Nieuws glutathion - ontgiften


balk2.jpg (42734 bytes)

Google

 


NIACINE

 


Niacine is een aanjager voor detoxificatie (ontgiften)
 
Gepubliceerd op vrijdag 29 juli 2011 door: Paul Fassa in Natural News 
 
Er zijn verschillende benaderingen om jezelf te ontgiften van zware metalen en andere giftige stoffen. Denk daarbij aan klysma's, chelatie vormers (verwijdert metaaldeeltjes uit het bloed, door middel van het injecteren van een stof dat zich bind met deze deeltjes), vasten en de sauna al naar gelang je eigen voorkeur. Maar er bestaat een aanjager die de detoxmethode die je kiest kan versnellen. Het heet Niacine of vitamine B3.
 
De noodzaak om regelmatig te detoxeren
 
We worden ondergedompeld in een giftige omgeving. Van de meer dan 75.000 chemische stoffen die in Noord-Amerika worden geproduceerd, kunnen 20.000 niet op een natuurlijke manier uit ons lichaam verwijderd worden. Van de 75.000 chemische stoffen in ons milieu komen 3.000 terecht in de voedselketen.
 
Het vermijden van wat wij kennen als giftig, is een grote stap in de richting van ontgiften. Er zijn toxines (gifstoffen) die niet volledig worden verwijderd. Dat komt omdat vetcellen toxines opslaan die niet kunnen worden verteerd of verwijderd. Velen van ons hebben ongeveer 400 tot 800 toxines opgeslagen in hun vetcellen. Vetcellen verdwijnen niet volledig door een dieet of oefeningen maar krimpen, en kunnen dan weer opnieuw groeien.
 
De vraag is hoe Niacine een aanjager kan zijn voor ontgiften? Niacine breekt de vetcellen die toxines opslaan waardoor toxines vrijkomen en kunnen worden afgevoerd. Dit proces heet lipolyse. De voorgestelde Niacine is geen buffer Niacinamide,  en zorgt er niet voor dat je gezicht en nek gaan tintelen. Gebruik de Niacine die je laat blozen.
 
Dit protocol werd ontwikkeld om vooral drugsverslaafden te helpen ontgiften van de drugs giften in hun vetcellen. Het idee was om ze te ontdoen van alle drugsresiduen waardoor ze dan niet langer achtervolgd werden door de hunkering naar de drug nadat ze gestopt waren met hun drugsgebruik. Het werkte heel goed. Daarom dacht Dr. Yu dat het verstandig zou zijn om het ook toe te passen voor niet-verslaafden voor "normale detoxificatie".
 
Hij gaf een lezing over dit onderwerp tijdens een conferentie “Lange Levensduur” georganiseerd door voeding expert David Wolfe. Dr. Yu sprak over een beginbehandeling met een lage hoeveelheid Niacine van ca. 50 mg afhankelijk van uw tolerantie, en het geleidelijk opbouwen tot een maximum van 500 mg. Maximaal 5.000 mg wordt gebruikt voor ernstig zieken door drugsgebruik en toxische gebeurtenissen, zoals het Golfoorlog Syndroom.
 
Het wegwerken van wat uit de vetten vrijkomt
 
De meesten van ons weten dat toxines die plotseling vrijkomen in het lichaam moeten worden verwijderd. De lever, nieren en andere organen kunnen ernstig worden beschadigd door toxinen. Men kan worden overweldigd door een herhaling van Herxheimer effect of "genezing crisis" (Deze Herxheimer reactie doet zich voor wanneer het lichaam snel ontgift. Er kan dan misselijkheid, braken of diarree optreden. Dit is niet prettig maar onschuldig en betekent dat het lichaam zich opschoont. Afvalstoffen worden afgevoerd, en dit kan voor tijdelijke ongemakken zorgen.) . Het protocol voor verslaafden dat het meest wordt gebruikt is het verwijderen van gifstoffen via de huid.
 
Ze werden onderworpen aan een oefeningsregime en moesten in sauna’s het gif letterlijk uitzweten. Ze moesten door voor hen uitvoerbare oefeningen te doen, beginnen met transpireren. Daarna nam de sauna het over gedurende 30 tot 45 minuten.
 
Aanvullend op uitzweten kan ook verwijdering via het maag-darmkanaal helpen. Hiervoor beveelt Dr. Yu de consumptie van actieve kool (Norit) aan. Het werkt doordat het toxinen adsorbeert en niet absorbeert (adsorberen is het vasthouden van een stof aan de oppervlakte van een andere stof, terwijl bij absorberen iets helemaal wordt opgenomen). Adsorptie is meer zoals chelatie, vasthechten aan elektronen van toxines en hen afvoeren via de ontlasting of urine. Meer details over actieve kool voor detoxificatie zijn beschikbaar in het artikel Natuurlijk Nieuws:

http://www.naturalnews.com/028461_activated_charcoal_medicine.html

Een andere detox protocol of stof kan worden toegevoegd aan de Niacine aanjager, zoals bentoniet klei, zeoliet, koriander pesto en chlorella (hoogwaardig gedroogd voedingsmiddel van algen). Ter bescherming van een verzwakte lever, kan men de galblaas doorstromen en /of een koffie klysma gebruiken. Meer over het schoonmaken van de lever in het artikel Natuurlijk Nieuws:

http://www.naturalnews.com/031984_liver_cleansing.html

De aanjager geeft een tintelend gevoel in het gezicht en het bovenlichaam. Niacinamide kan giftig zijn voor de lever. Hoge doses Niacine worden sinds de jaren vijftig in de Orthomoleculaire Geneeskunde / psychiatrie gebruikt voor een verscheidenheid van gezondheidsproblemen, zelfs voor de behandeling van schizofrenie. Dus het is veilig en goedkoop en kan worden genomen zo vaak en zo lang als u wilt.
 
Bronnen voor meer informatie:
 
http://www.orthomolecularvitamincentre.com/clinicaluse.php

http://www.articlesbase.com/womens-health-articles/the-ugly-truth-about-fat-cells-and-diets-437003.html

http://foodfreedom.wordpress.com/2011/06/29/how-to-get-the-400-to-800-chemicals-in-your-body-out/

http://en.wikipedia.org/wiki/Niacin


Over de auteur

Paul Fassa is toegewijd om anderen te waarschuwen over de huidige corruptie van voedsel en medicijnen en begeleid anderen naar een richting om te komen tot een betere gezondheid zonder vrijheidsbeperkingen met betrekking tot de gezondheid. U kunt zijn blog eens lezen op

http://healthmaven.blogspot.com

Meer informatie op: http://www.naturalnews.com/033168_niacin_detoxification.html

Vertaling: Pauline Laumans


Niacine / nicotinezuur en diabetes

Bij patienten met diabetes mellitus kan verlaging van bloedglucose optreden!!!!

In veel publicaties wordt gesproken van een ontregeling van de bloedglucose, dit klinkt negatief maar is het niet natuurlijk. Als je zakt kun je de insuline of de medicijnen aanpassen en hoe minder medicijnen / insuline je van buitenaf hoeft toe te dienen hoe beter het is.

Hartelijke groet,
Jolande.

www.mccleeuwarden.nl/download.php?f=81

http://nl.wikipedia.org/wiki/Nicotinezuur


Alzheimer en de nicotinamide kuur (vitamine B3)

Een proef met muizen met de diagnose Alzheimer gaf deze dieren hun volledige geheugen terug na een behandeling van vier maanden met een menselijk equivalent van 2000 tot 3000 milligram nicotinamide, oftewel vitamine B3. Niacine of nicotinezuur behoort ook tot deze groep maar kan blozen veroorzaken, zodat sommige mensen dit middel niet graag gebruiken, hoewel het vaak wordt voorgeschreven om het cholesterolgehalte en de triglycerides in het bloed te verlagen.

Lees verder


 

 


 


View My Stats