Nieuws Petities


balk2.jpg (42734 bytes)

Google


Petities, een overzicht, eindelijk! Kleine moeite, enorm plezier!!


Het Christoffel Appèl

het landelijke burgerinitiatief waarin het welzijn van het kind centraal staat, lees en teken met uw intentie op

http://www.onzekinderenzijndetoekomst.nl/christoffelappel.php


Stem voor een GENTECHVRIJ logo
http://www.petities.nl/petitie/stem_voor_een_gentechvrij_logo

Meer informatie hierover: http://www.fairstyle.nl/nieuws/items/duitsland-heeft-nieuw-logo-gentechvrij.html


Een Referendum voor Natuurgeneeswijzen
http://www.eu-referendum.org/nederlands/petitions/natural_remedies.php


Stop de Bijensterfte
http://petities.nl/petitie/stop_de_bijensterfte

Meer informatie hierover: Link


GM gifsoja kan nooit verantwoord zijn
http://www.gifsoja.nl/Gifsoja/Actie/actie.html

Meer informatie hierover: Link


Bio BTW vrij

http://www.biobtwvrij.nl/tekenhier.php

Meer informatie hierover: Link


Petitie voor onderzoek in Nederland naar de gevaren van aspartaam

http://www.ipetitions.com/petition/zoetstof/?e

Meer informatie hierover: Link


Petitie tegen verplicht vaccineren

http://www.thepetitionsite.com/1/a-universal-
declaration-of-resistance-to-mandatory-vaccinations

Meer informatie hierover: Link


Stop Winning Fossiele Brandstoffen, Olie en Gas

http://www.petities.nl/petitie/stop_winning_fossiele_brandstoffen_
olie_en_gas_maak_gebruik_van_vrijenulpuntenergie_mogelijk/

Meer informatie hierover: Link


LYME: EEN PIJNLIJKE EN SLEPENDE ZIEKTE IN DE SAMENLEVING

http://www.lymevereniging.nl
(Zie Home, Teken de petitie, rechtsmidden)

Meer informatie hierover: Link | Link 2


Erkenning ME/CVS als chronische aandoening bespaart kosten en leed

http://www.me-cvs-stichting.nl/2227

Meer informatie hierover: Link


Erken ME (Myalgische Encefalomyelitis)

http://www.petities.nl/petitie/erken_me_myalgische_encefalomyelitis/index.php#signature

Meer informatie hierover: Link


Laat Bayer ons geen ggo-rijst voorschotelen

http://www.greenpeace.org/belgium/nl/news/gmo-rice-petition

Meer informatie hierover: LinkTekenend saluut,

Rob Greuter

 

 

Tijd voor Actie - Nu, Een Geweldloze Revolutie

Of ben je het eens met de hele gang van zaken om je heen? Klaag je bijvoorbeeld nergens over en vind je dus alles goed wat er gebeurt? Je vertrouwt de politici want jij hebt hen immers zelf gekozen, toch? Daarmee vertrouw je dus het verhaal wat zij ons elke dag weer wederom op de mouw spelden? Als dat inderdaad zo is, na eigen onderzoek, en ik ga er van uit dat je niets zo maar aanneemt, dan kun je het gewoon zo laten. Maar bedenk dan wel dat je daarmee je kracht hebt weggegeven, de kracht die je mee hebt gekregen bij de geboorte. Maar als je het daar gewoon mee eens bent, en misschien wel is dat de gemakzucht in je, want ook dat komt voor, dan hoef je dus helemaal niets te doen! Laat het dan maar verder wegrotten, wat dat is wat wij allemaal dan feitelijk doen. Het systeem is immers al zo rot volgens mij, dat wij zelf al in een staat van ontbinding zijn. En alleen wij kunnen dat veranderen.

Jij gelooft het systeem. Jij gelooft de politici. Jij gelooft de media. Jij gelooft de wetenschap. Jij gelooft de farmacie, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar als je ziet dat zij ons hand over hand in de ban gooit. Dat zij daarmee ons een kind van de angst maakt, dan moet je het misschien zelf veranderen. Maar enkel en alleen als je dat zelf vindt, anders hoef je dus helemaal niets te doen. Dan laat je het gewoon toe.

Maar al je het er niet mee eens bent, als je niet in deze economie gelooft en dus ook niet in wat de politici erover verkondigen, dan moet je actief worden. Actief bij en in de basis. Want in de basis ligt ons eigen werklijke kracht. Maar ja, dan moet je wel zelf in actie komen. Zonder onze en dus jouw actie, geen verandering. Klagen brengt dus helemaal niets, als nog meer klagen. Dus pas als je ziet dat het moet veranderen dan moet je dus ook zeker niet meer stemmen op de populisten. Want ook zij gebruiken ons, voor hun eigen macht. En dat laatste zie ik alweer om mij heen gebeuren, immers de populisten winnen door jou. Daarmee geef je wederom je kracht weg aan hun en daar maken zij weer macht van. En ik neem toch maar aan dat jij, net als ik, in hun eigen kracht willen staan, toch?

Daarom wordt het tijd voor actie en een geweldloze actie! Geweld brengt immers enkel en alleen geweld voort. Kijk maar om je heen. Kijk maar naar de Tweede wereldoorlog, naar de Nazi's, die ook nu weer de macht lijken te grijpen. En alleen jij kunt dat stoppen. Stoppen door geweldloos te zijn. Te werken uit je eigen kracht breng je een geweldloze revolutie voort. Werkend in het Nu! Want wij werken immers in het Nu, en niet in het verleden, en zeker niet in de toekomst! Want het verleden is hopelijk een goede les voor ons allemaal geweest, en de toekomst wordt pas goed als wij in het Nu, daar iets aan wilt doen.

Ja dus wij nemen de macht over door in onze eigen kracht te gaan staan. En in de kracht beginnen wij met een staking van een uur per dag in alles wat je dagelijks doet. Als die ene uur geen verschil maakt, dan maak je er twee uur per dag van. Net zolang daarmee doorgaan todat zij, de door ons gekozenen, en zie je onze kracht daarin, dan kunnen wij met onze eigen kracht een wereld in Liefde scheppen. Een wereld waar wij allemaal recht op hebben. Een wereld zonder onnodige dure systemen. Een wereld zonder doden en slachtoffers. Een wereld zonder oorlog. Want een wereld in Liefde heeft dat allemaal niet nodig, en dat weten wij al in onze harten. Dus volg gewoon je hart naar een geweldloze revolutie!

Jana Ilsen, Haren, 13-12-2009 

 


 


View My Stats