Nieuws Top 5 hoaxes


balk2.jpg (42734 bytes)

Google


Top 5 hoaxes

Global warming hoax [Link]
The Iraq nuclear bomb hoax [link]
Milennium bug hoax [Link]
H1N1 flu hoax
Peak oil hoax [Link]

Hoax gemist? Email ons

 

Reakties lezers

The hoax we call "Our Life"

JE HEBT JE ERVARINGEN; JE HEBT JE LEVEN

DE TWEE HEBBEN NIETS MET ELKAAR TE MAKEN

EEN UITEENZETTING DOOR VERNON HOWARD GEGEVEN OP 07-07-1984

Willekeurige samenvatting van deze tekst: Download PDF

Vertaald naar het Nederlands

“Laat me je jou levensverhaal vertellen, wat tot nu toe nog geen Leven is geweest.” (Voor degene die dit nu leest, het gaat inderdaad over JOU leven, een ‘leven’ wat tot nu toe geen leven is geweest. We hebben nu geen idee wat leven is, maar als we door deze hoax gaan en aan de andere kant komen, zal geen enkele andere hoax ons ooit nog wat kunnen doen)

(Heel je leven lang ervaar je dingen, leuke dingen, minder leuke dingen, depressie, blijdschap, geluk, “liefde”, boosheid, ontelbare gebeurtenissen in je leven. Lees de engelse tekst voor het echte verhaal) Bijv:

“Je bent nu 22 en je ontmoet dat leuke meisje, of die leuke jongen. Je zag er al van een afstand en vraagt je af hoe je met haar in gesprek kan komen. Ze kijkt ook naar jou. ( dus dat zit goed) Je komt met haar aan de praat en je leert elkaar een beetje kennen en vindt elkaar steeds leuker worden. Je maakt plannen voor de toekomst enz enz. En dan – na een paar
romantische avonden – je weet niet wat er precies gebeurde – niemand weet ooit wat er met zichzelf gebeurt. Het enige dat iemand weet – is dat de gebeurtenis gebeurde, maar niemand
heeft ooit een begrip van waarom en hoe het gebeurde. Het ebde weg. Jullie zagen elkaar minder en minder. Niet eens grote ruzies, het gevoel ebde gewoon weg. Zij ging de ene kant op en jij de andere.”

“Weer een ervaring voor in je geheugendoos”

“Hier is het geweldige punt voor jou om te begrijpen: je ervaringen zijn niet je leven.”

“In je onbegrip noem je je ervaringen je leven”

“Ongezien door jezelf, ging je intern de verkeerde kant op na deze gebeurtenissen, mentaal, zodat ze zich vastzetten. En sindsdien denk jij, onbewust, dat al deze blije, droevige en soms verwarrende gebeurtenissen/ervaringen, (elke gebeurtenis in je leven,) – je denkt dat ze jou leven zijn – dat ze jou overkomen zijn, dat deze dingen jou gebeurde.

Fout. Niets gebeurde in jou echte leven, maar je weet het verschil niet tussen opgedane en opgeslagen ervaringen/gebeurtenissen en echt leven. Daarom kon je geen duidelijk onderscheid maken en begrijpen wat er met je gebeurde. Dus je maakte de fout, die iedereen maakt, in het denken dat alle in het verleden gebeurde gebeurtenissen, jou gebeurtenissen zijn, jou leven, als dingen die jou gebeuren! Ok.

Niets is er ooit gebeurt in jou leven!” (Dat weet jij nu nog niet, maar dat is ook de hoax. En daar kun je uitkomen, wanneer je dat wil.)

“De hele wereld zou deze uiteenzetting moeten horen. Ik wil dat jullie dit horen en begrijpen, zodat jullie dat harde blok ijs kunnen doen smelten, van wat je nu als jezelf ziet, omdat je dacht dat jij je ervaringen was. Dat ben je niet. Een ervaring is gewoon een ervaring, in tijd. Er is een gevoel, en er zijn reacties, maar zij vormen geen echt Ik of zelf.

Dit zien is slecht nieuws voor je oude zelf/ik, maar geweldig goed nieuws voor je nieuwe zelf/ik.”

“Vraag nooit: “Wat moet ik doen in deze situatie of met deze ervaring”. Dat hoef je niet te vragen. “Wat moet ik doen met deze financiele situatie? Wat moet ik doen, met…” Wanneer er geen vrager is, is er ook geen probleem. Maar omdat jij altijd vraagt: “Wat moet ik doen?” zul je nooit weten wat te doen, omdat de hele zooi een illusie is. Er gebeurt niets echts.”

“Nu, dit betekent de je je huidige leven op moet geven, je moet het niet langer in stand houden.”

(Doe dit en je zult van al je problemen af zijn, maar de engelse tekst is 10x beter, ik geen goede vertaler ;))

Groeten ES

De belangrijkste van allemaal, los deze hoax op en alle andere hoaxen verdwijnen als sneeuw voor de zon ; )


 

 


 


View My Stats