Nieuws Een Referendum voor Natuurgeneeswijzen


balk2.jpg (42734 bytes)

Google


Een Referendum voor Natuurgeneeswijzen

De bescherming van onze gezondheid is een van de meest fundamentele rechten van de mens en toch sterven er jaarlijks miljoenen Europeanen aan de gevolgen van aandoeningen die kunnen worden voorkomen, zoals hartaanvallen, beroertes en kanker.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze aandoeningen (en vele anderen) voorkomen kunnen worden met natuurgeneeswijzen die bovendien geen bijwerkingen hebben. Tot zover zijn er meer dan 10.000 onderzoeken gepubliceerd in de wetenschappelijke pers en op internet waarin het essentiŽle belang van vitaminen en andere natuurlijke middelen wordt aangetoond.

Desalniettemin worden er op nationaal en Europese niveau wetten voorgesteld die de vrije toegang zullen verbieden tot deze belangrijke gezondheidsinformatie en tot natuurgeneeswijzen waarvoor geen patent kan worden verkregen, zoals vitaminen.

Ons recht op een goede gezondheid en een lang leven zou door niemand in gevaar gebracht moeten kunnen worden. We moeten opkomen voor ons recht om onze gezondheid te beschermen en onze levens veilig te stellen. We verzoeken de Europese Unie om het fundamentele recht op een goede gezondheid te beschermen voor alle burgers.

We vragen alle verantwoordelijke politici in de Europese Unie een ‘Referendum voor Natuurgeneeswijzen’ te houden om te garanderen dat elke burger in Europa het recht heeft op vrije en onbeperkte toegang tot vitaminetherapie en andere natuurgeneeswijzen.

Teken de petitie online hier


 

 


 


View My Stats