Nieuws elektronisch patiŽnten dossier


balk2.jpg (42734 bytes)

Google


Hoger Beroep VP Huisartsen in LSP-zaak

De huisartsenorganisatie keert zich tegen het bestaan van het LSP dat aan zorgverleners de mogelijkheid biedt om elektronisch met elkaar te communiceren en medische persoonsgegevens uit te wisselen. Het patiŽntendossier van de huisarts staat daarbij centraal.

Lees verder


Het EPD is lek, onbetrouwbar en niet EU waterproof

Definitief opslaan als verwijderen. Het heeft de EU belastingbetaler 300 miljoen...of zo gekost... Krankzinnig. De basis van de 'gezondheidszorg' is ziek en niet andersom. Hoge ambteneren die het zgn met 'uw gezondheid' voorhebben, vrijen met de farma en de industrie: het gaat om geld, veel geld en absoluut NIET OM EN OVER UW GEZONDHEID. Het meest corrupte document, ooit in het leven geroepen is de jawel: 'gezondheidsverklaring'......wat een giller. Patienten zonder rechten worden automatisch witteboordencrimineel: Nederland is daar erg goed in..lang leve de 'VVD' en ons dekt ons, tot aan de EU COMISSIE toe, zo lijkt het. 

Link

Zie ook Uw Medische Privacy op fonteine.com

Uw medische creditcard die u zelf beheert, is door VWS .....JAWEL, van de tafel geveegd..... een paar jaar geleden. Borst, Hoogervorst, Klink en nu Schippers.......pffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.

Ditta


Eerste Kamer legt volgende week epd stil

Minister Klink heeft Eerste Kamerlid Ing Yoe Tan van de PvdA niet kunnen overtuigen. Ze houdt vast aan haar motie waarin staat dat de ontwikkeling van het landelijk elektronisch patiŽntendossier (epd) moet worden stilgelegd.

Link


Senaat schiet landelijk e-dossier af

Landelijke koppeling van het elektronisch patiŽntendossier is voorlopig van de baan. Een meerderheid in de Eerste Kamer is tegen.

Link


Klink: zorgverzekeraars geen toegang tot EPD

Er komen geen uitzonderingsmogelijkheden om zorgverzekeraars in bepaalde gevallen toegang te geven tot het elektronisch patiŽntendossier.

Link


Half miljoen Nederlanders tegen EPD

Een kleine half miljoen Nederlanders wil niet in het elektronisch patiŽnten dossier (EPD) van minister Ab Klink worden opgenomen.

Link


Niemand wil in het EPD

De weerstand tegen het elektronisch patiŽnten dossier (EPD) groeit. Burgers, senatoren en zelfs medici zien het niet zitten. "Het EPD is een zee van ellende."

Link


PatiŽntenfederatie voert lobby voor EPD

De patiŽntenfederatie NPCF voert een krachtige lobby voor het digitale patiŽntendossier (EPD) van minister Klink. Tegelijkertijd ontvangt de federatie van Klink tonnen subsidiegeld, alleen al voor die EPD-lobby.

Link


 

 


 


View My Stats