volledige genezing zonder restverschijnselen.
•Pancreatitis; dit is een ontsteking van de alvleesklier. Deze treedt zelden op en geneest vrijwel altijd zonder restverschijnselen.

Het bofvaccin wordt sinds 1987 in Nederland toegediend, samen met de inenting tegen mazelen en rode hond, het BMR vaccin geheten, op de leeftijd van 14 maanden met een herhaling op het 9e jaar.

Maar omdat de bof een onschuldige kinderziekte is met uiterst zelden complicaties, biedt vaccinatie daarom geen voordelen. Integendeel: het geeft juist kans op verschuiving naar latere leeftijd waar de ziekte kan optreden met meer complicaties tot gevolg.

Na bofvaccinatie kunnen optreden:

• Speekselklierontsteking
• 1:200 teelbalontsteking, hersenvliesontsteking
• Diabetes
• 1:500.000 enkelzijdige doofheid
• Huidbloedinkjes
• Allergische reacties
• Oogzenuwontsteking
• Shock
• Ernstige a-typische bof
• Huiduitslag
• Jeuk
• Koortsstuipen

Gevaren van elke vaccinatie met (verzwakt)levende virussen zijn:

1. Verontreiniging van het vaccin met andere levende virussen.
2. Overgevoeligheidsreacties.
3. Activering van auto-immuunziekten zoals reuma, MS; deze ziekten zullen zich pas veel later openbaren.
4. In combinaties met de mazelen en de rode hond de specifieke risico’s van de beide andere vaccins.

Wist u dat:
• Gevaar voor onvruchtbaarheid nooit is bewezen en berust op een wijdverbreid sprookje.
• Bewezen is dat het doormaken van de bof (of een andere kinderziekte) beschermt tegen (eierstok)kanker op oudere leeftijd. Deze bescherming is beter als de doorgemaakte ziekte voor de puberteit heeft plaatsgevonden.
• Het doormaken van een kinderziekte het kind helpt in haar/zijn ontwikkeling.
• Er na de vaccinatiecampagne een spectaculaire toename van de bof is gezien na de puberteit.
• Er vanaf 1977 routinematig gevaccineerd wordt in de USA, maar dat dit geen daling laat zien van het aantal bofgevallen.
• Er in 1993 in Zwitserland onder de gevaccineerde meer gevallen van bof geconstateerd werden dan onder niet ingeente personen.
• In 2008 er ook een aantal gevallen was van de bof op een lagere school.

Ynette Mulder-de Ronde
Klassiek homeopaat, Emmen


Klink begint met aandelen in een 'rolstoelenfabriek'... ?

Hoe serieus moet je deze persoon nu eigenlijk nog nemen. Hij heeft waarschijnlijk nog nooit gehoord over de relatie van Vaccinaties Hepatitis B en Multiple Sclerose.... Babies allerlei rommel inspuiten lijkt sterk op 'pyschische indoctrinatie' want een jonge moeder 'wil haar kind uiteraard tegen alle ellende beschermen'.... Mij zal het niets verbazen dat als iks straks 80 ben ik mijn electrische auto tussen de rolstoelen parkeer... Op naar de 'rolstoelgeneratie'.

Mijnheer Klink: 'ik verzoek u vriendelijk u internationaal te willen laten informeren'.

Link

Ditta

ps: tsja.....dit soort 'media' vraagt om dit soort reacties...


CDC bezorgd over BMR vaccin

There are new concerns about a vaccine the Oklahoma Department of Health recommends.

Link


Meningokokken Vaccin type C

Zal deze waarschuwing voorafgaande aan het toedienen (tegelijkertijd met het hpv-vaccin?) aan de meisjes worden gemeld door het prikpersoneel GGD ?

Wees extra voorzichtig met Meningitec

- als u/uw kind hemofilie heeft of een ander probleem dat kan zorgen dat uw bloed niet goed stolt of als u/uw kind een geneesmiddel gebruikt dat zorgt dat uw bloed niet meer goed stolt. Indien dit het geval is, kan uw arts ervoor kiezen bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen.

- als u/uw kind een zwak immuunsysteem heeft of als u/uw kind onlangs behandeld bent/is of nu behandeld wordt met een bestralingskuur, corticosteroÔden of andere geneesmiddelen die de immuniteit voor infecties kunnen verminderen. Meningitec kan nog steeds toegediend worden, maar het is mogelijk dat het een minder goede bescherming biedt dan bij andere personen.

- als u/uw kind een nieraandoening heeft waarbij grote hoeveelheden eiwitten in de urine terechtkomen (zogenaamd nefrotisch syndroom). Er is melding gemaakt van terugkeer van deze aandoening na vaccinatie. Uw arts zal u adviseren of u nog Meningitec mag krijgen, afhankelijk van het exacte soort nierprobleem dat u heeft.

Hoewel Meningitec een eiwit bevat (CRM197) van de bacteriŽn die difterie veroorzaken, beschermt het vaccin niet tegen difterie. Daarom is het belangrijk dat u/uw kind op het voorziene tijdstip andere vaccins
krijgt die bescherming bieden tegen difterie.

http://db.cbg-meb.nl/Bijsluiters/h34604.pdf

http://db.cbg-meb.nl/IB-teksten/h34604.pdf

(Niet vermeld bij rubriek "hulpstoffen" 6.1):
geadsorbeerd op aluminiumfosfaat .................................................................................... 0,125 mg Al3+

Ellen


Anti-Vaccinatie activiste krijgt eigen talkshow van Oprah!

Actrice en Playboy Model Jenny McCarthy die zich inzet om de wereld duidelijk te maken dat vaccinaties autisme veroorzaken (zoals bij haar eigen zoontje) heeft een eigen Talkshow gekregen van Oprah Winfrey! Ook is ze al begonnen te Bloggen voor de website van Oprah over gezondheids-zaken... Ze schreef al eerder voor de huffingtonpost over vaccinaties die autisme veroorzaken:

Paul Engels


Hoe worden wij gemanipuleerd en blijven wij daar intrappen?

Manipuleren… Kijken we in ‘van Dale’ dan zien we dat er bij de omschrijving staat: ‘handig of slim beÔnvloeden’… Als we dat weten en we regelmatig opnoemen dat we op allerlei gebied gemanipuleerd worden, dan probeert men ons dus op een handige en/of slimme manier zover te krijgen dat we doen wat men wil of dat wij geloven wat ons wordt verteld.

Reclame is een slimme manier ons van alles voor te schotelen! Er wordt handig gebruik gemaakt van beelden die velen aanspreken zodat zij het getoonde product graag willen bezitten of de bijbehorende emotie willen beleven. Als je meegaat in de beelden en niet nuchter nadenkt kun je zelfs het gevoel krijgen dat je iets mist, dat je leven onvolledig is zonder dat wat geboden wordt.

Deze vorm van handig inspelen op emotie zien we ook terug in de gezondheidszorg. Zorg? Is het zorg te noemen als men de meisjes van 12 jaar via een reclamebureau richting de vaccinatiepost probeert te
krijgen om het HPV-vaccin te laten inspuiten? Of is dit zorgelijk? Als jonge ouders het gevoel hebben dat zij de vrijwillig aangeboden vaccinaties liever niet in hun kindje laten spuiten worden zij op het
consultatiebureau toch dusdanig aangesproken dat het lijkt of zij roekeloos zijn. Is dit oprechte zorg of zorgelijk te noemen? Men gaat er altijd maar vanuit dat de vaccins alleen maar goed zijn, een
positieve bijdrage leveren en veilig zijn. Veilig en effectief! Kunnen wij klakkeloos aannemen dat dit waar is?

Als je een postmarketingonderzoek (PMO) mag geloven dan was er jaren lang bijna niets bekend wat het DTP- en BMR-vaccin werkelijk kon veroorzaken. In 2008 en 2009 gingen drie dames, Riet Jongerius, Rudy Burgmeijer en Ilja Rodermans, zich bezig houden met een onderzoek (PMO). Er werd gekeken naar de bijwerkingen van het DTP- en BMR-vaccin geproduceerd door het NVI, (Nederlands vaccin instituut).

Dat onderzoek werd in september 2008 doorkruist door de recall (terug roepen) van het BMR vaccin en op 10 februari 2009, door de beslissing van de Overheid om het NVI niet langer vaccins te laten produceren. Het NVI produceerde vaccins voor het Rijksvaccinatieprogramma. Om die redenen werd het onderzoek vroegtijdig gestopt. En dat is nu weer ťťn van de minpunten in dit hele verhaal. Doen ze eindelijk onderzoek naar de bijwerkingen van vaccins… worden er weer spaken in de wielen gestoken!

Wat in mijn beleving schokkend is in dit verhaal is de opmerking dat dit het eerste PMO was van beide vaccins. Het DTP-vaccin was al op de markt sinds 1962 en het BMR-vaccin sinds 1987. Het summiere onderzoek vond plaats in 2008 en 2009. Tussen 1962 en 2008 zitten 46 jaren. Zij geven dus toe dat er 46 jaar geen onderzoek is gedaan! Al 46 jaar wordt klakkeloos aangenomen, verteld, dat de vaccins veilig
en effectief zijn. Kunnen wij dit maar ongestraft laten gebeuren? Riet Jongerius vermeldt dat er wel bijwerkingen bekend waren maar deze waren nog niet eerder uitvoerig in kaart gebracht.

Voor nieuwe vaccins is een dergelijk onderzoek wel verplicht en toch vonden zij het een goede zaak om voor beide vaccins een gedegen veiligheidsprofiel te maken. Veilig? Gedegen? Hoe gedegen is gedegen als het onderzoek ook weer net zo gemakkelijk wordt afgebroken? Men was van mening dat na onderzoek eventueel artsen- en patiŽntenbijsluiters moesten worden aangepast.

Het DTP- vaccin kon dus ongestoord 46 jaar worden ingespoten bij ontelbare kinderen als we deze dames mogen geloven. Want een gedegen onderzoek was er niet eerder geweest, hoewel het in dit geval ook is onderbroken. De BMR -vaccinaties konden 21 jaar ingespoten worden voor het eerste PMO werd gedaan. Hoe hebben wij ons laten manipuleren met de woorden… veilig en effectief? De dames pakten het groots aan naar eigen zeggen. Ze benaderden drie doelgroepen. Kinderen van veertien maanden (BMR-vaccin), kinderen van negen jaar (BMR- en DTP-vaccin) en volwassenen die in het kader van een reis of beroepshalve (militairen o.a.) het DTP-vaccin kregen.

Iedere deelnemer kreeg een inlogcode om zo online een dagboek bij te houden. Om een lang verhaal kort te maken: de eindconclusie was dat de bijsluiters moesten worden aangepast. Er moest onderscheid gemaakt worden in de leeftijdsgroepen: kinderen reageren weer anders dan volwassenen.
Ook bleek dat er meer bijwerkingen voorkwamen dan de bijsluiters vermeldden. Kortom… hoe lieten wij ons jarenlang manipuleren? Werden we voorgelogen? Wisten ze dit echt niet? Waarom zoveel jaren klakkeloos inspuiten van lichaamsvreemde stoffen in gezonde lijfjes met de gedachte: zo beschermen wij ons kind? Als ik deze vermeldingen lees dan krijg ik de ‘kriebels’ van het feit dat onze twee kinderen alles tot zich hebben gekregen vůůr dit beknopte onderzoek. Wij wisten het niet en vertrouwden dat wat werd aangeboden. Als wij toen wisten wat wij nu weten…

Gelukkig worden er steeds meer ouders ‘wakker’, getuige een mail die ik vandaag kreeg van een moeder uit Limburg. Deze moeder vroeg aandacht te schenken aan datgene wat zij als ouders/verzorgers van een 6-jarige zoon kregen toegestuurd. In de brief werd gevraagd een korte internetvragenlijst in te vullen over de gezondheid van de het zoontje. Het onderzoek was gericht op luchtwegenklachten bij kinderen van 6-16 jaar in Zuid Limburg, genaamd ‘MIKADO onderzoek’. Wie de vragenlijst had ingevuld kon een reactie achterlaten. Deze moeder die zich ook niet laat manipuleren was niet tevreden over de inhoud van de vragen. Te onvolledig! Haar motivatie om een aanvullende versie te maken was bedoeld voor ouders die een mogelijk klachtenpatroon konden herkennen ten aanzien van hun kinderen.

Ook dacht deze moeder aan gedupeerden om zo een bijdrage te leveren aan de erkenning van eventuele klachten als gevolg van vaccinatie. Medici wilde zij graag aanzetten tot het nemen van een bredere visie ten aanzien van oorzaken van gezondheidsklachten. Ook bedacht deze moeder dat het zo misschien een aansporing kon zijn voor medici om meer gedegen onderzoek te doen naar gevaccineerde, gedeeltelijk gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen/volwassenen.

Onderstaande vragen zijn van de moeder uit Zuid Limburg nadat zij de vragen had doorlopen die bestemd waren om luchtwegklachten nader te bekijken:

Enkele zeer belangrijke vragen ontbreken naar mijn mening in deze vragenlijst, n.l.:

1. Heeft uw kind wel eens een antibioticakuur gehad?
Zo ja : Hoe vaak?
Zo ja : Voor welke aandoening(en)?
Zo ja : Op welke leeftijd(en)?
Zo ja : Was dit binnen 2-3 weken na een vaccinatie?
Zo ja : Kunt u zich de naam van deze medicatie (antibiotica) herinneren?
Zo ja : Hoeveel dagen duurde deze kuur/kuren?
Zo nee : Gebruikt u een alternatief voor antibiotica?
Zo ja : Welk alternatief?
2. Heeft uw kind volledig deelgenomen aan het Rijksvaccinatieprogramma?
Zo ja : Bent u volgens het reguliere schema gestart met de vaccinaties?
Zo ja : Ontstonden er (blijvende) klachten kort na vaccinatie?
Zo nee : Welke vaccinaties zijn op welke leeftijd toegediend?
Zo nee : Indien gedeeltelijk gevaccineerd: Ontstonden er (blijvende)
klachten kort na vaccinatie?

Zo nee : Wat was de reden van het geheel of gedeeltelijk afwijken van het Rijksvaccinatieprogramma?

Ik denk dat deze vragen niet alleen een zeer belangrijke bijdrage kunnen leveren aan uw onderzoek, maar tevens de beeldvorming behoorlijk zullen kunnen gaan beÔnvloeden. Om maar direct de vragen te beantwoorden. We zijn op latere leeftijd begonnen met vaccineren omdat we op deze manier de natuurlijke immuunrespons van onze zoon beter konden leren kennen. Hij heeft uitsluitend de volgende
inentingen gehad: HIB; Tetanus. Op de derde en laatste tetanusvaccinatie heeft onze zoon (op een
leeftijd van 1 jaar en 6 maanden) erg slecht gereageerd met blijvende gezondheidsklachten als gevolg.
Een antibioticakuur was destijds onvermijdelijk.

Onze dochter is mede om deze reden geheel niet gevaccineerd en er is steeds een duidelijk verschil waarneembaar tussen zoon en dochter in de wijze van het doormaken van ziekte. Het ziektebeeld van onze dochter kan steeds worden geduid als kort en krachtig. Daarentegen kost het onze zoon altijd meer tijd en moeite een ziekte te overwinnen. Onze ongevaccineerde dochter die inmiddels 5 jaar is, heeft overigens nog nooit een antibioticakuur nodig gehad en ze verkeert in een uitstekende gezondheid.

Hopelijk neemt u deze informatie uiterst serieus; ik ken namelijk nog enkele andere ongevaccineerde kinderen die in vergelijking met (wŤl gevaccineerde) kinderen duidelijk over een sterker immuunsysteem
beschikken. Toeval? Het is naar mijn mening een onderzoek waard.

Hoogachtend,

Deze aanvullende informatie kan nu juist de spijker op zijn kop zijn. Halfbakken onderzoeksresultaten zijn geen resultaten! Zonde van de tijd en het geld! Als je iets doet moet je het goed doen! Deze moeder had meteen in de gaten wat er ontbrak aan de gestelde vragen. U allen bent gewaarschuwd met al die moeders die zich niet laten manipuleren! Zij zijn niet eerder stil dan dat er werkelijk van alles zal veranderen. De feiten liegen er niet om. Komen we terug op het PMO ten aanzien van de BMR- en DTP- vaccinatie… Jarenlang dachten velen dat er meer onderzoek gedaan was dan dat de drie dames vertelden.
Het onderzoek naar de luchtwegklachten laat ook duidelijk te wensen over als een ‘gewone’ moeder al in de gaten heeft dat dit niet gaat werken. Wat kan het resultaat zijn van dergelijke onderzoeken als je
vragenlijsten moet invullen? Je kunt via de gegeven antwoorden in een circuit terecht komen waar je
liever niet in verzeild raakt. En als er halfbakken onderzoeken gedaan worden is de kans groot dat er ook verkeerde diagnoses gesteld worden met als gevolg dat er onterecht medicijnen uitgeschreven kunnen worden. Waardoor persoon in kwestie juist nog meer achter de wagen raakt! Als dit proces zich blijft voortslepen zal er nooit een verbetering optreden. Dat is het gevaar van vragen beantwoorden voor zogenaamde onderzoeken die hoogstwaarschijnlijk goed en oprecht bedoeld zijn door de bedenkers.

Wanneer de vragen bedacht zijn door de farmacie dan is het zaak om op je hoede te zijn. Waarom zal een fabrikant van medicijnen vragen bedenken? Een ander voorbeeld wat ook te denken geeft is het feit dat iemand anders mij een folder mailde waarin omschreven staat waarom het raadzaam is in de gezondheidszorg vooral het Hepatitis B-vaccin te accepteren. Die folder vertelt de lezer waarom dit van belang is en welke mogelijke gevaren je allemaal loopt als je ‘eigenwijs’ bent. Deze folder had deze
persoon gekregen van haar nieuwe werkgever. Maar waar niemand echt op let is wie de folder heeft uitgegeven! Dit was dus ook een alerte moeder, want het feit dat zij van baan verandert staat los van het moederschap. Zo heeft zij al vaker bewezen alert te zijn en met ons mee te denken.

GSK, of te wel… GlaxoSmithKline was de opdrachtgever tot het maken van deze folder. Laat dit nu ook de fabrikant zijn van het vaccin! Laten wij ons langer manipuleren? Blijven wij massaal geloven wat wij
lezen zonder verder te kijken dan onze neus lang is? Hoeveel tijd en ruimte geven wij de fabrikanten nog om artsen te beÔnvloeden? Werkgevers te bespelen? Werknemers bang te maken? Ziektes te verzinnen? Kleine kinderen jong aan de medicijnen te krijgen? Als nu een meubelfabrikant je zou vertellen dat je nodig je meubels moet vervangen… Dan zal je reactie zijn: ‘Dat bepalen wij zelf wel!’

Of… als de plaatselijke bloemist je vertelt dat het super goed is voor je humeur als je wekelijks een mooi boeket koopt… positieve energie! Dan zal ook een reactie kunnen zijn: ‘Waar bemoeien jullie je mee?’ Maar als een farmaceut je vertelt dat het beter is een vaccin voor dit te nemen, voor dat te nemen en eventueel ook nog voor die andere mogelijk ziekte die je eventueel kunt oplopen… Dan is dat anders? In mijn beleving is dat het zelfde. Dan ‘trap’ ik liever in dat boeket bloemen! Denk je nu… ‘dat zal allemaal wel meevallen? Zo erg is het allemaal niet! Men heeft toch het goede met ons voor zonder winstbejag?’

Ben je echt zo goedgelovig? Lees dan het boek ‘Bijwerkingen’ van John Virapen. Een ex-farma topman
die letterlijk een boekje open doet over dat waar hij ook op grote schaal aan heeft meegewerkt… namelijk het manipuleren van artsen, het omkopen van personen om de schatkist van de farmacie te vullen. Zo ook de verhalen van een arts, Dr. GŠbor Lenkei. Deze man schreef het boekje… ‘Censuur – wat u niet mag weten over uw gezondheid’. Wie na het lezen van deze beide boeken nog steeds alle vragenlijsten gelooft en de zogenaamde onderzoeken die zeer kort zijn en pas na jaren worden uitgevoerd normaal vindt..., wie dan werkelijk niet tot andere gedachten is gekomen… zal met geen enkel boek verder komen! Zo overduidelijk en overtuigend.

Wij geven alleen maar door wat wij waarnemen. Wij verzamelen feiten met de gedachte dat eerlijkheid het langst duurt en het recht zal zegevieren! Manipuleren… handig of slim beÔnvloeden, dat staat er in ‘van Dale’!

Anneke Bleeker
Bergen NH
www.verontrustemoeders.nl

Links naar de ‘onderzoeken’ van BMR- en DTP-vaccinaties.
http://www.nieuwsbank.nl/inp/2010/06/04/R287.htm
http://www.nvi-vaccin.nl/?id=62&bid=1152

Boeken, te vinden via de boekenlink op onze website: Bijwerkingen… waarvan sommige dodelijk kunnen zijn. John Virapen. ISBN: 9789079872138 www.Succesboeken.nl

Censuur – wat u niet mag weten over uw gezondheid.
Dr. GŠbor Lenkei. ISBN: 9789081411110 www.drlenkei.nl


Ouders opgelet, vaccinatiepropaganda Glaxo

Dit soort sites:

http://www.vaccinatiesvoorkinderen.nl

http://www.vaccinatiesvoorkinderen.nl/vaccinaties/rijksvaccinatieprogramma.html

het lijkt op het eerste gezicht een onafhankelijke of overheids-site met informatie over vaccinaties...
maar als je bij de Disclaimer kijkt:

http://www.vaccinatiesvoorkinderen.nl/disclaimer.html

Vind je uiteindelijk dat GSK dus de maker is van die website waarop vaccins als 'hoognoodzakelijk' worden verkocht aan de lezer!

Zie hier ook een lijst van andere GSK-sites...

http://www.vaccinatiesvoorkinderen.nl/interessante_links.html

Lees vooral ook dit:

Op 7 maart heeft de Gezondheidsraad haar advies over het Rijksvaccinatieprogamma (RVP) overhandigd aan de Minister van Volksgezondheid. Het advies “naar een programma voor alle leeftijden”... Een belangrijk aandachtspunt voor de toekomst is dat er nieuwe vaccins beschikbaar komen specifiek voor jongvolwassenen en ouderen, terwijl het RVP zich nu alleen richt op kinderen tot 9 jaar. Het ligt dus voor de hand dat het RVP zich in de toekomst meer en meer zal ontwikkelen tot een programma voor alle leeftijden.

Meer informatie is te vinden op www.gr.nl

Bron: http://www.vaccinatiesvoorkinderen.nl/nieuws/de_toekomst_van_het_rijksvaccinatieprogramma.html

Alsof we het leuk, goed moeten vinden dat er nůg meer vaccinaties voor Šlle leeftijden bijkomen?!!

Vriendelijke Groet,

Paul


Het vaccin sprookje

Link

Zie TF 1 JOURNAL FRANCE 4 JUNI 2010

Op een eerder uitgezonden reportage in Frankrijk was de Nederlander Osterhaus (Erasmus Rotterdam) te zien; een spin in het vieze spel. Gelukkig ken ik niemand die zich in heeft laten enten.

Ditta


The "Vaccine Shock" of the Year

Barbara Loe Fisher is the founder of the National Vaccine Information Center, www.NVIC.org, which is, unquestionably, the best resource for vaccine safety and efficacy information on the Internet. If you need to make a decision about whether or not the risk benefit ratio of a specific vaccine is appropriate for you or someone in your family, this is the go to site you need to review before you make your decision. It will provide you with loads of objective unbiased information that you simply will not get from the media, the CDC or your doctor. In this interview, we discuss her participation in the May 7th FDA Vaccine Advisory committee, which focused on the rotavirus vaccine and the newfound issues of broad contamination with two different types of pig viruses. This meeting produced amazing revelations that have profound and important implications for the whole concept of vaccination and vaccine safety that you need to know about.


Wie gaat voor een bewuste keuze ten aanzien van de eigen gezondheid… loopt het risico ontslagen te worden!

Vaccins, vaccins en nog eens vaccins. Ze liggen bij wijze van spreken op elke hoek van de straat. Zo begint het er tenminste wel op te lijken. Er zijn vele (verschillende) meningen over dit onderwerp. Velen spreken ongefundeerd uit dat je zeker het aanbod moet accepteren als er weer een vaccin beschikbaar is. Het is toch vaak gratis? Aanpakken dan en niet zeuren!

Wie wel meer heeft gelezen -en dan wel verschillende studies uit diverse hoeken- komt al snel tot de conclusie dat het helemaal niet zo van zelfsprekend moet zijn om een vaccin maar te laten inspuiten. Gelukkig wordt de groep personen die daarover nadenkt steeds groter en door het feit dat het ene vaccin het andere snel opvolgtin de media als ‘het middel’… zien zij er ook de zotheid van in.

Zotheid?

Al eerder sprak ik mijn verbazing uit over het feit dat een 9 jarig kind in de Verenigde Staten 113 vaccins heeft gehad, verdeeld over 40 shots. Stel je voor… een klein kind moet zo vol gespoten worden omdat er zoveel gevaren loeren op de aarde? Op onze aarde, die zelf zorgt voor alles wat groeit en bloeit? Kortgeleden kwam ook het nieuws dat men het Hepatitis B vaccin op wenst te nemen in ons vaccinatieprogramma voor kleine kindere. Als een baby geboren is moet het eigenlijk direct al een ‘aanval’ krijgen via een spuit met lichaamsvreemde stoffen.

Dit is allemaal het overdenken waard! Nog zotter wordt het, als men op de werkvloer geprest wordt om vaccins te accepteren. De laatste tijd heb ik contact met iemand die werkzaam is in de gezondheidszorg. Zij wil met passie dat vak uitoefenen maar is ook bewust bezig met haar eigen gezondheid. Zo bewust dat zij goed op de hoogte is van alles wat ons aangeboden wordt en zij qua acceptatie zeer selectief is.

Wil het al niet wat zeggen wanneer iemand die werkzaam is in deze sector ook niet alles maar klakkeloos wil slikken of spuiten? Al enige weken hing de boodschap boven haar hoofd dat zij door haar werkgever gedwongen zou worden het Hepatitis B vaccin te acepteren. De dame in kwestie had zich verdiept in deze materie en wist ook dat er wel degelijk andere kanten zaten aan dit verhaal. Ze wist dat er mensen waren die negatieve gevolgen hadden ondervonden, tot blijvende schade aan toe!

Zij zag dat je wel kunt kiezen voor je baan en dus voor de ‘lieve vrede’ dan maar gewoon dit laten gebeuren en weer doorgaan met dat waar je mee bezig was. De andere kant van het verhaal zag zij ook… een baan kan tijdelijk zijn en een vaccin ingespoten is definitief. Met alle gevolgen van dien als je reacties krijgt. Ook zag deze dame dat uiteindelijk de gevolgen bij haarzelf terecht kwamen daar vaccinaties in ons land niet verplicht zijn. Wie negatieve gevolgen heeft krijgt geen enkele hulp, vergoeding of andere bijval.

De Overheid zegt dan… ‘Je hebt het vrijwillig geaccepteerd, het is niet verplicht’… Net als bij het HPV-vaccin voor de meisjes vanaf 12 jaar. Het is niet verplicht, maar alle middelen worden ingezet om vooral maar angst te zaaien en het vaccin te slijten. Maar… wie kwalijke gevolgen gaat ondervinden krijgt als antwoord dat het een vrijwillige actie was.

Voor de dame in de gezondheidszorg liep het anders af. Zij moest op gesprek komen bij haar werkgever en kreeg te horen dat zij verplicht het Hepatitis B vaccin moest nemen. Waarom? Zij kon een gevaar zijn voor de patiŽnten!

Kunnen wij dit geloven? Is dit waar? Kijk naar de mensen om je heen die nu lopen te kwakkelen. Personen die verkouden blijven, niet lekker in hun vel zitten… Vraag eens subtiel of zij het griepvaccin hebben gehad. Wedden dat de meesten dat ingespoten hebben gekregen?

Ook met het Mexicaanse griep vaccin werd er druk uitgeoefend op personen die werkzaam waren in de gezondheidszorg. Zij zouden een gevaar vormen voor patiŽnten. Maar hoe zat het met de bezoekers? Wanneer er bezoek van familie en bekenden in tehuizen en ziekenhuizen arriveerde werd hen toch ook niet die vaccinatie verplich gesteld?

Zit hier logica in?

Terugkomend op onze dame die het gesprek heeft gehad met haar werkgever… ik kan melden dat zij haar ontslag heeft gehad omdat zij koos voor haar eigen gezondheid… Zij koos heel bewust om geen vaccin te accepteren. Vaccins zijn toch niet verplicht? Kan dit zomaar gebeuren? Nee, dit kan niet ‘zomaar’ gebeuren. Er is een document waar een A4-tje in verwerkt is dat je als werknemer moet ondertekenen wanneer je het vaccin niet wilt ontvangen. Daarin verklaar je dat je op de hoogte bent en zelf het ‘risico’ neemt voor als je mogelijk ziek wordt. De werkgever is in dit geval de fout ingegaan. Hij heeft zich niet goed geÔnformeerd en ook klakkeloos iets uitgekraamd.

Kan het zomaar zo zijn dat je ‘juist’ leverklachten krijgt door toediening van het Hepatitis B vaccin? Kijk eens naar al die kwakkelende mensen die zich ook hadden laten vaccineren om geen griep te krijgen! Zie je het verband? En hoe is het met onze dame? Zij heeft alweer zicht op iets anders en voelt zich opgelucht! Opgelucht? Ja, je zal maar gelezen hebben wat je allemaal kunt krijgen door de vaccinatie! Dan ben je opgelucht dat je de dans bent ontsprongen.

En wat is nu een baan? Een planeet heeft een baan en een hond heeft een baas! Bovendien: geen enkele baan geeft zekerheid voor het leven! Wat is nu een vaccin? Wat is het nut van een vaccin? Is onze aarde werkelijk van nature zo gevaarlijk dat wij ons zwaar moeten ‘wapenen’? Van de wieg tot het graf volgespoten met verschillende vaccins. Op de eerste dag van ons leven direct het Hepatitis B vaccin als het aan diverse personen ligt!

Wat op de laatste dag van ons leven? Wat allemaal daar tussen in? Wie bepaalt welke lichaamsvreemde stoffen in ons lichaam gespoten moeten worden? Onze werkgever die ons ook weer net zo gemakkelijk op ‘de keien’ zet als het hem of haar zo uitkomt? Dan ben ik trots op de dame waar ik contact mee heb. Zij bleef bij haar standpunt en liet zich niet intimideren.

Zij koos voor haar eigen gezondheid en is tevens begaan met haar medemens. Maar zij bewijst niemand een dienst door zichzelf te laten vaccineren! Dat ziet zij glashelder en zij denkt ook na over alles wat ons wordt aangeboden. Iemand uit de sector waar flink gespoten en geslikt wordt! Zij ziet wat er gaande is!

Is dit geen teken aan de wand? Zie bijgaand document blz. 17 en 18. Het formulier welke ondertekend moet worden wanneer je als werknemer je niet wilt blootstellen aan een vaccin waar je niet acher kunt staan. Het is NIET verplicht. Geen enkel vaccin is verplicht! Laat dit verhaal door velen lezen opdat anderen niet in de angst gejaagd worden door werkgevers die niet weten waar zij het ove hebben!

Anneke Bleeker
www.verontrustemoeders.nl


Zie hier hoe de NOS liegt over vaccinaties

In alweer een zeer onobjectief pro-vaccinatie artikel van de NOS: Link

Wordt beweerd dat 'Omdat duizenden ouders daardoor hun kinderen niet lieten inenten, ontstond er direct een stijging van het aantal gevallen van mazelen en de bof.' ...terwijl daar geen (wetenschappelijke) bewijzen voor zijn! Bovendien is er juist een stijging van Bof onder Studenten die gevaccineerd zijn met het Bof, Mazelen, Rode Hond-vaccin in Nederland... waarna het RIVM moest bekennen dat het BMR vaccin dus niet voldoende werkt! 

Terwijl de NOS schrijft dat de stijging van Bof zou voor komen onder mensen die niet gevaccineerd waren in de 'bible-belt': http://nos.nl/artikel/70453-bof-steekt-de-kop-op.html

...wat dus NIET waar is!:

Sinds december zijn al ongeveer 100 mensen ziek geworden. De ziekte heerst vooral onder studenten in Delft, Leiden en Utrecht. Dat is NIET de Biblebelt!!!

Bron: Link

Juist een stijging van Bof onder gevaccineerden!: Link

Bovendien wordt er zelfs gesproken van een 'nep-studie' terwijl dat totaal niet het geval is! Zie hier het intervieuw van Dr. Mercola met Andrew Wakefield over de aanvallen vanuit de Farmaceutisch Industrie op zijn onderzoek:  Link | Link | Link

Nog een goed Artikel van Dr. Mercola over hoe Corrupt de Farmaceuten zijne en hoe ze onderzoeken manipuleren: Link

Zie ook onderstaande informatie: Vaccin-autisme link toegegeven in Rechtszaak! : Link

Dr Andrew Wakefield struck off medical register

Dr Andrew Wakefield, the man who said that the MMR jab is linked to autism in children, has been struck off the medical register. .


Vaccinatie door V. Scheibner

Een absoluut onmisbaar boek voor ouders, artsen, verpleegkundigen, maar ook voor politici en beleidsmakers!  Bij steeds meer artsen in binnen- en buitenland begint het geloof in het effect van vaccinatie te wankelen. Anders dan de autoriteiten en de farmaceutische industrie ons willen doen geloven, blijken vaccinaties weinig garanties te bieden tegen het uitbreken van ziekten.

Nu online lezen (Nederlandse vertaling): Link

Met dank aan: www.eqgen.nl

Geert


Max's Regression into AUTISM following vaccinations

Experts can tell me what they want but my sons regression started immediately after vaccinations. You can see that he was verbal, engaging, noticed facial expressions, and himself made expressions. Where now at 4 years old he is non-verbal, doesn't do facial expressions. On top of this Self Funded insurance plans from Big corporations don't cover Autism Treatments, simply because there is no Federal LAW for them to say they have to. If I had an insurance that is under State Law they would have to pay for it. This is insurance discrimination, on top of MEDICAL MAFIA damaging my son and taking no responsibility for it. God this just makes me mad. We speak Polish at home.


Vaccines: Dirty Truth Revealed - Reality Report Special Interview


Vaccins ondergraven onze natuurlijke immuniteit!!!

Evenals Mike Adams is Dr. Mark Sircus een autoriteit in de VS. ‘Een alternatieve arts’, zo zouden zijn tegenstanders hem waarschijnlijk noemen. Wanneer ze dat niet doen om hem in een ander daglicht te zetten, dan gebruiken ze de term ‘alternatief’ in ieder geval toch voor het bevestigen van hun eigen ‘reguliere’ praktijken. Praktijken die daardoor ‘normaal’ zijn. Geen verklaring meer nodig hebben, want ze zijn algemeen geaccepteerd. “Laat die alternatieven toch joh, wij snappen het, zij niet!”

Link

Geert


Recovery from Polio Vaccination Effects

Today we have our good friend Jesse on our TV Show. After Jesse got the Polio Vaccination at the age of around 1 years old, he became almost completely paralyzed. Through fasting and a Raw Food Diet, Jesse has come a long way. Enjoy.


CFR 'attendees' discuss plans to manipulate the public into
taking dangerous vaccines

This video is a classic example of the 'elites' attitude toward the general population. It is important to note that none of us 'elected' any of them to represent us. It is easy to see how desperate they were to 'categorize' the refuseniks. Even their plans to use the 'blue light special' tactic did not work, as millions of doses of H1N1 vaccine went unused.


Wat dokters je niet vertellen

The truth about Andrew Wakefield and the MMR vaccine. Plus 12 other Special Reports, which you can download immediately. Everyone thought that the MMR-autism controversy would just go away the day Dr Andrew Wakefield was found guilty of misconduct over his research into a possible link. But a study he has prepared, featuring 14 macaque monkeys, demonstrates that the vaccines we give our children can affect their development. Strangely, the study, which had been accepted by a prestigious medical journal, has mysteriously disappeared.

Link

Chantal Buslot


Rotarix Vaccin verontreinigd met DNA van virus van een varken

Het 'Rotarix'-vaccin van Glaxo Smith Kline is verontreinigd met DNA van een Varkens-Virus... Het vaccin is niet opgenomen in het Rijksvaccinatie-programma maar wordt wel in Nederland en Belgie op recept voorgeschreven door huisartsen aan baby's tussen de 6 weken en 6 maanden oud:

Link 1 | Link 2 | Link 3 | Link 4

De Amerikaanse FDA raadt aan om tijdelijk te Stoppen met het vaccin totdat uitgesteld kan worden dat er geen gezondheids-risico's aan kleven...:

Link

Maar in Nederland hoor je daar niets over!

Het is voor ouders verontrustend dat hierover niets in de Nederlandse en Belgische Media wordt
vermeld.  Zie bijv:

Link 1 | Link 2 | Link 3

Roshana


Australie stopt met het vaccineren van kinderen onder de 5

Australie stopt met het vaccineren van kinderen onder de 5 met een griepvaccin na tientallen zieke kindjes en 1 overleden baby:

Bronnen: Link | Link | Link

Austalische Newszender over kindje dat ziek werd door Griep-vaccin:

Paul


Boek - Het Post-Vaccinaal Syndroom

Het originele boek uit 1998 is helaas uitverkocht en wordt niet meer bijgedrukt. Het is echter nog wel gratis te downloaden als PDF.

Download PDF

Ron


Ontstoorder kindervaccins overleden

Tot mijn verbazing hoorde ik pas vandaag dat de man achter het homeopatisch ontstoren van kindervaccinaties, Tinus Smits, recent is overleden aan een hersentumor. Ik heb vaak geprobeerd met Tinus in contact gekomen omdat ik veel ouders over hem heb horen vertellen. Is mij helaas niet gelukt. Ook mijn zoon is na de BMR vaccinatie erg ziek geworden en zeer veranderd, kreeg jaar later het autisme label opgeprikt.

Ron

http://blog.tinussmits.nl/


Vaccineren is volkssport geworden

Nederland vaccineert zich suf: baarmoederhalskanker, Mexicaanse Griep, misschien zelfs tegen Q-koorts en roken. Over de gevaren is weinig bekend.

Link


De vliegende vaccinatiespuit

Volgens Japanse wetenschappers is het straks mogelijk muggen in te zetten voor vaccinaties. In Japan hebben wetenschappers een mug genetisch gemanipuleerd, waardoor het dier een ‘vliegende vaccinatiespuit’ is geworden. De mug is zo gekweekt dat het via zijn speeksel een vaccin kan produceren tegen de gevaarlijke parasiet Leishmania. Leishmania is een parasiet die verspreid wordt door zandvliegen en een huidziekte kan veroorzaken bij mensen.

Link

Geert


Vaccineren is volkssport

Nederland vaccineert zich suf: baarmoederhalskanker, Mexicaanse Griep, misschien zelfs tegen Q-Koorts en roken. Over de gevaren is weinig bekend.

Link

--

In een land der blinden (lees schapen) is ťťnoog Coutinho koning.....

Ron


Vaccinaties (tegen Bof) werken niet!

De bof heerst onder studenten in Delft, Leiden en Utrecht.Dit jaar zijn er al honderd meldingen bij het RIVM binnengekomen.

Link 1

Link 2

Paul / Geert


Artikel WTK - Klink en Coutinho

Dat is nogal een kop die hier boven dit artikel staat. Maar de bewijzen vind je gewoon hieronder. Coutinho is de man die verantwoordelijk is voor de -zeker voor een wetenschapper- ongenuanceerde uitspraak, dat er over de hele wereld nog geen enkele bijwerking van het Cervarix- of Gardasil-vaccin is gebleken, laat staan dat er een dode is gevallen. Hoe durft ie?! Het is in ťťn woord ’schandalig!’

Link

Janny


Fedis boos over vaccinatieplannen voor winkelpersoneel

Het Voedselagentschap pleit ervoor winkelpersoneel te vaccineren om zo de overdracht van besmettelijke aandoeningen via voeding te voorkomen.

Link

Maike

--

Reaktie lezer

Met verontwaardiging reageer ik namens de Belfort-group op de plannen om al wie in de voedselketen werkt te laten vaccineren tegen hepatitis A. Ik heb twee fundamentele bezwaren:

* aan de basis ligt het idee dat vaccins noodzakelijk, effectief en veilig zijn. Welnu dit is een geloofspunt dat ons ingehamerd is door de farmaceutische industrie, die hier weer een structurele winstmogelijkheid van alweer miljoenen euro's ruikt. Dit is geen wetenschappelijk bewezen feit :

De schrikwekkend snelle toename van vaccinatie leidt niet tot een verbetering van de volksgezondheid !

We hebben vaccins niet nodig, er is geen enkele studie die aantoont dat het effectief bescherming biedt en er zijn massa's studies over allerlei nefaste gevolgen op de volksgezondheid

* dit is alweer een aanslag op onze vrijheid : wie niet wil gevaccineerd worden, moet dit kunnen weigeren. Kunt u ons dit garanderen of zal iedereen 'de facto' niet anders kunnen dan de bovenarm ontbloten ?

Zien jullie niet wat er aan het gebeuren is : het vaccinatieweb spant zich steeds strakker en bedreigender aan. Het lijstje groeit steeds maar aan van mensen die MOETEN gevaccineerd worden :

* het begint met de geboorte : in USA hebben jongemensen op de leeftijd van 18 jaar al TACHTIG inspuitingen gekregen !

* wie in gezondheidszorg, onderwijs, kinderopvang, leger, overheid, voeding, ... werkt moet gevaccineerd worden

* en finaal van al wie nog niet gestorven is ...

Je kan toch echt niet zeggen dat deze evolutie ons in de goede richting brengt ... ? Ik zou het zeer waarderen mocht ik een reactie op dit standpunt mogen ontvangen. Namens de Belfort-group, die reeds twee symposia heeft georganiseerd over het item vaccinaties,

Peter Vereecke
peter_vereecke@hotmail.com


Kritische noten - vaccinaties

Superinteressante site van dr. Ellorene Westerhout met vťťl informatie over vaccins en vaccinaties:

Link

Ellen


Nico appelman deel 2 van 2: Vaccinatieschade terugdringen

Steeds meer mensen worden zich bewust van de schadelijke gevolgen van vaccinaties. Mensen informeren zich zelf en komen er achter dat vaccins schadelijke ingrediŽnten bevatten.

Link

Ellen


RIVM zwijgt over hartstilstand

De ouders van baby Damian die op 24 oktober kort na vaccinatie overleed, herkennen zich niet in de eindconclusie die het RIVM dinsdag heeft bekendgemaakt.

Link 1

Link 2

Ellen


Dringend bericht van Dr Rebecca CARLEY, M.D.

De CDC transformeert scholen in Denver in vaccinatieklinieken! Denver heeft ervoor gekozen om een nieuw programma te testen d.m.v. een serie vaccins voor kinderen. Als eerste was de Henry World School aan de beurt.

Video: Lyn Alweis

Ofschoon dit filmpje [Link]

nog van 5 vaccins spreekt, zijn het er momenteel al 7 :

1. Difterie
2 Tetanos
3. Kinkhoest
4. HPV
5. Meningitis
6. H1N1
7. Seizoensgriep

Dr R.Carley besluit haar bericht: " Ik verwacht veel kankergevallen en steriliteit bij deze kinderen"

http://www.drcarley.com

Ellen

--

Een 16 jarige jongen, Robert Wanek, maakt video's onder de titel: Education or Indoctrination? over het schoolsysteem waar bovengenoemd CDC-programma ook in meegenomen wordt. Het vaccinatie progamma in Amerika wordt heel erg serieus genomen door de overheid. Hoe serieus? (Wil je misschien liever niet weten): Link

Annelies


Project CDC: multi-vaccinatie's en flu- mist tegelijkertijd!!!

De CDC heeft twee scholen aangewezen die multi-vaccinatie's mogen verstrekken. Multi-vaccinatie's zijn vaccinatie's die tegelijkertijd uitgevoerd worden. In dit geval betekent dat: Heeeeeeel erg veel thimerosal,( H1N1, seizoensgriep, HPV en meningitus), aluminium, polysorbate80, formaldehyde Tdap (Combined Tetanus, Diphtheria and Pertussis )

5 Vaccines, HPV, H1N1, seizoensgriep, meningitus en daarbij flu-mist (de spray) in 1 keer!

Zie voor Tdap: Link

Meer dan 150 kinderen hebben dit reeds ondergaan. De school voelt zich zeer bevoorrecht om door het CDC uitgekozen te zijn voor dit "project". De CDC heeft 1,6 miljoen dollar ter beschikking heeft gesteld voor dit "project". Zie ook: http://communications.dpsk12.org/newsclips/pilot-program-provides-shots

Hier valt de naam Rand Corporation. Dat heb ik eerder gehoord: toen ging het over de JSF : Link

Maar laten we niet afdwalen. Steeds weer duikt de naam Rockefeller op.

RAND Corporation
The RAND Corporation is een van oorsprong Amerikaanse denktank, in 1946 opgezet door de Amerikaanse Air Force onder contract van de Douglas Aircraft Company. In mei 1948 werd RAND een onafhankelijke organisatie.RAND-onderzoek richt zich op het ontwikkelen van oplossingen voor complexe problemen door onderzoekers van verschillende academische specialisaties bij elkaar te brengen en op het verschaffen van praktische begeleiding door inzicht te verschaffen in beleidskeuzes en barriŤres voor beleidsimplementatie. Zie meer op Wikipedia.org

Link

Annelies


Volksmenner Coutinho al eerder in opspraak

Roel Coutinho, hoofd volksgezondheid van de Amsterdamse GG&GD, heeft tegen die tijdgeest in de infectieziektekundige aanpak bepleit. Geen gezeur, we moeten een ernstige epidemie afwenden, was zijn idee. Dat leidde tot hevige conflicten, beschrijft Mooij. Bloed van 800 homoseksuelen, begin jaren tachtig (voordat aids bekend was als homoziekte) verzameld voor een onderzoek naar hepatitis
B-besmetting, testte hij op hiv toen er in 1985 een test op het aids-virus beschikbaar kwam. Zonder de bloedmonsters te anonimiseren, zonder toestemming te vragen aan de proefpersonen, terwijl beloofd was dat het bloed na de hepatitistest vernietigd zou worden. Dat was begin 1985. Coutinho was lid van het Landelijke Aids-coŲrdinatieteam dat in die beginjaren van de epidemie eigenlijk het beleid uitstippelde. Een paar mensen van de 800 waren met hiv besmet. Coutinho kwam er zo op illegale manier achter dat het aids-veroorzakende virus eind jaren zeventig in Nederland moest zijn
geÔntroduceerd. Toen het testwerk bekend werd, ontstond een rel die Coutinho bijna de kop kostte als lid van het coŲdinatieteam.

Link


GAVI – The Global Alliance for Vaccines and Immunisation

Ben nog even gaan snuffelen in de laatste cijfers van deze mondiale organisatie voor het wereldwijd fondsen werven voor de ontwikkeling van vaccins en immunisatieprogramma's. Update t/m 2008 van de verschillende bijdragen per land (totaalbedragen) en het leek me relevant genoeg dit nog even aan te kaarten:

Donor Constributions and Commitments

CF = Core funding
IFFI = The International Financial Facility for Immunisation

1.Bill & Melinda Gates Foundation 1,14 Billion US$
2.USA 569 Million US$
3.Italy 600 Million US$
4.Norway 441 Million US$ CF + 27 Million US$ IFFI
5.The Netherlands 191 Million US$ CF + 100 Million US$ IFFI
6.UK 122 Million US$ CF + 2,58 Billion US$ IFFI
7.Sweden 86 Million US$ CF + 38 Billion US$ IFFI
8.European Commission 58 Million US$
9.Spain 40,5 Million US$ CF + 240 Million US$ IFFI
10.Ireland 26 Million US$
11.Denmark 26 Million US$
12.Australia 20 Million US$
13.South Africa 20 Million US$
14.France 19 Million US$ CF + 1,74 Billion US$ IFFI
15.Germany 17 Million US$
16.Luxemburg 5,4 Million US$

Link

Ellen


Oproep leraren onderwijs om hun opmerkzaamheid te delen

Deze week kregen we een opmerkelijk reactie binnen op de wekelijkse nieuwsbrief

“Mijn echtgenote is al geruime tijd directeur van een basisschool in Oost-Nederland. We hadden het n.a.v. je nieuwsbrief over de (gelukkig voor ons allen!) grotendeels geflopte vaccinatiecampagne voor de Mexicaanse griep en kwamen zodoende op het terloops naar voren gebrachte thema dat er de laatste jaren ťťn groep ('klas') in de basisschool is waarvan met name de jongens gedrag- en leerproblemen vertonen. Dat was het geval op een school in, laten we zeggen, Noord-Twente en wordt nu, de meegroei naar de hogere groep meegerekend, exact weer door haar geconstateerd in Oost-Twente. Zij wisselde namelijk van baan, vandaar de extra opmerkelijke constatering. 

Zou er in een bepaald jaar, begin deze eeuw, een vaccinatieprogramma met een bepaalde stof zijn doorgevoerd? Dat vraag ik mij in gemoede af. Of dat artsen in een bepaald jaar een 'bepaald medicijn' voorschreven, het zou me niets verwonderen. Zo zie je maar, wat je nieuwsbrief (en die van CrŤvecoeur dit keer) kan 'los maken'. Additionele vraag: hoe veel van deze 'terloopse constateringen' blijven voor altijd ongemeld? Hoeveel slachtoffers maakt de farmaceutische wereldmacht in de (nabije) toekomst nog meer? Het is beangstigend. Ik ben geen wetenschapper, maar weet wel dat voorkůmen beter is/wordt/maakt dan 'genezen'. - Peter R. te O.”

Deze mail doorgestuurd naar Dťsirťe RŲver en zij antwoorde:

Hai Henk,

Wat hier wordt gesuggereerd, is zeker niet ondenkbaar, en in de context van mijn research zelfs waarschijnlijk.Terwijl het RIVM altijd hardnekkig iedere connectie tussen vaccinatie en daarop volgende negatieve verschijnselen ontkent, noteert men exact welk vaccin, van welk partijnummer er
bij welk kind is ingespoten...

Ik zie verder een potentieel verband met het doordrammen van een EPD, het elektronisch patiŽntendossier, dat de n=1 modaliteit (steekproef van ťťn) mogelijk maakt. M.a.w. men kan in grote groepen mensen individueel volgen wat de resultaten zijn van bepaalde vaccins, medicaties, etc.

Ook niet onwaarschijnlijk is een verband met de test op psychische problematiek die nu in een proef wordt uitgevoerd bij schoolkinderen?

Gezien wat ik in mijn onderzoekingen boven tafel heb gekregen, verbaas ik mij nergens meer over. De mensen op de werkvloer, artsen, GGD, RIVM-loonvee heeft geen idee van waar zij mogelijk aan meewerken. Deze ondernemingen hebben een piramidale machtsstructuur, alleen de topbazen kennen de grotere waarheid en werkelijke bedoelingen.

En, zijn er mensen die willens en wetens hun medemensen in gevaar brengen voor eigen gewin? Ja! Absoluut. Lees het boek van John Virapen, of luister naar mijn uitzending van Gezond & Wel op Argusoogradio van afgelopen zondag (24 januari), waarin hij eerlijk vertelde hoe hij van een Big Farma monster veranderde in een klokkenluider, daartoe aangezet door de geboorte van zijn zoon (tweede leg!).

Wil je dit relaas doorgeven aan de oplettende Twentse onderwijzeres? Geweldig, dat ze dit ontdekte. Ik zal haar verhaal ook voorleggen aan de wereldexpert in de gevolgen van vaccinaties, mijn vriendin dr. Viera Scheibner in AustraliŽ, ik spreek haar regelmatig.

Ik denk overigens dat het een goed idee is om te proberen te inventariseren of andere onderwijzers in de lande hetzelfde hebben gezien, of dat zij dit, op basis van deze informatie, nu ook kunnen constateren... Een oproep op diverse websites of zo?

Alles bij elkaar, heel interessant!
Love, Light & Laughter,
Dťsirťe

Stuur je reactie naar dit eMail adres en ik zorg dat het bij Dťsirťe terecht komt.

Henk Mutsaers


Case Studies naar de mogelijkheden voor behandeling van
vaccinatieschade met NES-therapie

Medewerkers gezocht

Ik ben een 52 jaar jonge vrouw met 4 volwassen kinderen, woonachtig in Roosendaal. Ruim 5 jaar geleden ben ik begonnen met een opleiding voor gezondheidsconsulent aan de Levensschool in Tongerlo, BelgiŽ. Als onderwerp voor mijn proefschrift /eindwerk heb ik "Vaccinaties" gekozen. Naast de literatuurstudie die ik momenteel aan het uitwerken ben, wil ik ter aanvulling en uitbreiding graag onderzoeken wat de mogelijkheden zijn van NES-therapie ter behandeling van de bijwerkingen van vaccinaties. Een duidelijke uitleg van deze therapie kan worden bekeken via onderstaande link: http://www.uitdaging.net/netwerkmarketing/NES/index.html

Met homeopathie zijn er goede resultaten w.b. leer-, gedrags- en concentratiestoornissen, ADHA en zelfs autisme. Homeopathische energieŽn zijn analoog aan de echte menselijke informatie-energieŽn, die in de NES infoceuticals zitten en ik denk dus dat er ook met NES therapie zeer goede resultaten mogelijk zijn. Middels een aantal case studies wil ik dit graag toetsen in de praktijk.

Om deze Case Studies uit te kunnen voeren zoek ik baby's, kinderen en volwassenen die:
- binnenkort gevaccineerd gaan worden
- de indruk hebben dat de problemen zijn begonnen na een vaccinatie
- de mogelijkheid hebben om gedurende een aantal maanden iedere 4 weken naar Roosendaal te komen Iedere geÔnteresseerde begint met een vrijblijvend intakegesprek, pas daarna beslist u of u inderdaad deel wilt nemen. De scans en consulten zijn gratis, de infoceuticals en eventuele voedingssupplementen moeten worden betaald.

Er zijn een groot aantal symptomen die kunnen ontstaan na vaccinatie, zie hiervoor ook het stuk over het aspecifieke stress syndroom op mijn site www.natuurgeneeskundige-praktijk.nl: steeds terugkerende oor- en keelinfecties, spijsverteringsstoornissen, chronische vermoeidheid, leer-, gedrags- en concentratiestoornissen, ontwikkelingsachterstand of achteruitgang, etc.

Nu de golf van vaccinaties tegen allerlei ziekten exponentieel toeneemt, wordt de kans op bijwerkingen steeds groter. Meerdere betrouwbare en veilige methoden om deze aan te pakken zullen in de toekomst geen overbodige luxe zijn.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen:
E-mail: praktijkhetleven@gmail.com
GSM: 0640-403607

Mies Kloos


Na de vaccinaties de terugslag op de autoriteiten?!

Frankrijk heeft de griep en niet zo’n beetje ook. Of moeten we zeggen: ‘er de griep in’..? Het dondert door het hele land, omdat er geruchten gaan. Want waarom laat slechts 8% van de Franse bevolking zich vaccineren? Misschien een betere vraag: Waarom koopt een minister van Volksgezondheid zůveel vaccins in? Door wie heeft ze zich laten adviseren? En is er een verband tussen hoeveelheid vaccins en adviseurs?

Link

Geert


Belangenverstrengeling ‘vaccin-adviseurs’

Afgelopen week gaf Roel Coutinho in een interview in kwaliteitskrant ‘Trouw’ openheid van zaken. Waarover? Over zijn persoonlijke visie omtrent vooral de ontwikkelingen die zich het afgelopen jaar ontrolden op het gebied van vaccinaties. Het is bijzonder om te lezen hoe een arts zich volledig in een hoek van de zaal heeft genesteld en absoluut geen oog meer lijkt te hebben voor de bezorgdheid van gewone burgers.

Link

Geert


De obsessie van Ab Klink en het RIVM

De Mexicaanse griephoax is nog niet goed en wel verslagen of Nederland wordt met een nieuwe hoax geconfronteerd. De HPV-hoax, een nieuwe ronde in de obsessie van Ab Klink.

Link

Geert


De knuppel in het hoederhok…

Het jaar liep naar zijn eind en dat zijn altijd van die momenten die je tot nadenken stemmen. Je denkt terug aan dat wat er het afgelopen jaar is gebeurd en je blikt vooruit met allerlei gedachten over wat mogelijk positef kan zijn in het nieuwe jaar, specifieke zaken die je wilt uitvoeren en dat wat mogelijk allemaal kan gaan gebeuren.

Er is veel gebeurd dit afgelopen jaar als we voor ons zelf spreken. Het idee was om alleen even een poosje te waarschuwen in het land. Vertellen dat er meer informatie voor handen was dan het RIVM en de GGD ons vertelden ten aanzien van het HPV-vaccinatiebeleid. Samen met onze vriendin Irene heb ik dit geruime tijd mogen verzorgen. Maar er kwam steeds meer wat onze aandacht vroeg. Op 9 maart 2009 overleed Freek Hagoort op bijna 9 jarige leeftijd. Dit jongetje overleed drie dagen na zijn BMR en DTP vaccinatie. Hier konden wij ook niet om heen en op onze site werd er aandacht aan besteed.

Toen begon men wereldwijd met het griep “verhaal”… Er gebeurde van alles wat verbazend was, wat de gemoederen bezig hield en wat in hoge mate het nieuws haalde. Wij hobbelden daar steeds in mee, tussendoor of achteraan. Maar loslaten deed het ons niet en de website werd voller en voller.

Er werden lezingen verzorgd en als bijzondere ervaring mocht ik een boek schrijven, wat werkelijk allemaal als een soort tsunami over ons heen gekomen is. Dit jaar was in alle opzichten zeer leerzaam. Wat vaccins betreft heb ik het gevoel de universiteit in een paar maanden doorlopen te hebben en hoe de media gemanipuleerd woden is mij ook volkomen duidelijk na deze ruim tien maanden.

Dat de farmacie big business is begrijpen velen inmiddels ook en onze eigen viroloog Ab Osterhaus heeft zijn tentakels overal ged in vast gesponnen. Deze man is betrokken bij het begin van de virussen tot het eindstation de vaccins en alles daar tussenin.

Link 


Belangenverstrengeling vaccinadviseurs

Interessant artikel en reactie van John Consemulder op wanttoknow:

1.Wat echt naÔef is zo net voor het eind van het jaar, is dat massale vaccinatie effectief zou zijn om ziekten te bestrijden, terwijl het omgekeerde het geval blijkt te zijn. In een gesprek met een huisarts kwam deze ‘herd immunity’ (kudde immuniteit inderdaad…) aan bod. deze man wist doodleuk te melden dat massale vaccinatie nodig was om de vaccinatiegraad te halen voor effectiviteit (vaccinaties zijn toch persoonlijk ook effectief hoop ik?) Daarnaast was dat dan ook zijn enige verklaring waarom mijn (niet gevaccineerde maar kerngezonde) kinderen toch geen enkele ziekte hadden gekregen…Als vaccinaties effectief zijn en hardnodig om allerlei ernstige ziekten te bestrijden, zou je dan andersom niet de ziekten dienen te krijgen bij niet vaccineren? De proef op de som!

Volgens deze arts kwam het door de groepsimmuniteit en juist als dit afnam zou het gevaar toenemen. Wat een leugen…Waarom? Kijk nu even simpel naar de Mexicaanse griep pandemie leugen. Als
ware immuniteit pas verkregen kan worden dor gevaccineerd te zijn tegen deze griep en er miljoenen doden werden verwacht (zoals ook al in 1978, toen de enige doden vielen door de vaccinatie zelf),
dan kunnen we er dus van uit gaan dat deze miljoenen slachtoffers ook daadwerkelijk vallen zonder te gaan vaccineren. Logisch toch?

2.En wat wil nu het geval? De ‘pandemie’ en de Mexicaanse griep waren al een half jaartje ‘populair’, zonder dat er nog gevaccineerd werd in de wereld…En geen miljoenen doden…Maar wel al veel
meldingen van ernstige gezondheidsklachten na de vaccinatie, net zoals altijd (en de langetermijn effecten zijn wederom onbekend, maar wederom zeer voorspelbaar: meer ziekte op de lange termijn
vanwege de bekende een aangetoonde schadelijke ingredienten en ‘ hulpstoffen’ (adjuvants) in vaccins…. Dus laat die groeiende wereldpopulatie en de luxe-virussen maar komen, zelfs Darwin had het over natuurlijke selectie toch (ook al klopt zijn theorie niet en werd deze grondig misbruikt, want blijkbaar hebben we de vaccinaties niet nodig. Ik ga er verder ook niet meer op in, er staat voldoende
op de site die de naÔeve virale doemdenkers in het ongelijk stelt. Maar iedereen zijn mening, oliebol of vuurpijl natuurlijk (heeft u de vaccinatie tegen vuurwerk al wel gehaald naast de baarmoederhalskankerprik voor jongens?).

Ik vermoed voor 2010 dat de toon gezet is en we eindelijk kunnen gaan beginnen hoe we de wereld wel zouden willen neerzetten. En elke vaccinatie weigeren op basis van goed verstand nu we allen
geÔnformeerd zijn, hoort mogelijk ook bij deze keuze. Niet meer geÔnteresseerd zijn in wat we niet wensen, maar neerzetten wat we wel wensen.

Link

Ellen


USA - 64% van vaccin "experts" verzweeg belangenverstrengeling

Uit een nieuw Amerikaanse rapport blijkt dat de screening van adviseurs mbt veiligheid van vaccins niet voldoende is geweest. Nu blijkt dat meer dan 64% van de adviseurs financieŽle belangen hadden die niet gemeldt waren. De angst is nu dat er de afgelopen jaren medische produkten op de markt zijn gekomen die terwijl ze niet veilig waren toch op de markt zijn gekomen omdat fabrikanten adviseurs betaalden voor diensten.

Het ging in dit rapport oa over goedkeuring van baarmoederhalskanker- en griepvaccins....

Link


Voormalig hoofd CDC krijgt lucratieve job als hoofd vaccin divisie Merck

De pharmaceutische industrie heeft een grote draaideur waardoor Amerikaans overheidspersoneel gemakkelijk heen en weer kan springen. Ook Monsanto maakt hier handig gebruik van. Ook dr. Julie Gerberding (hoofd CDC tussen 2002 en 2009) ontdekte deze springplank en is nu hoofd van de divisie vaccins bij Merck. Het CDC is dus een overheidsinstantie die oa de aanpak van infecties en vaccinaties regelt.

Link

In Nederland zie je ook dit soort "sprongen". Hoofd van het "onafhankelijke" Voedingscentrum is iemand van Unilever. Het "onafhankelijke" Vitamine informatie bureau wordt weer gefinancierd door 3 farmaceuten (link). En onze objectieve Gezondheidsraad wordt weer gerund door mensen met pharmabanden. Aan Qkoorts was weinig te verdienen dus werd opzij geschoven voor de H1N1 scamkoorts. Zakken vullen en dan maar zeggen dat de griep mild is. Dodelijke slachtoffers in de etalage van de main stream media zetten tot de vaccinatiecampagne achter de rug is.

Met andere woorden, het is een grote "objectieve" familie.....

Ron


Hoe Klink besloot tot vaccins met toevoegingen - 2

Nederland heeft een lopend contract met Solvay Pharmaceuticals in Weesp voor het maken van vaccins zonder toevoegingen. Met het oog op de Mexicaanse griep vraagt minister Klink aan de Gezondheidsraad of het belangrijk is te streven naar zulke vaccins voor zwangere vrouwen. Hij krijgt geen antwoord op zijn vraag. Toch verbreekt hij, met alle financiŽle gevolgen van dien, het contract met Solvay. Hij ondertekent nieuwe, geheime contracten met GlaxoSmithKline en Novartis die vaccins maken mŤt toevoegingen, de zogenoemde adjuvants. In Nederland krijgt iedereen - jong of oud, zwanger of niet - hetzelfde geadjuveerde vaccin. Wat is er gebeurd dat Klink deze beslissing heeft gemaakt?

Link

Leendert


Vaccinations and Main Stream media- Sherri Kane


Corruptie Schandaal in de WHO

‘Nader onderzoek naar de ‘Affaire Osterhaus’ doet vermoeden dat de wereldberoemde Nederlandse viroloog weleens het middelpunt zou kunnen zijn van een miljarden euro’s omvattende pandemiefraude,
waarbij mensen zijn gebruikt als proefdieren en niet-geteste vaccins toegediend kregen, waardoor, naar nu blijkt, dodelijke slachtoffers zijn gevallen en ernstige lichamelijke verlammingsverschijnselen naar
voren zijn gekomen.’

Link

Geert


Omstreden vaccin Prevenar toch op de markt

Medicijnfabrikant Wyeth Pharmaceuticals heeft vrijdag toestemming gekregen het vernieuwde vaccin Prevenar in Nederland op de markt te brengen.

Link


Child Vaccinations

The Doctors debate: As measles make a nationwide comeback, are parents who refuse to vaccinate their children contributing to the problem? Or are the vaccinations more dangerous than the disease itself? Barbara Loe Fisher, co-founder and president of the National Vaccine Information Center, shares the toll a vaccination allegedly took on her son Chris, who immediately after being vaccinated with a DPT shot suffered a convulsion, went into shock and lost consciousness. He was later diagnosed with brain damage and attention-deficit disorder.


The Stupidity of Greening Vaccines

If you think vaccines can be greened, think again. Dr. Leonard G. Horowitz explains why he is a vaccine prohibitionist, and anyone with any common sense would declare likewise. He equates the concept of greening vaccines to childproofing plutonium. It just cant be done. Even IF you remove mercury from vaccines, you still have a lot of toxic garbage still there to make people sick. Watch this short clip and share it with others. You are either part of the problem or part of the solution. All those fools who are advocating vaccine risk awareness still claiming some vaccines are good, are part of the problem. Having bought into the BIG LIE—vaccines are safe and effective—those who advocate greening vaccines are actually perpetuating a global genocide. Alternatively, by seriously researching vaccination toxicity, and the poisonous consequences of injected ingredients, any honest reasonable person would admit vaccines should be prohibited, those who take them are grossly ignorant, and those saying some vaccines are probably good, are just kidding themselves and lying to others for fear of being perceived as politically incorrect. Dr. Horowitzs contributions remind everyone that fear is the greatest foe operating within each of us effecting a conspiracy of silence that sustains the vaccination industrialists and their genocide against us.


Onderzoek naar klacht overlijden achtjarige na vaccinatie

De Nationale ombudsman, Alex Brenninkmeijer, start een onderzoek naar de klacht van ouders van wie het achtjarige zoontje is overleden na een vaccinatie BMR-DTP. Dit is een vaccinatie voor ondermeer bof en polio. De ouders vinden dat het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) hen niet goed heeft voorgelicht over de complicaties die na een vaccinatie kunnen optreden. Zij klagen er ook over dat het RIVM het verband tussen de vaccinatie en het overlijden van hun zoon onvoldoende onafhankelijk heeft onderzocht. Bovendien staat het RIVM volgens hen een second opinion in de weg door niet toe te staan dat weefsel van hun zoontje hiervoor ter beschikking wordt gesteld. Dit weefsel is nodig om onderzoek te doen naar de doodsoorzaak.

In Nederland worden kinderen gevaccineerd volgens het Rijksvaccinatieprogramma (RVP). Ouders zijn niet verplicht hun kind te laten vaccineren volgens dit programma. Het RIVM coŲrdineert het RVP in opdracht van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Daarbij heeft het RIVM als opdracht de veiligheid van vaccinaties te bewaken. Als een GGD, consultatiebureau of ouders een bijwerking melden, onderzoekt het RIVM of deze bijwerking veroorzaakt is door de vaccinatie.

De ouders lieten hun achtjarige zoon vaccineren in het kader van het RVP. Enkele dagen na zijn vaccinaties voor bof, mazelen, rodehond (de BMR-vaccinatie) en difterie, tetanus en polio (de DTP-vaccinatie) overleed hij. Het RIVM heeft daarop het verband tussen de vaccinatie en het overlijden van de jongen onderzocht. Zijn ouders menen echter dat het RIVM dit verband onvoldoende onafhankelijk heeft onderzocht. Vervolgens zou het RIVM niet hebben toegestaan dat weefsel van hun zoontje ter beschikking werd gesteld voor een second opinion. De ouders dienden daarop een klacht in bij de ombudsman over het handelen van het RIVM.

De Nationale ombudsman heeft het RIVM gevraagd om op de klacht te reageren. Zo wil hij weten op welke manier het RIVM ouders informeert over mogelijke complicaties na vaccinaties. Ook wil de ombudsman weten in hoeverre het onderzoek naar het verband tussen de vaccinatie en het overlijden van de jongen voldoende onafhankelijk is verlopen. Bovendien vraagt de ombudsman het RIVM aan te geven of het inderdaad geweigerd heeft weefsel voor onderzoek ter beschikking te stellen en zo ja, waarom. De ombudsman doet geen onderzoek naar de doodsoorzaak van de jongen. Naar verwachting zal het onderzoek over een aantal maanden zijn afgerond.


Gezondheidsraad geeft vreemde 'vergissing' toe.

De Gezondheidsraad heeft in het advies dd 9 nov om gezonde kinderen (6-35 mnd) en zwangeren ook te vaccineren met thiomersal en squaleen houdende vaccins Focetria dan wel Pandemrix de minister op ťťn van zijn vragen fout geÔnformeerd. De bewuste vraag van de minister was of er reden was om zwangeren en kindjes met adjuvansvrije vaccin te enten. Het het antwoord van de GezRaad aan de minister in het advies dd 9 nov. luidde dat dit niet aan de orde was omdat een dergelijk vaccin niet geregistreerd was en dus niet beschikbaar.

De advocaat van de Stichting MeerWetenOverFreek heeft de GezRaad schriftelijk op deze onwaarheid gewezen en hierover vragen gesteld, waarop werd toegegeven dat dit antwoord onjuist was.  Het veiliger vaccin Celvapan, in sommige andere landen gebruikt voor deze groepen, zonder thiomersal en zonder squaleen, was immers al wel geregistreerd door EMEA en bij ons eigen CBG (CollegeBeoordelingGeneesmiddelen). De GezRaad heeft nu een erratum op zijn eigen website moeten plaatsen, zie de volgende link: http://www.gezondheidsraad.nl/sites/default/files/Erratum_3.pdf

De vraag van de minister naar mogelijke redenen om een adjuvansvrij vaccin te gebruiken voor deze groepen blijft echter nog steeds onbeantwoord. Daarom is gister een nieuwe brief van advocaat Hellingman uit gegaan naar de GezRaad waarin hierop wordt gewezen en om antwoord wordt gevraagd.
Wij zijn benieuwd of ze nu eindelijk de vraag van de minister wel gaan beantwoorden en hoe dat antwoord dan luidt. Vreemd is wel dat het ministerie zelf e.e.a. niet nagaat en aan de GezRaad vraagt.

mvrgr, Jannes Koetsier, arts
med.adv. Stichting MeerWetenOverFreek
www.meerwetenoverfreek.nl
www.degezondepatient.nl


CBS "Independent" Vaccine Experts and Their Compensation
From Big Pharmaceutical


Tjechische artsen weigeren vaccin

Many physicians resist vaccination against H1N1, afraid of side effects.

Link


Onafhankelijke vaccin experts en hun banden met big pharma

CBS Sharyl Attkisson discusses the conflicts of interest is those supposedly 'independent' sources that back the government's assertion that vaccines and autism are not related. AAP, Every Child by Two and Dr. Paul Offit all receive hundreds in thousands of dollars in funding from Pharmaceutical companies that make vaccines, they do not disclose how much money they make, and yet claim that these huge sums of money in no way influence their stance on vaccine safety.


Deense media: pandemie is de zoveelste hoax

Danish journalists claim that the World Health Organization and drug companies producing the swine flu vaccine are in partnership, and that the true nature of their relationship is shrouded in mystery. What we do know is that the pharmaceutical companies are present at the meetings of WHO expert groups, but what we dont know is what they talk about. And another thing is that scientists who appear to be independent are also hired consultants working for the same pharmaceutical companies who produce the vaccines, says Louise Voller, a journalist at the Danish Daily Information newspaper.


En dan nu het vaccin voor een ‘rusteloze vagina’..

Ken je het sprookje van ‘De Nieuwe Kleren van de Keizer’? Niemand durft iets te zeggen over de nieuwe kleren van de keizer, die gemaakt zijn van het ‘dunste garen’ dat er te  koop is. Een gladde verkoper, een kleermaker die zijn kans schoon ziet, verkoopt aan het hof de mooiste praatjes ťn een splinternieuwe stof, rechtstreeks uit China.. Hij slaagt erin de opdracht binnen te hengelen, om de nieuwe kleren van de keizer te mogen maken. Van een stof ‘die zo ragfijn is, dat je er bijna doorheen kunt kijken’.. (En inderdaad.. iedereen kijkt er door-heen..! Alleen hebben ze het nog niet in de gaten!)

Link

Geert


Kinderarts ontmaskert mythes rondom vaccinaties

Dr. Larry Palevsky, een bekend kinderarts uit New York, is een van de weinige mensen die ik ken, die een wetenschappelijk en overtuigend verhaal heeft, dat duidelijk maakt dat het zinvol is om nog eens na te denken over vaccineren. Het verschil tussen "Wat je op school leert" en "Wat werkt"

Link

Geert


Vaccinatie met antigenen van varkens glyco-proteinen samen met squaleen zorgen voor steriliteit in zoogdieren

Laat dit nu ook in het Novartis varkensgriepvaccinatie voorkomen..?

Prior to the year 1998, the available depopulation tools that could be utilized by such "global elitists" were fairly limited; diseases, famine, wars and even natural disasters could each be developed and actually implemented by a designed plan. These depopulation tools are rather messy, however, and often hard to completely control. However, thanks to the work of Dr. Richard A. Fayrer Hosken at the University of Georgia, a new and completely effective depopulation tool is now available “ indeed, a simple little VACCINE SHOT can today cause permanent sterility. (See Addendum 3 attached for the international patent of this "immunosterilization vaccine".) Fayrer-Hosken's invention has been successfully tested and found to be effective on all mammals, including the African elephant, although the potential long-term side effects are still being compiled. What exactly is the active ingredients of this sterilization vaccine? Primarily the sterilization vaccine contains antigens from PORCINE (pig) glyco-proteins (viruses are a form of glyco-proteins) bonded with a powerful oil-in-water "adjuvant" called squalene. (See addendum 3). Is it just a coincidence that Novartis™ master patent for the "swine flu" vaccine utilizes swine (porcine) glycol-proteins bonded with a powerful oil-in-water "adjuvant" called squalene?

Link

Met dank aan: Desiree Rover


322 Days of Death

Bang voor de H1N1? Dan moet je maar eens de harde cijfers bekijken van de echte gevaren voor je gezondheid. Een groot deel daarvan is te voorkomen als we toxines zoals roken, drank, chemicaliŽn in onze voeding en lichaamsverzorging, transvetzuren, geharde vetten voorkomen. We denken ons leven te redden mbv vaccins maar blijven de echte gevaren negeren.

2009 zal de geschiedenis ingaan als het van de H1N1 hype, de grootste mediahype aangewakkerd door big pharma en adviseurs met belangen verstrengelingen. En de meerderheid van het volk (the sheeple) slikt het verhaal tot op dag van vandaag voor zoete koek.

Deze week worden bijna een miljoen kids naar GGD prikcentra gelokt, massahysterie in ongekende vorm.....en niemand die eens wil kijken naar de vitamine D levels van deze groep. Het eigen immuunsysteem lui maken, dat is beleid en visie voor de toekomst.

Als je echt bang bent voor de gezondheid van je kids, zorg dan dat ze in een rookvrije omgeving kunnen leven, voeding zonder chemicaliŽn en pesticides eten, voldoende zonlicht of D3 krijgen, een slaapkamer die koel en donker is hebben, voldoende beweging en nachtrust krijgen, niet hun jonge hersenen belasten met GSM's, zich al jong in een coma gaan zuipen en leer ze de trucs van de industrie die ze wil verleiden de grootste rommel te consumeren.

Een goede gezondheid en immuunsysteem is het beste wat je je kids kan geven. Big pharma heeft geen oplossingen, die wil je jaarlijks hun chemische cocktails slijten. Dagelijkse overlijden mensen als gevolg van medicijnen, maar daar praat Herr Klink liever niet over. 1700 doden door medische missers die vaak te voorkomen waren, daar kun je echt mensen meer redden.

Maar goed, bijna een miljard euro richting het medisch bolwerk, uw premie zal automatisch worden aangepast want voor niets gaat alleen de zon op. De propaganda machine draait op volle toeren, de RIVM heeft zelfs de Telegraaf weer in het gareel gekregen. Geen kritisch woord meer over deze campagne, de neuzen staan weer dezelfde kant op.

In het land der blinden is big pharma koning.....


Update Vaccins - November 2009

Met alle commotie rondom vaccins worden een aantal wezenlijke punten niet benoemd.
Wie goed nadenkt laat zich niet vaccineren !

Het lijkt er op dat wordt vergeten dat de bedoeling is iedereen te vaccineren. Daar zijn de vaccins op besteld. De huidige pandemie blijkt helemaal geen pandemie te zijn en het aantal gemelde doden is heel 'normaal' bij griep. Deze 'pandemie' is enorm opgeklopt door diverse woordvoerders. Woordvoerders met vaak financiŽle belangen welke zelfs regeringen onder druk hebben gezet. Link

Er wordt ingespeeld op uw angst en u denkt het zekere voor het onzekere te nemen. Mis! Er is niemand verantwoordelijk na de vaccinatie!

Beleid
Al jaren zijn vaccins onderdeel van het gevoerde medische beleid en zijn er problemen mee. Met name in ontwikkelingslanden worden vaccins op grote schaal toegepast. Al eerder is aan de bel getrokken door ontwikkelingsorganisaties dat de uitgevoerde medicijntests in de derde wereld meer weg hebben van medische experimenten. E.e.a. wordt met name uitgevoerd door westerse farmaceutische bedrijven.

Voor meer informatie: Link of ook: Link. Ook nu wordt er volop gevaccineerd in diverse derdewereldlanden. Er worden hier en daar geen of nauwelijks alternatieven aangeboden.

Cijfers van de pandemie, blijken op grote schaal te zijn vervalst volgens een onderzoek van een grote Amerikaanse Nieuwszender. Er is zelfs opdracht gegeven te stoppen met registratie van ziektegevallen. De werkelijke cijfers staan de campagne pro vaccins in de weg. Link

In Nederland is opvallend dat er grote koppen in de kranten staan over 1 of 2 doden als gevolg van de griep. Vrijwel telkens blijkt dat het om mensen gaat welke al een andere ziekte hadden. Dat wil zeggen; al verzwakt zijn geweest.

Klassenvaccinatie: Er bestaan verschillende soorten vaccins of althans; die indruk is gewekt! Een voor de bevolking en een voor de toplaag in de regering en daar vlak onder. Het verschil lijkt met name te zitten in de bijstoffen - de adjuvant. Met en zonder adjuvant. In Duitsland is dit uitgebreid in het nieuws geweest. Een van de gevolgen is dat nog maar 13 % van de mensen zich wil laten vaccineren. Een van de bronnen: Link en: Griepprik leidt tot debat over klassenvaccinatie Link 27 oktober 2009

In Duitsland is besloten dat er een appart vaccin komt voor zwangere vrouwen.
Merkwaardig genoeg in Nederland niet en nog merkwaardiger wordt het DHr Osterhaus half November bij de EO op de tv te horen zeggen dat wie nu moet beginnen met vaccins bestellen te laat is! De
levertijd is enkele maanden. In Duitsland is een bijzonder goede documentaire bij Arte verschenen met als titel; 'Profiteure der Angst'. Via onderstaande link is deze schokkende documentaire te zien
(halverwege de pagina) Link

Duidelijk worden de achtergronden van de huidige politiek en hoe e.e.a. is opgeklopt, de rol van de EG, de regering en de verhouding tot de bedrijven als adviseurs in beleid.

Wat is het onzuivere in de discussie voor en tegen de huidige vaccinatie

Je brengt een aantal chemische stoffen rechtstreeks in de bloedbaan. Er is feitelijk geen reden om het vaccin te voorzien van de toegevoegde chemische stoffen.

Met een vaccin wordt de ziekteverwekker in verzwakte vorm rechtstreeks in uw bloedbaan gebracht. De methoden van verzwakken is discutabel.

Welke ziekteverwekker krijgt u met tal van andere stoffen hier in het westen normaal gesproken rechtstreeks in uw bloedbaan? Meestal geen griep !

Het is overduidelijk wat er mis kan gaan en hoe dat komt. Zelfs in de rapporten van de Wereld gezondheidsorganisatie wordt genoemd dat er een kans is dat mensen met ernstige klachten blijven zitten. Als voorbeeld van een gevolg van vaccinatie in een nog 'milde' vorm : Link

Als u leest welke stoffen bij de productie van vaccins worden gebruikt;
Link laat u dit dan in uw bloedbaan spuiten ?

Zijn er alternatieven voor vaccins ?
Ja.

Een natuurlijk werkzaam vaccin breng je binnen via de mond - longen of via de spijsvertering- darm waar het lichaam een normale immuunreactie gaat opbouwen. In eerste instantie hebt u op tv kunnen zien hoe de vaccinaties in Amerika begonnen met het geven van een spray in neus en mond. Via de Slijmvliezen wordt de stof opgenomen alsmede eventueel via de maag- darmwand. Dat is ook de natuurlijke weg van besmetting. Daar is ons immuunsysteem op ingesteld.

Een overheid kan u ook attenderen op het versterken van uw immuunsysteem. Daar zijn tal van effectieve middelen voor beschikbaar. Denkt u aan Vitamine C, D, Echinacea preparaten, een gezonde darmflora ondersteunen alsmede optimaal slapen en stress vermijden. Ook het in ruime mate nuttigen van groente en fruit alsmede het zo min mogelijk snoepen en geen rommel eten als een vette hap zorgen dat uw immuunsysteem optimaal zal functioneren.

Inhoudsstoffen
Timerosal, een kwikverbinding, zit in vaccins, Het is een verdelgingsmiddel. Het menselijk lichaam kun je beter niet belasten met kwik. Denk ook aan kwik in Amalgaamvullingen. Het concentreert zich o.a.
in de hersenen. Naast Timerosal blijken er tal van andere redelijk duistere stoffen in vaccins te zitten dan wel in het productieproces van vaccins te worden gebruikt. Timerosal is een paar jaar geleden (2004) uit de vaccins gehaald, echter; in het nieuwe vaccin opnieuw aanwezig. Er zijn voldoende andere conserveringsmiddelen voorhanden zodat er voor het gebruik van specifiekTimerosal geen reden is.

Doelgroepen, bijwerkingen en verantwoordelijkheid
In verschillende landen worden andere doelgroepen genoemd voor wat betreft vaccinatie.
Bijvoorbeeld medisch personeel, dat door onze minister onder druk is gezet om zich te laten vaccineren. In Amerika is deze zelfde stap met zelfs de dreiging van ontslag teruggefloten door de rechter. Ouderen welke een griepprik krijgen worden van de prik vaak juist ziek en er zijn diverse andere bijwerkingen bekend. Jongeren worden in Japan genoemd in verband met vaccinaties en een verhoogd zelfmoordpercentage. Een belangrijk aandachtspunt om naar te kijken is dat niemand aansprakelijk wil zijn en dat u de vaccins neemt op ' geheel vrijwillige basis''. Altans ; dat wordt u gesuggereerd ! U bent en blijft zelf verantwoordelijk ! Vraag het na bij uw verzekeringsmaatschappij. Wanneer u de vaccins niet gaat nemen wordt u betiteld als onverantwoordelijk. De verantwoordelijken willen echter niet verantwoordelijk zijn !

Vaccinatie in diverse landen
De Poolse Premier heeft deze maand (november 2009) officieel laten weten onder druk te zijn gezet door de farmaceutische industrie om de bevolking te vaccineren. Hij geeft tevens aan dat er helemaal geen sprake is van een pandemie! Hij gaat zijn bevolking dan ook niet vaccineren voordat o.a. duidelijk is wat er in zit. Tevens geeft hij aan dat regeringen zijn geprest door de bedrijven om deze buiten schot te houden en als overheid aansprakelijk te zijn. Uiteindelijk zijn wij dat zelf die overheid.

- Portugal en Oostenrijk op rand van opstand van de bevolking tegen vaccinatie
- Frankrijk super lage opkomst voor vaccinatie (onder 10%)
- Zwitserland bijzonder lage opkomt. Rond 10%
- Nederland; 50% van verpleegkundigen wil zich niet laten vaccineren 1/3 van de huisartsen ook niet
- Rest van de Wereld; massale vaccinatiecampagnes aan de gang in 70 tot 100 landen.

Wie informeert deze mensen in al die landen wat er feitelijk aan de hand is ?!

Aanpassingen in de grondwet
In BelgiŽ gerealiseerd en in enkele andere landen in voorbereiding is de aanpassing in de grondwet dat, bij een pandemie, de grondwet eenvoudig aan de kant wordt geschoven.

Een andere wereld wordt zichtbaar. Een wereld waarin de burger niets meer heeft te vertellen en verplicht wordt gevaccineerd.

Waarin getracht wordt personeel in de gezondheidszorg, militairen en politie in te zetten tegen de eigen bevolking om verplichte vaccinatie door te drukken.

Wie doet dit, waar liggen de draaiboeken en waarom ?! Willen wij wel zo'n samenleving ?

De overheid houdt intussen oefeningen in crises beheersing. Kennelijk weet men wat er komen gaat. Wie weet dat en waar is die bron ? Link | Link

FinanciŽle belangen
De financiŽle belangen zijn groot. GSK een van de grotere producenten heeft aangegeven in de afgelopen tijd een winst van 2 miljard te hebben gerealiseerd. GSK is een van de grotere leveranciers van vaccins. De directeur van GSK heeft ook een rol in de Fortis bank. Van de firma Baxter, een andere grote producent en toeleverbedrijf, doen tal van uiterst vreemde verhalen en feiten de ronde. Link

Beide bedrijven staan ronduit slecht bekend voor wat betreft openheid, en zijn redelijk berucht vanwege het meermalen manipuleren van medische- en onderzoektechnische gegevens alsmede vervuilde entstoffen.

De Inspectie voor de Volksgezondheid heeft invallen gedaan bij de farmaceutische bedrijven GlaxoSmithKline (GSK) in Zeist en Sanofi Pasteur MSD in Hoofddorp. ZEMBLA onthult in de uitzending ‘Het omstreden kankervaccin’ . (najaar 2008)

" De Gezondheidsraad is beÔnvloed door farmaceutische bedrijven. De Inspectie heeft de invallen gedaan omdat ze vermoedt dat de bedrijven de Geneesmiddelenwet hebben overtreden bij de marketing van
hun vaccins voor baarmoederhalskanker.

Uit ‘Het omstreden kankervaccin’ blijkt dat de adviescommissie van de Gezondheidsraad, die minister Klink van Volksgezondheid heeft geadviseerd om het vaccin tegen baarmoederhalskanker op te
nemen in het Rijksvaccinatieprogramma, voor een deel bestond uit leden die een binding hebben met de farmaceutische industrie." Link

En dat is niet alleen met dit vaccin ! Ook bij de andere vaccins en in eerdere zaken zijn dit soort werkwijzen naar boven gekomen ! Deze bedrijven zijn niet te vertrouwen !
Waak voor uw eigen gezondheid en die van uw kinderen !

Doden en gewonden als gevolg van de vaccinaties
In Engeland zijn er meer dan 2000 kinderen als gevolg van de vaccinatie met tal van uiterst vreemde lichamelijke klachten. In Zweden 4 doden en enkele honderden in de problemen als gevolg van de vaccins. OfficiŽle cijfers worden intussen vervormd en achtergehouden. De vaccinaties maken mensen ziek. Deze griep was en is een buitengewoon milde vorm.

Wat kunt u doen ?
Er is een speciale verklaring welke u kunt voorleggen aan medisch personeel. Het punt waar het om gaat is dat er niemand verantwoordelijk wil zijn. U kunt een verklaring voorleggen aan de arts - uitvoerende. Deze verklaring is te downloaden via Verklaring om aan medici en uitvoerende personen voor te leggen - Link

Graag kopieeren, doorgeven en gebruiken
U kunt uw verantwoording daar niet mee afkopen ! Wel helpen bewust te maken en de zaken helder te krijgen.

Tenslotte; een belangrijke rol voor de pers
Tot op heden heeft de pers zich hoofdzakelijk gehuld in stilzwijgen. Werkelijk onderzoek is er niet of nauwelijks gedaan. Er zijn voldoende aanknopingspunten om wel degelijk vragen te stellen:

- Er is afgelopen maand een internationaal congres geweest pro- vaccins wat is daar besproken
- Waarmee is het kabinet en de minister van volksgezondheid onder druk gezet - wet openbaarheid van bestuur
- Hoe lopen de machtsverhoudingen in kabinet, gezondheidszorg, media en samenleving en hoe hebben deze diverse ontsporingen kunnen plaatsvinden
- Wat is de rol van de EG en de gelieerde instituten
- Onze media geven de beschikbare informatie onvolledig door. Wat voor structuren zijn hier in werkzaam welke dit veroorzaken ?
- De rol van Elsevier is onderbelicht. Elsevier, een van de hoofdsponsors van het Internationale congres pro vaccins in oktober 2009 gehouden!
Link

De eerder genoemde documentaire 'Profiteure der Angst' geeft tal van aanknopingspunten.

Waar het allemaal om gaat
- Uw eigen verantwoording te nemen voor uw eigen gezondheid.
- U niet langer te laten misleiden en een verzoek de industrie zo van wetgeving te voorzien dat zij gericht wordt op een natuurlijke manier van bedrijfsvoering en wordt beloond op basis van positieve
aanwijsbare ontwikkelingen voor de volksgezondheid !
- Het ontmantelen van de grote conglomeraten- multinationale ondernemingen.

Begin bij u zelf. U hebt uw invloed weggegeven. Neem die terug en koop bewust.
Link

Het gaat om wat voor een samenleving wij willen in alle aspecten.

Wees er bij met uw aandacht en uw bewustzijn !! Waar lijkt het allemaal naar toe te werken? De olympische spelen van 2012- Zion Link

Externe bronnen:
VPRO Argos Link Onjo Onderzoek Timerosal
Arte tv Documentaire is te bekijken. https://sites.google.com/site/vaccinsinformatie/ (Halverwege de pagina).  Ook dokters geven aan dat de vaccins niet kloppen Link

Werken aan een andere gezondheidszorg: Link

Diverse aspecten van vaccinatie: Link

Voor meer informatie:

Vereniging Syntax NBA
NBAnatuurlijk@gmail.com

Syne Fonk


Dodelijke Immuniteit: over kwik in vaccins

Het onderstaande artikel gaat over kwik in vaccins. Robert Kennedy jr. schreef het in 2005 als hoofdartikel voor het blad Rolling Stone (hier). Het baarde enorm opzien en de keiharde feiten die hij in dit artikel noemt, liegen er dan ook niet om!!

Link

Geert


USA - Vaccine Primer Health Professionals Speak Out


FDA wil bewijs van effectiviteit Prevenar vaccin zien

Prevenar was recent nog in het nieuws nadat 3 babies korte tijd na vaccinatie overleden. Volgens de RIVM is er uiteraard weer geen relatie tussen vaccin en dood kinderen. De Amerikaanse FDA is niet tevreden over dit vaccin en wil nu bewijs van effectiviteit zien. Het gaat hier om de nieuwste Prevnar 13 versie van farmaceut Pfizer.

Link


12 Eugenics Baby Deaths During Vaccine Trials

At least a dozen babies have died in a pneumonia vaccine trial conducted by GlaxoSmithKline in Argentina. The Argentina Federation of Health Professionals (Fesprosa) asserts that children of poor families are being used for the trials, and parents are bullied into signing consent forms. The trials are still continuing, even though at least 12 infants have already died.  Fesprosa maintains that there is no state control and that there are no ethical requirements. This doesn't come as any surprise to those who know how these kinds of human trials usually occur. Generally speaking, vaccine trials are conducted in Third World countries on poor people who often feel trapped into participating in human health experiments in order to receive medical care or other necessities.


Veel vragen rondom dood babies na vaccinatie

De drie baby’s die zijn overleden na een vaccinatie met het pneumokokkenvaccin Prevenar zijn volgens fabrikant Wyeth niet overleden door Prevenar.

Link

Marjan


Saying No To Vaccines!Dr. Sherri Tenpenny


USA - Deadly vaccines - Garth Nicolson microbiologist

Are vaccines contaminated? Are they potentially deadly? Garth Nicolson, whistle-blowing microbiologist (see THE DAY LILY PROJECT), addresses these questions in this excerpt from Dr. Nicolson's talk at the Common Cause Medical Research Foundation Conference in Sudbury.


Vaccinaties tegen kinderziekten uitgesteld

De vaccinatie van kinderen van 6 maanden tot en met vier jaar tegen kinderziekten wordt met een paar maanden uitgesteld. De reden is dat de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep bij deze kinderen voorrang krijgt. Dat heeft een woordvoerder van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) dinsdag bevestigd.

Link

Waarom uitstellen? Kan er toch gewoon erbij geprikt worden? Wat is het risico? En waarom 'normaal gesproken' Łberhaupt prikken als ze zelf nu zeggen "Bovendien komen de ziekten waartegen de dktp-prik beschermt nauwelijks nog voor in Nederland"?

GdJ


Vaccins hebben ons niet gered

Wij alles zijn gehersenspoeld met het idee dat vele kinderziekten door vaccinaties onder controle zijn gebracht. Niet dus....

De overheid, Pharmaindustrie en reguliere gezondheidszorg doen al vele jaren haar uiterste best om het nut van vaccinaties te verkopen aan ons, het volk.Echt betrouwbaar en wetenschappelijk correct bewijs van die effectiviteit heb ik echter nimmer gezien.

Het tegendeel lijkt eerder waar te zijn. De hieronder aangegeven website laat een groot aantal mortality rates zien van diverse ziekten waartegen wordt gevaccineerd. Een heel groot deel van deze ziekten waren al vrijwel de wereld uit op het moment dat wereldwijde (lees westerse wereld) vaccinatie van start
ging.

"Ja maar, kijk dan eens naar streng gelovige gemeenschappen in Nederland, daar gaat het fout waar niet wordt gevaccineerd". Een veel misbruikt tegenargument. Niet dus. Althans niet aantoonbaar, in Nederland wordt er nauwelijks fatsoenlijk geregistreerd, we weten dus heel weinig. Feit is wel dat de
laatste Polio epidemie in Staphorst dateert van 1971. In de Westerse wereld bestaat Polio eigenlijk niet meer. In 2007 nog is in Africa een uitbraak van Polio ontstaan NA vaccinatie met een Polio vaccin. Hier is de veel goedkopere variant met daarin levend virusmateriaal gebruikt.

Link

Dat vaccins niet veilig zijn wisten wij allang, toch?

Dan is er nog een andere kwestie. Het Nederlands Vaccinatie Instituut geeft zelf ook toe dat de nu nog steeds gebruikte vaccins tegen bijvoorbeeld TB en Kinkhoest sterk zijn verouderd en sowieso nauwelijks effectief zullen zijn. De voor het Kinkhoest vaccin gebruikte bacteriestam dateert uit 1952
bijvoorbeeld.

Link

Rob Greuter


Onbekend of vaccin verlamming kan veroorzaken

Het is onbekend of vaccinaties tegen of infecties met het nieuwe influenza A(H1N1)-virus Guillain-Barrť-Syndroom kunnen induceren. Door de zeer lage frequentie van GBS kan dit
alleen tijdens de vaccinatiecampagne worden bepaald.

Link

--

Dus we weten pas na de campagne of het echt veilig was.....


Griepvaccin slachtoffer Desiree Jennings doet nu HBOT zuurstoftherapie

De situatie net na de gewone seizoensgriep vaccinatie:


De mooie praatjes van Coutinho mbt kindervaccinaties

Wederom 3 babies overleden na vaccinaties maar het ligt wederom niet aan de vaccinaties volgens hoofd paniekzaaier van het RijksInstituut Van Massahysterie. Ieder tegengeluid moet meteen de kop in worden gedrukt om te voorkomen dat de "sheeple" wakker worden en mogelijk andere keuzes gaan overwegen. Relaties tussen overlijden en vaccins worden stelselmatig ontkend of risico's gebagatelisseerd. Juist deze arrogante houding van het RIVM zal deze staatsclub met nauwe pharmabanden gaan opbreken. Het betreffende Prevnar vaccin is "ongevaarlijk". Toch maar eens deze links bekijken dan:

 • Ingredients of the vaccine are: Streptococcus pneumoniae, diphtheria CRM protein, casamino acids, yeast extract, ammonium sulphate, aluminium. Of the 17,066 children involved in the Prevnar safety trial, there were 24 hospitalisations, including 2 cases of pneumonia and 1 case of otitis media (the very things they are supposed to be immunising against) and 1 case of congestive heart failure. In addition to this there were also 162 visits to the emergency room department including 20 cases of seizure, 15 cases of otitis media, 6 cases of pneumonia and 1 case of sepsis. [Link]
 • Aluminum phosphate in vaccines carries roughly the same dangers as does aluminum hydroxide. Aluminum is a neurotoxin and it is harmful to all cells in the body, but it seems to concentrate in area's like the brain, liver, thyroid, and lung tissue. [Link]
 • VAERS-217 Deaths from Prevnar since May2000. Prevnar is PNC Lederle in VAERS. There have been 217 deaths reported since 5/2000 (22 pages) [Link]
 • A new report suggests Prevnar is also causing an unfortunate side effect: promoting new superbugs that cause ear infections [Link]
 • Prevnar was administered to nearly 20,000 children prior to licensure, and the side effects were evaluated. According to the manufacturer's insert, croup, pneumonia, asthma, bronchiolitis, and wheezing were associated with the administration of Prevnar. Of the 17,066 subjects who received at least one dose of Prevnar, there were 162 visits to the emergency room and eight reported seizures within three days of vaccination. Twelve deaths occurred among Prevnar recipients, compared to 21 deaths that occurred in the 'control group'; however, both groups received experimental vaccines. [Link]
 • TV - Netwerk - Donderdag was het hťt nieuws van de dag: drie baby's zijn overleden na een inenting met Prevenar, een vaccin tegen de bacterie pneumokok. De vaccinaties met deze samenstelling zijn daarom voorlopig stopgezet door het RIVM. Deze maatregel geldt totdat de precieze doodsoorzaak van de kindjes is vastgesteld. Is er door de overheid wel voldoende onderzoek gedaan naar de bijwerkingen bij baby's en kinderen na vaccinatie? Enkele ouders die ervan overtuigd zijn dat hun kinderen aan de gevolgen van een inenting zijn overleden, denken van niet. Netwerk spreekt met twee van hen. Het kindje van Diana Wilmink overleed in 2006 na een vaccinatie. Freek Hagoort (8) stierf in maart 2009 - enkele dagen na een inenting - aan een ‘bacteriŽle ontsteking’, aldus de patholoog-anatoom. Het RIVM constateerde destijds dat de dood het meest waarschijnlijk door griep en niet door het vaccin is veroorzaakt. De ouders van Freek - die de stichting meer weten over Freek hebben opgericht - zien er wel een verband tussen de dood van hun zoon en de vaccinatie. Jannes Koutsier, 'onafhankelijk huisarts' en oprichter van het weblog www.degezondepatient.nl steunt de ouders in hun gevecht naar meer openheid over en onderzoek naar de bijwerkingen van inentingen. Netwerk zocht hem op. In de studio reageert Roel Coutinho van het RIVM op de 'verwijten'. [Bekijk de uitzending]
 • Study clearly demonstrates that aluminum found in vaccines can cause neurologic damage. The authors conclude, "Overall, the results reported here mirror previous work that has clearly demonstrated that aluminum, in both oral and injected forms, can be neurotoxic." I followed up with Professor Shaw "knowing what you know about aluminum from your research would you personally use a vaccine that contains aluminum?" He responded "No, and I don't." [Link]
 • Aluminiumfosfaat (zit in Prevenar) wordt 3 keer beter opgenomen dan Aluminium Hydroxide : the area under the blood level curve for 28 days indicates that three times more aluminium was absorbed from AP adjuvant than AH adjuvant. [Link]

En denkt je echt dat RIVM ooit schade door vaccins zal toegeven? Dit zou een drama betekenen voor de hoge vaccinatiegraad in Nederland.


Rijks Instituut Voor Mishandeling ?

Zojuist bekend gemaakt, in oktober zijn er weer drie zuigelingen overleden, direct na vaccinatie. Een partij pneumokokkenvaccins is uit voorzorg teruggetrokken. Officieel sterven er in Nederland jaarlijks 5-10 jonge kinderen direct na vaccinatie. Al deze gevallen, jaar in jaar, uit berusten op 'puur toeval', en zijn 'uitvoerig' onderzocht door het RIVM. U weet wel, die organisatie die het RVP opstelt en zich geen enkel negatief geluid over vaccinaties kan veroorloven. De veroorzaker onderzoekt zichzelf....

Het wordt erger, onofficieel sterven er in Nederland al snel zo'n 40 jonge kinderen per jaar, direct na vaccinatie. Allemaal gezonde kids. Duizenden kinderen per jaar zijn direct na vaccinatie ineens autistisch. Wat een stelletje XXXXX...En het volk, tsja, die blijft in slaap, heel diep in slaap. Vermoedelijk teveel fluoride/light produkten gegeten.

Aja, de pharmamaffia heeft reeds honderden miljoenen Euro's meer winst gemaakt dan verwacht, dankzij de hysterie rondom het H1N1 virus.Wil ik op deze plaats toch even fijntjes op wijzen....

Rob M.M. Greuter


Nanodeeltjes in vaccins?

Een wereldwijde zoektocht in de databanken met patenten leverde het volgende resultaat op: dertien patentnummers van vaccins waarin zich daadwerkelijk nanodeeltjes bevinden.

US2008213373
WO2009079066
US2009092633
WO2008117313
US2008233181
WO2008115641
US2008213373
US2008124350
US2008044484
KR20050017770
WO2006112476
WO2004053056
NZ505877

Link

Geert


3 sterfgevallen door DKTP vaccins

Het pneumokokkenvaccin Prevenar met partijnummer D66977 mag tot nader order voorlopig niet gebruikt worden. Dat heeft het RIVM-CIb besloten. Fabrikant Wyeth heeft verzocht om de partij terzijde te zetten in afwachting van lopend onderzoek naar drie recente sterfgevallen na vaccinatie. De kinderen kregen de vaccinatie in het kader van het Rijksvaccinatieprogramma, de leeftijd varieerde van 3 tot 6 maanden. Zij overleden 1,5 dag tot 11 dagen na vaccinatie.

Op dit moment is de doodsoorzaak nog niet bekend. Elk jaar krijgt het RIVM 5 tot 10 meldingen van kinderen die zijn overleden na een vaccinatie. Omdat de drie kinderen zijn overleden in een periode van 1,5 week, is besloten de partij pneumokokkenvaccin waar zij mee zijn gevaccineerd niet te gebruiken tot nader order. Het betreft hier een voorzorgsmaatregel.

Nader onderzoek is van belang om de oorzaak van het overlijden vast te stellen.

Twee van de drie overleden kinderen kregen ook een DKTP-Hib-HepB-vaccin. Hiervan waren de partijnummers ook identiek. Het derde kind kreeg DKTP-Hib.
Alle doosjes en/of spuitjes Prevenar van partijnummer D66977 dienen te worden voorzien van een label ‘NIET GEBRUIKEN’ en moeten in de koelkast apart gezet worden.

De RCP’s zijn inmiddels voorzien van een nieuwe vervangende voorraad doses Prevenar van een andere partij. De priklocaties worden vanaf woensdag 4 november voorzien.


Some hospitals don't require vaccines

The decision on whether to require hospital employees to receive the either seasonal or swine flu vaccinations is up to each West Michigan facility.


Vaccine Nation - Director's Cut (Gary Null)

For most people, vaccinating themselves and their children seems like a good idea. Vaccines are safe, effective and are supposed to protect us against dangerous infectious diseases - Right? Wrong! What you don’t know can harm you or kill you! In this groundbreaking film, you will: * See the truth about the dangers of vaccines and their direct relationship to autoimmune diseases, infections, allergies and a massive increase of developmental learning and behavioral disorders in children, such as Autism. * Discover the truth about the history of vaccines and how they have NEVER been proven to be safe and effective for anyone. * Witness the legacy of governmental deception and cover-ups associated with vaccines. * Learn about the corruption within the scientific community and how vaccine studies are seriously flawed. * You’ll also follow heart-wrenching, real life stories of the parents and children devastated by the effects of vaccines. Join director Gary Null PhD and over 40 of the worlds foremost vaccine experts in this shocking expose’ that will shatter the truth as you know it.


FDA revolving door, vaccines


Nieuwe studie over gevaren van boosters

Nieuwe studie over gevaren van boosters (adjuvants) in vaccins. In dit geval gaat het om de stof aluminum hydroxide die destijds gebruikt is in het anthrax vaccins. Ook hier werd altijd ontkend dat er een relatie zou zijn met het Gorlfoorlog syndroom:

J Inorg Biochem. 2009 Nov;103(11):1555-62. Epub 2009 Aug 20.
Aluminum hydroxide injections lead to motor deficits and motor neuron degeneration. Shaw CA, Petrik MS.

Departments of Ophthalmology and Visual Sciences, University of British Columbia, Vancouver, British Columbia, Canada.

Gulf War Syndrome is a multi-system disorder afflicting many veterans of Western armies in the 1990-1991 Gulf War. A number of those afflicted may show neurological deficits including various cognitive dysfunctions and motor neuron disease, the latter expression virtually indistinguishable from classical amyotrophic lateral sclerosis (ALS) except for the age of onset. This ALS "cluster" represents the second such ALS cluster described in the literature to date. Possible causes of GWS include several of the adjuvants in the anthrax vaccine and others. The most likely culprit appears to be aluminum hydroxide. In an initial series of experiments, we examined the potential toxicity of aluminum hydroxide in male, outbred CD-1 mice injected subcutaneously in two equivalent-to-human doses. After sacrifice, spinal cord and motor cortex samples were examined by immunohistochemistry. Aluminum-treated mice showed significantly increased apoptosis of motor neurons and increases in reactive astrocytes and microglial proliferation within the spinal cord and cortex. Morin stain detected the presence of aluminum in the cytoplasm of motor neurons with some neurons also testing positive for the presence of hyper-phosphorylated tau protein, a pathological hallmark of various neurological diseases, including Alzheimer's disease and frontotemporal dementia. A second series of experiments was conducted on mice injected with six doses of aluminum hydroxide. Behavioural analyses in these mice revealed significant impairments in a number of motor functions as well as diminished spatial memory capacity. The demonstrated neurotoxicity of aluminum hydroxide and its relative ubiquity as an adjuvant suggest that greater scrutiny by the scientific community is warranted.

PMID: 19740540 [PubMed - in process]


Dr. Brian Wilmovsky - Vaccinations vs a Strong Immune System

Dr. Brian Wilmovsky discusses the benefits of a strong immune system over getting a flu vaccination made with harmful chemicals and last year's flu strain. He has not missed a day of work in over 18 years of practice even with patients coming in for treatment with many different sicknesses. When you keep the immune system running at it's peak you have a better chance of keeping opportunistic germs or a virus from overwhelming your immune system.


Analyse van vaccin ingrediŽnten

1. Aluminiumfosfaat & aluminiumhydroxide: Metalen. Bewezen toxische effecten op het zenuwstelsel en is tevens een van de mogelijke oorzaken van de ziekte van Alzheimer.

2. Ammoniumsulfaat: een anorganische, chemische vermenging ook gebruikt als kunstmest en voor de zuivering van proteÔne. Beschadigt de nieren en lever en veroorzaakt stoornissen in het verteringsstelsel.

3. Amphotericine B: "anti-schimmel desinfectant". Verstoort hartfuncties, beschadigt de darmen en urinewegen.

4. Gerecycled dierlijk weefsel: de bouwblokken van Gekke-koeienziekte (BSE).

5. Formaldehyde (formaline): gebruikt als conserveringsmiddel, desinfectant en voor desinfecteren van pluimveestallen. Kankerverwekkend. Kan chronische bronchitis en oog-irritatie veroorzaken in het geval van blootstelling aan het immuunsysteem.

6. Monosodium glutamaat (MSG): Smaakversterker. Hartritmestoornissen, verergert de symptomen van astma en kanker.

7. Phenolrood (phenolsulfonphthalein): Ph indicator inkt. Genotoxisch. Mogelijke oorzaak van lever-, nier-, hart- en luchtwegbeschadiging.

8. Fenoxyethanol: antimicrobieel conserveringsmiddel. Irriterend voor ogen, huid en luchtwegen, veroorzaakt een ernstige verstoring van het centraal zenuwstelsel.

9. Thimerosal (kwik): gebruikt als conserveringsmiddel. Neurotoxine, veroorzaakt psychologische, neurologische en immunologische problemen. Veroorzaakt ontstaan van autisme en gerelateerde aandoeningen. Er is een enorme stijging in incidentie van autisme (1 op 67, waar het voorheen 1 op 20.000 was). Er is recent een massaclaim gevoerd door moeders van kinderen geboren met autisme.

Marjan


Anti Vaccine Rally - 2009


Man Paralyzed After Routine Vaccination


Vaccines and Vaccine Dangers, Indiana University Northwest, Jeffrey Grupp

Part 1 of Jeffrey Grupp, former Indiana University Northwest Lecturer, teaching in a Bioethics class on the hazards of vaccines. This lecture is from February 12, 2007 at Indiana University Northwest. Though my sources sited (by the class books and handouts I gave, plus sources sited in lecture) were utterly professional (from medical journals, etc.), Indiana University Northwests Arts and Sciences Dean terminated me from teaching due to these lectures, though no explanation for why I was terminated was ever given.

Deel 1
Deel 2
Deel 3


Reakties van burgers op vaccinaties

Hieronder een heel aantal interessante en m.i. intelligente reacties op een zeer arrogant en naar de burgers toe laatdunkend kranten-artikel in de TROUW door een stroman [Meijman] van de farmaceutische industrie... Deze Amsterdamse hoogleraar' medische publieksinformatie' Frans Meijman doet de reacties van het publiek af als louter 'emotioneel', alsof de burger geen hersenen en een zelfstandig denkvermogen heeft om dingen te onderzoeken en op een volwassen manier te beoordelen…. Hij komt met geen enkel inhoudelijk argument om de reacties van burgers tegen te spreken. 

Link

Ron B


Vaccines and Neurological Damage

Een artikel van Dr.Mercola

Link

Geert


Big pharma exposed by Gary Null


Where Do Vaccines Come From

Dr. Blaylock talks about the FDA's efforts toward making sure vaccines are safe. He also touches on where most vaccines come from today.


Rijke Rotterdammers vaccineren niet

Rijke Rotterdammers kiezen er steeds vaker voor om hun kinderen niet te vaccineren tegen een groot aantal infectieziekten. Dat concludeert de GGD Rotterdam-Rijnmond uit eigen onderzoek.


John Consemulder EF 2009 vaccinatie lezing compilatie

Lezing van Drs. John Consemulder over (HPV-en andere) 'Vaccinaties, de farmaceutische industrie en het zelfhelend vermogen', gefilmd 12 juni 2009 op het Eigentijds Festival 2009. Zie ook de andere delen. Drs. John Consemulder is afgestudeerd biomedisch wetenschapper en neuropsycholoog, internationaal muziekproducent van helende muziek, soundhealer en auteur van spiritueel/wetenschappelijke boeken.


Abortussen na fout vaccin

In Turkije zijn bij een vaccinatieprogramma van de overheid per ongeluk zwangere vrouwen ingeŽnt tegen rode hond.

Link

Rob Greuter


Eboek Vaccinatie gevaren (PDF - 271 pagina's)

In de voorafgaande maanden van 2009 heb ik met het oog op allerlei nogal omstreden vaccinaties de moed gevat om alle tot nu toe verborgen gebleven gevaren van vaccinaties eens op een rij te zetten en bijeen te brengen in een samenvattende studie. Hierbij heb ik me gebaseerd op allerlei - verspreide en nooit in onderlinge samenhang gebrachte - wetenschappelijke publicaties met betrekking tot allerlei mechanismen die niet alleen gerelateerd zijn aan de gebruikte antigenen, maar die vooral betrekking hebben op over het hoofd geziene eigenschappen van de gebruikte hulpstoffen, zoals formaldehyde en verschillende adjuvants, zoals Thimerosal, aluminiumzouten en MF59 (dat zijn gevaar ontleent aan het bestanddeel Span85).

Lees verder

T.C. Kuiper - van den Bos


Mijn zoon is dood door die vaccinatie

Drie dagen na een standaard inenting overleed Freek Hagoort (8) uit Barendrecht. Zijn moeder Thanh was nog bij de huisartsenpost geweest omdat hij zulke hoge koorts had, maar daar was het oordeel: niks aan de hand, gewoon een bijwerking van de vaccinatie.

Link


Does HepB Vaccine Cause Defects?

CBS News Investigative Correspondent Sharyl Attkisson spoke with Dr. Andrew Wakefield about a recent study comparing the developmental differences between vaccinated and unvaccinated animals.


SIDS en plotseling dood als bijwerking vaccinaties

Aanleiding voor dit stuk is de plotselinge dood - op school - van een gezonde Britse tiener van 14 jaar, enkele uren nadat ze een HPV-vaccinatie met Cervarix (GlaxoSmithKline) had gekregen. Al meteen werd in de media het plotselinge overlijden gelinkt aan de enkele uren daarvoor toegediende vaccinatie.

Maar snel daarna - op 2-10-2009 - berichtte de Daily Mail vertaald naar Nederlands nieuws: […] Meisje niet dood door hpv-vaccin Het Britse 14-jarige meisje dat deze week kort na inenting met een vaccin tegen baarmoederhalskanker overleed, had een kwaadaardige tumor in haar borst. Volgens de resultaten van autopsie zou ze zijn overleden door uitzaaiingen naar haar hart en longen en niet als gevolg van de vaccinatie.
Het meisje, Nathalie Morton, kreeg de prik maandag op de Coventry's Blue Coat Church School. Enkele uren later zakte ze in elkaar, naar nu bekend is omdat een tumor de bloeddoorvoer via de aorta verhinderde […]

Dit laatste krantenbericht deed me echter al meteen denken aan een poging om het overlijden van het meisje af te voeren naar de doofpot, want dan zouden er nog veel meer meisjes en jonge kinderen moeten leiden aan onder meer tumoren die plotseling bloedvaten zouden afknellen.

 • Kennelijk mankeerde het meisje tot aan de vaccinatie niets opmerkelijks. Ze had geen klachten - ondanks dat ze al een reeds uitgezaaide kanker zou hebben - en ging gewoon normaal naar school.
 • Bij de autopsie zou sprake zijn geweest van een tumor die de aorta volkomen dicht drukte.
 • Omdat ze 's morgens nog geen klachten had in de zin van benauwdheid, vermoeidheid en/of duizeligheid, moeten we aannemen dat haar bloedsomloop tot op dat moment (zo goed als) normaal was en dat die tumor nog niet op een ernstige wijze haar aorta dicht drukte. In enkele uren tijd zou echter - tussen het naar school gaan en haar onwel worden - die tumor dan zodanig in afmetingen moeten zijn toegenomen dat die haar bloedstroom in de aorta ineens wel afknelde. Zo snel groeien tumoren normaliter niet.

  Bovendien, als er echt sprake zou zijn geweest van een tumor - hetgeen ik niet kan ontkennen omdat ik niet bij de autopsie aanwezig was - dan zou er al enige tijd sprake moeten zijn geweest van toenemende klachten in de zin van vermoeidheid, benauwdheid, duizeligheid, flauwtes en dergelijke, omdat gestaag de kwaliteit van de doorbloeding afnam ten gevolge van een langzaam dichtdrukken van de aorta. Denk in dit verband ook even aan een tumor in de prostaat die van lieverlede de urinebuis begint af te knellen. Dat gebeurt ook niet binnen een paar uur, maar verloopt ook geleidelijk.

  Prostaat-tumoren groeien meestal niet zo snel, maar een snelle groei binnen enkele uren is echt het andere - en ongeloofwaardige - uiterste. Zelf geloof ik dus niet in het verhaal van die binnen enkele uren zodanig uitgegroeide tumor dat er vanuit een situatie van 'geen klachten' bij en meisje dat 's morgens nog normaal naar school ging, binnen enkele uren een fatale afsluiting van de aorta optrad.
 • Toevallig zat er tussen het naar school gaan en het in elkaar zakken - enkele uren later - wel een vaccinatie met daarin een behoorlijke hoeveelheid aluminium (hydroxide) die niet in een menselijk lichaam thuishoort.
 • Het meisje had geen symptomen die duiden op een anafylactische shock. Toch was het een snelle ontwikkeling van een fataal gebeuren.

Ik zal nu proberen om uit te leggen wat er - onafhankelijk van het al of niet aanwezig zijn van een tumor in de borst met uitzaaiingen naar hart en longen - gebeurd kan zijn.
Eerst nog even dit: tumoren vreten zink en daarom lijden mensen met kanker vaak aan een te lage zinkspiegel. Dus zou een eventueel aanwezige uitgezaaide kanker hetgeen hieronder volgt ook nog in de hand kunnen hebben gewerkt. Maar dat zou dan meteen evident maken dat kankerpatiŽnten een nog groter risico lopen bij vaccinaties.
Bij het te bespreken mechanisme speelt de hoogte van de zinkspiegel een cruciale rol.

 • Meisjes in de puberteit neigen er vanwege hun hogere oestrogeenproductie naar om een wat lagere zinkspiegel te hebben, die nog lager wordt als ze ook de anticonceptiepil slikken en/of ander medicatie slikken.
 • De vaccinatie bracht aluminium hydroxide in het lichaam, dat probeerde om dit zoveel mogelijk te neutraliseren met behulp van het metallothionine-mechanisme (MTN-mechanisme), dat hiervoor extra zink nodig heeft. Hierdoor kan in enkele uren tijd de zinkspiegel enorm dalen. En als de uitgangswaarde al niet hoog was - bijvoorbeeld omdat ze echt kanker had - dan kan die spiegel dalen tot onder een nog veilige grenswaarde.
 • Door een gebrek aan zink stijgt de spiegel van de neurotransmitter acetylcholine die - via het reduceren van het zinkafhankelijke afbraakenzym acetylcholinesterase - een te sterke remmende werking krijgt op het hart, waardoor de pompfunctie kan afnemen of zelfs tot staan kan komen.

Een extreme piek in de acetyl-ophoping zal waarschijnlijk de hartfunctie kunnen 'verlammen' en in andere gevallen leiden tot een mildere vorm van hartfalen omdat er slechts minder sterk wordt 'geremd'. Ook deze mildere vorm van hartfalen kan leiden tot klachten zoals extreme vermoeidheid, duizeligheid en flauwvallen.

In extreme gevallen - waarbij reeds sprake is van een (erg) lage zinkspiegel kan een vaccinatie net de druppel zijn die de emmer doet overlopen. De a-specifieke stressrespons leidt via de vorming van meer cortisol ook al tot dat zinkvrtende MTN-mechanisme (om ook cortisol onschadelijk te maken) en als er dan ook nog aluminium en/of kwik in de vaccins zit, dan moet dat MTN-mechanisme nog harder werken en wordt er nog meer zink voor dat doel verbruikt, waardoor er niet genoeg meer overschiet om onder meer de normale delicate en uitgebalanceerde prikkelremming van het hart in stand te houden.

Russische roulette
Natuurlijk krijgen lang niet alle gevaccineerde meiden binnen enkele uren een fataal hartfalen, maar de gezondheidsautoriteiten geven wel volmondig toe dat vaccineren nu eenmaal bij een kleine minderheid leidt tot ernstige bijwerkingen. Dat risico op bijwerkingen hoort er nu eenmaal bij, is het credo als het gaat om farmaceutische producten. De pechvogels zijn dan de geofferden die moeten zorgen voor het welzijn van de anderen, want het gaat om de afweging van baten en risico's. Helaas is tevoren onbekend wie die risico's moeten gaan dragen, want testen vooraf op bijvoorbeeld de hoogte van de zinkspiegel of de niveaus van vitamine D worden niet verricht.

Niemand kan ontkennen dat het ondergaan van een vaccinatie daarom toch hetzelfde is als het spelen van het gokspel Russische roulette. Vaak gaat het (ogenschijnlijk) goed, maar het kan ook dodelijk aflopen. En de gezondheidsautoriteiten en overheden weten dat maar al te goed. In feite roepen de voor de vaccinatieprogramma's verantwoordelijke personen onschuldige jonge meisjes en kinderen op voor een bijna dwingend opgelegd soort van Russische roulette.

Het is zogenaamd veilig, effectief en nodig voor de gezondheid, maar helaas zullen er enkelen bij zijn die deze heilzame behandeling met de dood of invaliditeit zullen moeten bekopen.

Teuni Kuiper


CDC Chief Admits that Vaccines Trigger Autism


Vaccine damage on pregnant women and the immunosuppressed


Jenny McCarthy Says Toxins In Vaccines Are A Trigger Glutathione Detoxifies Naturally

How does Immunocal scientifically optimize the immune system? The immune system is complex, but a major cornerstone of the immune system is a molecule called glutathione. It is present in every cell in your body, is absolutely essential for your health, and is a critical front line defense against disease. You need glutathione to remain alive. Glutathione is the master antioxidant, and is responsible for the proper functioning of our immune cells. Immunocal allows your body to raise and maintain its Glutathione levels. How? It does so by providing special proteins which supply your cells with the specific building blocks needed to make glutathione, so that your bodys defense mechanism can work at full efficiency.


Vaccinaties nader bekeken


Vaccine Nation - Director's Cut

Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9


Green Our Vaccines Rally - Washington, DC

Families from around the country joined actors Jenny McCarthy and Jim Carrey on June 4 for the "Green Our Vaccines Rally" in Washington DC. The rally was sponsored by Talk About Curing Autism (TACA), Generation Rescue, HEAL Foundation and Moms Against Mercury. The event began with a march through the streets of the nation's capitol and concluded at a rally site in front of the Capitol Building. Following the march, a press conference was held featuring remarks from three doctors and environmental activist Robert F. Kennedy Jr., as well as McCarthy and Carrey. Ms. McCarthy concluded her remarks by asking the rally participants to turn and hold up photographs of their children for the TV cameras set up behind them, while "Change is Gonna Come" by Sam Cooke played in the background.


Wake Up Gardasil Victim Speaks Out

Brittney gives an emotionally charged overview of what her life has been like for the past two years. She struggles daily with the fact her life has been forever changed. A doctor frightened her into taking the Gardasil vaccine by telling her she could get an HPV through a "possible" lab accident at college - where her blood could mingle with someone elses who had an HPV. She was never told HPV's are sexually transmitted deseases. and having no other information, she allowed herself to be given a vaccine she never needed. Now she wishes the TRUTH to be told - more testing of this vaccine is warranted before another young woman is injured..


Top Tien Zorgen over de Toekomst van Vaccinatie

Ik heb onlangs het artikel van het Institute for International Research, Wat zijn de Top Tien Uitdagingen aangehaald door Wetenschappers in Vaccinontwikkeling? beoordeeld. Wow. Vreemd genoeg waren er hoegenaamd geen reden tot bezorgdheid aangehaald met betrekking tot de vele, vele veiligheidsproblemen die ons in het gezicht staren. Dus heb ik mijn eigen top tien lijst samengesteld u mag het een weerlegging of een realiteitsnazicht noemen - van de zorg voor onze toekomst.  Top Tien Zorgen over de Toekomst van Vaccinatie

Link

Geert


Dr. Russell Blaylock on Alex Jones: "The main problem with vaccines: autoimmune diseases"

Deel 2

Deel 3


Polio verspreidt zich in Nigeria na mutatie virus in vaccin

De ziekte polio die in de Westerse wereld zo goed als verdwenen is rukt nu op in Nigeria. En volgens gezondheidsexperts is in sommige gevallen het vaccin de oorzaak. In juli heeft de WHO een waarschuwing uitgezonden dat dit deze versie van het virus ook buiten Afrika kan opduiken. Tot nu toe zijn er 124 kinderen door het virus verlamd geraakt, al 2 keer zoveel als totaal in 2008.

Link


Autism link with vaccines - Dr. Andrew Wakefield

Some deny there's a link but the rate of autism is many times higher than 25 years ago. The number of inoculations kids receive is more than 4 times higher than the early 80s. Now the gov't is trying to rush through a new vaccine for the H1N1 Swine flu. Will they try to force us all to get it?


Vaccineren of niet?

www.despuitblijfteruit.nl is de naam van een nieuwe site met veel informatie over vaccinaties en de achtergronden van de mogelijke verplichting ervan. De site wil een kritische houding aannemen en aandacht geven aan de gevaren. Een andere nieuwe website is www.wehaveachoice.weebly.com ; deze geeft ook het laatste nieuws zoals het feit dat de GGD Friesland de vaccinatie strategie al heeft klaarliggen. Onder tabblad 'voorbeelden' kunt u gegevens vinden voor acties met alle bijbehorende stukken.  Op 17 augustus liet prof. dr. Kaiser, hoogleraar in de Pharmacologie te Groningen op de TV weten dat hijzelf vaccinatie zal weigeren omdat er teweinig onderzoek is gedaan naar de bijwerkingen!

Beatrijs Penn


Interview met een voormalige vaccinonderzoeker

Ik waarschuw al lang voor de gevaren van vaccins, vooral voor baby’s en jonge kinderen, van wie de immuunsystemen niet in staat zijn de vele verontreinigde en giftige conserveringsmiddelen in vaccins te bestrijden. Er zijn andere redenen waarom zelfs volwassenen ze zouden moeten vermijden. Welnu, voor het eerst heeft een voormalige insider binnen de vaccinindustrie toegestemd om over de gevaren van vaccins te spreken. Dr. Mark Randall is het pseudoniem van een voormalig onderzoeker die jarenlang werkzaam was in de laboratoria van grote farmaceutische bedrijven en Nationale Gezondheidsinstellingen van de Amerikaanse regering. Hij is nu gepensioneerd en heeft aarzelend toegestemd zich uit te spreken. Voor zover ik weet komt zijn getuigenis overeen met alle andere claims die ik de afgelopen jaren heb onderzocht.

Link

Rob Greuter


Mini herseninfarcten door vaccinaties - Dr Andrew Moulden

What do we do when Medical science catches up to public health practices? This 3 DVD series proves, in medical physiology and clinical sciences, with new and old diagnostic technologies, that ALL vaccinations cause immediate and delayed, acute and chronic, permanent and transient, disease and disorders that cut across all organ systems.Tissue damages are a result of impaired blood flow and blood 'sludging" in the microscopic vessels throughout the circulatory system. Autism, ADHD, Sudden infant death, Gardasil, Gulf war syndrome, specific learning disabilities, seizures and more.


Vaccines and Childhood Illnesses: Beyond Thimerosal. David Ayoub, MD

Presentation by David Ayoub, M.D., a radiologist from Springfield, Illinois. From the 65th Annual Meeting of the Association of American Physicians and Surgeons, September 12, 2008.

Link


Wat zit er in vaccinaties ?

Voorbeeld (BMR vaccin): fabrikant: Merck & Co., Inc.

measles, mumps, rubella live virus
neomycin
sorbitol
hydrolized gelatin
chick embryonic fluid
human diploid cells from aborted fetal tissue


Pokken en vaccinaties, het echte verhaal

Het valt vaak niet mee mensen te overtuigen van het gevaar van nieuwe vaccinaties, zoals de prik tegen baarmoederhalskanker of de aanstaande prik tegen de gevreesde Mexicaanse Griep . Op school hebben we immers geleerd dat het aan vaccins te danken is dat een scala aan gevaarlijke infectieziekten tegenwoordig is uitgeroeid of bijna uitgeroeid, dus in basis is vaccineren een goed idee, denken we. Daarom hieronder een stukje geschiedenis over pokken, een ziekte waarvan de gemiddelde Nederlander zeker denkt te weten dat het dankzij vaccinaties is dat we er tegenwoordig geen last meer van hebben. De werkelijkheid is heel anders, maar oordeelt u zelf.

Link


Veroorzaakt een vaccinatie nu wel of geen mini herseninfarct?

Hoor en lees hierover de wetenschap en voor de zuiverheid ook de tegenargumenten van deze schokkende bevindingen...

Interview Dťsirťe L. RŲver
Vanaf 7:25 referentie naar Dr Andrew Moulden, ff doorspoelen dus
Link

De brain damage foto’s: Dr Andrew Moulden
Link

The counter arguments
Link

Rob M.M. Greuter


The case against Coutinho (& Osterhaus)

In de huidige internet-tijd is zo’n patriarchaal doofpot-beleid niet langer houdbaar en krijgt dit langzamerhand een averechts effect op de vaccinatiebereidheid van de burgers.(bron: meerwetenoverfreek.nl)* In ons land is nog nooit een kind ten gevolge van vaccinatie overleden (bron: website RIVM).

Link

Rob Greuter


Hoezo is Dťsirťe Rover een extremiste?

Onderzoeksjournaliste Dťsirťe RŲver heeft het grootste gelijk van de wereld als zij ten strijde trekt tegen de geldmachinaties van de overheid en farmaceutische industrie, en bovendien ontmaskert welke gevaarlijke stoffen er zoal in elk vaccin, maar in de antigriepvaccin bij uitstek, aanwezig is.

Link

Rob Greuter


Het RIVM is slechts dienaar van het wereldwijde geloof in vaccinaties

Wanneer een samenleving ergens heilig in gelooft en er beleid met gigantische financiele consequenties aan verbonden heeft, dan is twijfel niet welkom. Toch zijn er in recente boeken en via internet onderzoeksrapporten te vinden waarin het nut van vaccinaties wordt betwijfeld en de veiligheid ter discussie gesteld. Voor- en tegenstanders van vaccinaties neigen er toe elkaar te verketteren en weigeren om zich te verdiepen in elkaars rapporten en de herkomst daarvan. Het RIVM voert het beleid uit van de WHO (door tegenstanders World Hell Organisation genoemd) en overheid en is dus voorstander. Kritische journalisten zoals Dťsirťe RŲver (schrijfster van het goed gedocumenteerde boek “Baarmoederhalskanker, hpv-vaccins als een deus ex vagina”) zijn in de minderheid en worden door de meerderheid van de gelovigen als persoon i.p.v. op argumenten verguisd. Al met al dreigt zo een heilloze strijd. De burger moet hierin dan kiezen tussen de gemakkelijke weg van geloven in de overheid en haar dienaren en de moeilijke weg van zelf nadenken en zoeken terwijl men zich niet deskundig acht.

Link

Rob Greuter


RIVM onderzoek naar dood Freek Hagoort

Directeuren Sprenger en Coutinho van het RIVM (Rijks Instituut Volksgezondheid en Milieu) reageerden in de NRC van 5 mei op het opinie-artikel van arts Koetsier (NRC 30 april) waarin hij stelde dat het vertrouwen in vaccinatie niet gediend is bij ťťn instituut (RIVM) dat plant, uitvoert en controleert. Zij stellen in de krant en in hun correspondentie aan de ouders van Freek Hagoort, dat de onafhankelijke klankbordgroep calamiteiten na vaccinatie eerlijk beoordeelt. Dat wij er getuige van zijn gweest hoe deze RIVM-klankbordgroep dit onderzoek naar het overlijden van Freek heeft gedaan, is ťťn van de redenen voor het oprichten van de Stg MWOF. Het beroep van het RIVM op de onafhankelijkheid van de klankbordgroep dwingt ons om meer details over de gang van zaken bij hun onderzoek naar de dood van Freek bekend te maken.

Link

Rob Greuter


Interview met arts Ghislaine Lanctot over de rol van de medische maffia bij vaccinaties

Tip: Pieter van Dijk


Radio interview met Ghislaine Lanctot


Teken de petitie tegen verplicht vaccineren

Teken hier de universele declaratie van verzet tegen verplichte vaccinaties  en stuur die door aan zoveel mogelijk anderen.

Link

Verklaring: Wij zijn momenteel bezig met het samenstellen van een verklaring waarmee we naarde politie, het leger en alle andere instanties kunnen gaan. Deze verklaring wordt Nederlandstalig.

Geert Driessen


Vaccinatie Propaganda Technieken: “Laat je niet hersenspoelen"

Een PDF-bestand dat getuigt van heel wat handenarbeid en is een 82 pagina’s tellende collage van wetenswaardigheden omtrent het hele vaccinatiegebeuren dat momenteel veel in het nieuws is. Aangezien ik zeer gecharmeerd ben van dit initiatief, leek het me wenselijk dat wij  het PDF-bestand ook op de Anarchiel.com-server hosten. U vindt de downloadlink hieronder. Anarchiel.com nodigt iedereen van harte uit het PDF-bestand te downloaden en het naar andere mensen te e-mailen,  of het op je eigen website met anderen te delen. Het document is een waardevolle verzameling van informatie vanuit   allerlei bronnen waar volgens mij iedereen zijn of haar voordeel mee kan doen.   Onthoud echter altijd: denk zelf na en trek uw eigen conclusies!

Download hier het PDF-bestand : Download pdf file

Bron: Anarchiel.com - Link

Groetjes, Geert.


Answers to Autism and Vaccine Damage

Deel 2


War Vaccine Illnesses

Gulf War veterans advocate Joyce Riley discussed soldiers being sickened by vaccines. Ms. Riley is a graduate of the University of Kansas with a Bachelor of Science in Nursing. Her nursing career includes clinical positions of Staff Nurse, Patient Care Systems Analyst, Utilization Review, Nursing Instructor and Director of Nursing of an acute care hospital, long term care facility and home care agency. Her areas of nursing specialty are nursing administration, medical-surgical nursing and organ transplantation. She has presented at the National Institutes of Health, medical legal conferences such as the American Trail Lawyers Association, was host of her own radio talk show "Nurse Talk Radio-The Truth in Health Care", and has guested on over 1500 radio and television shows, including Art Bell, Chuck Harder and Michael Reagan. While employed at Bexar Count Hospital, San Antonio, Ms. Riley became involved in nursing medical malpractice issues after learning that Nurse Genene Jones was responsible for deaths of many babies in the well publicized "Baby Death" case. She has served as consultant and testifying expert for both plaintiff and defense medical malpractice cases for the last ten years. Ms. Riley served as a Captain in the United States Air Force and flew on C-130 missions in support of Operation Desert Storm. She now serves as spokesperson for the American Gulf War Veterans Association who's purpose is to provide education and information for the Gulf War veterans and their families and to seek treatment for the illnesses that thousands of Gulf War veterans now suffer from. The Dept. of Defense is covertly using soldiers as "experimental guinea pigs," for unproven and dangerous vaccines, she declared.


Vaccinaties - de dood van Freek Hagoort

De acht jaar oude jongen Freek Hagoort overleed op 9 maart 2009 drie dagen nadat hij gevaccineerd was tegen Bof, Mazelen, Rodehond, Difterie, Tetanus, Polio, (BMR-DTP).

Het onderzoek door de autoriteiten (RIVM = Rijks Instituut Volksgezondheid & Milieu, verantwoordelijk voor het Rijks Vaccinatie Programma en IGZ = Inspectie Gezondheids Zorg), wees een verband tussen vaccinatie en overlijden van de hand (zie menu onderzoek Freek). Freeks dood zou een toevallig uit de hand gelopen griep geweest zijn volgens de onderzoekscommissie.

De ouders van Freek en vele anderen geloven de autoriteiten niet en willen samen met andere slachtoffers en nabestaanden via de Stichting Meer Weten Over Freek (Stichting MWOF) beter onderzoek en eerlijke informatie bewerkstelligen. De stichting is in het leven geroepen door naaste familieleden van de ouders van Freek en wordt op vrijwillige basis geholpen door medisch en wetenschappelijk deskundigen.

http://www.meerwetenoverfreek.nl/

--

Ik ben hier vrij fel op daar mijn eigen zoon na de BMR prik erg ziek werd en gedragsveranderingen toonde, dit zou later tot de diagnose autisme leiden. Ik geloof best dat sommige kinderen gevoeliger zijn en dat de grote groep beschermd zal worden maar voor de zwakkere kinderen is dit een enorme aanslag op een immuunsysteem dat toch al niet zo sterk is. Maar ja toegeven dat we een kleine groep kids opofferen voor het het grotere doel dat zullen ze wel nooit toegeven.......maar het zal je kind maar wezen. Het enige wat we kunnen doen is dit soort zaken in de openheid brengen en zorgen dat meer ouders op de hoogte zijn van de risico's van vaccincocktails.

Ron


 

 

 


View My Stats