Zonnevlammen


balk2.jpg (42734 bytes)


Hoe zonnevlammen ons lichaam beïnvloeden

Wat is precies een zonnevlam en wat is de impact? Een zonnevlam is een magnetische storm op de Zon die als een zeer heldere plek ontstaat met een gasvormige uitbarsting, zoals in bovenstaande foto. Zonnevlammen stoten enorme hoeveelheden energierijke deeltjes en gassen uit die onvoorstelbaar heet zijn. Ze worden vanaf de Zon over duizenden kilometers uitgestoten. Volgens Mitch Battro van Earth Changes Media gaat "Eén van de bekendste profetiën/voorspellingen van onze Maya voorouders over een veranderend paradigma van ons tijdperk. In de woorden van de Maya: We leven nu in een tijd van "verandering en conflict." De verandering komt van 'buitenaf'; het weer, natuurfenomenen, hemellichamelijke storingen (zonnestormen) en door de mens zelfveroorzaakt trauma. Het conflict komt 'van binnenuit' in de vorm van persoonlijke uitdaging, verdriet, verwarring, depressie, zorgen en angst. Er wordt gezegd dat we "op een kruispunt" staan.

Lees verder


Wat gebeurt er als een zonnevlam op de aarde inslaat ?


Dr Mercola interviewt Dr Holick over de geneeskracht van de zon


Zware zonnestormen 'ontwijken' detectiesystemen op aarde

Volgens waarnemingen van het Tihany Magnetic Observatorium in Hongarije zijn de indicatoren die door wetenschappers gebruikt worden om de geomagnetische storingen naar de aarde te registreren, niet in staat om sommige van deze gebeurtenissen te detecteren, waardoor zowel electriciteitsvoorziening als communicatiesystemen een risico lopen.

Lees verder


 


Biologische effecten van de maan en de magnetosfeer

De discussie over in hoeverre de maan biologische invloed heeft woedt nu al tweeduizend jaar. Pliny de Oudere beweerde dat de maankracht “alle dingen doordringt”, dus zowel planten, vissen, dieren als mensen. Hij legde ook het verband tussen de maan en de getijden, wat wiskundig door Newton werd bevestigd.

Lees verder 

 

 


View My Stats