Nieuws Ebook gratis


balk2.jpg (42734 bytes)

Google


Eboek - Effectief Slapen - De 5 Elementen

Goed slapen is onwijs belangrijk voor je lichamelijke en geestelijke herstel. Door te slapen laad je batterij weer op zodat je gedurende de dag energiek, productief en effectief kan zijn! Je bent vitaler, tot meer in staat zijn, je realiseert meer doelen, en je kan in z'n algemeen gelukkiger zijn. Kortom je haalt meer uit je dagÖ en uit je leven! Dit E-Book vat de belangrijkste factoren samen die jouw slaap beÔnvloeden. Het E-Book is voor iedereen die meer te weten wil komen over slapen. Of dit nou is om een slaapprobleem te achterhalen en op te lossen, om je slaap effectiviteit te optimaliseren, of wanneer je gewoonweg geÔnteresseerd bent in het fenomeen slapen!

http://www.inslaap.nl/gratis-ebook-effectief-slapen-de-5-elementen/


Eboek - Zelfgenezing een andere kijk op ziekte en herstel

Tegenwoordig zijn er veel boeken die vooraf iets stellen in de trant van “dit boek is niet bedoeld om je weg te houden van de dokter”. In de Amerikaanse traditie wordt daarin gesteld dat je in feite niets mag doen van wat er in dat boek staat, zonder dat je je dokter raadpleegt. De Amerikanen hebben nog iets op te lossen op het gebied van eigen verantwoordelijkheid en gezondheid. Alleen een arts mag daar claims doen over genezing en gezondheid... Met dit boek is het omgekeerde bedoeld. Gezondheid is gebaseerd op de manier waarop je omgaat met je eigen lichaam. Het is belangrijk om dat te leren. Genezing is gebaseerd op zelfgenezing; het is belangrijk omdat te kunnen verzorgen. Het gaat om je directe eigen beleving: het is goed om daar zorg voor te nemen. Het is niet gezond als je voor je gezondheid afhankelijk bent en blijft van een ander. Dan ben je altijd te laat; je kan geen ziekte voorkomen.

Download PDF


Ebook - Opposites attract

Over de wisselwerking tussen plus en min

1e digitale druk (01/09/10), ISBN 978-94-90765-02-6, 36 bladzijden

Download PDF


Nieuw gratis e-book van Johan Oldenkamp

Liefde voor Wijsheid
Alles over essentiŽle twee- en driedelingen
1e druk (21/04/10), ISBN 978-94-90765-02-6, 144 bladzijden

(Ook beschikbaar als gratis pdf)
http://www.pateo.nl/PDF/LiefdeVoorWijsheid.pdf

Geert


Eboek - Aanklacht tegen de overheid

Te pas en vooral te onpas wordt er in ons land vaak met een beschuldigend vingertje gewezen naar landen waar ze het niet znauw nemen met het respecteren van de mensenrechten. Het is ronduit schijnheilig te noemen wanneer onze minister-president dit onderwerp publiekelijk durft aan te snijden bij een officieel bezoek aan China. De waarheid is namelijk dat de Nederlandse overheid al anderhalve eeuw lang onze fundamentele mensrechten systematisch schendt. Aanklacht tegen de overheid toont maar liefst 33 afzonderlijke voorbeelden van mensenrechtenschendingen in Nederland. Ieder voorbeeld is dermate schokkend dat het feitelijk een aanklacht op zich is. Deze schendingen brengen allemaal direct of indirect grote schade toe aan de gezondheid van alle Nederlanders. Bij een hand met een wijzende vinger wijzen er tevens drie vingers terug naar de wijzer. In dit geval wijzen deze drie vingers ons op 33 onmenselijke misstanden in Nederland. Aanklacht tegen de overheid is het tweede boek van psycholoog Dr. Johan Oldenkamp uitgegeven door Pate, naast zes eerdere boeken van hem bij andere uitgevers. Van zijn hand publiceerde Pateeveneens het onthullende boek Bewustzijnsdynamiek.

Download PDF


Wetenschap is kinderspel

Alles in de natuur werkt verbluffend eenvoudig. Maar de theorieŽn hierover zijn vreselijk complex. Deze ingewikkelde verklaringen kloppen dus gewoon niet. Ze zijn ontstaan door een verkeerde bril. Het boekje "Natuurlijk werkt het zo!" laat zien dat wetenschap kinderspel wordt wanneer we door een andere bril kijken. Iedereen kan alle ?moeilijke? vraagstukken oplossen, wanneer we de nieuwe bril opzetten. We begrijpen dan gelijk hoe kanker te genezen, of hoe te voorkomen dat we er steeds ouder uit gaan zien. Dit dunne boekje (van slechts 28 bladzijden) is bedoeld om de wetenschap weer terug te geven aan iedereen (vanaf dertien jaar). We hebben immers allemaal het recht om te weten hoe we zelf werken, zodat we onze gezondheid en toekomst zelf kunnen waarborgen.

Download PDF

Johan Oldenkamp


Gezondheid is geen toeval

Ziektes vallen niet zomaar uit de lucht. Mooi PDF boekje van Bea Van den Bossche

http://www.dezevenster.be/NATUURVOEDING.pdf

Tip: Johan Van der Schueren


Gratis Ebooks

allemaal free ebooks, als je bv veggie recipies aanklikt kom je weer in een hele lijst. Verder moet ik nog kijken, maar kijk zelf ook maar vast.

Link

Marjan


Eboek - De onderste steen boven

De ontdekking van de kaart van het Human Body Field en de ontwikkeling van het Nutri-Energetics Health SystemTM

Download PDF boek

Marjan


Ebook - De onderste steen boven - een revolutie in de preventieve gezondheidszorg

Het is zeer boeiend en hoopgevend om te zien hoe zich binnen de geneeskunde nieuwe ontwikkelingen aandienen. Het huidige geneeskundig denken en handelen, dat vnl. door de denkbeelden van Newton en Descartes in de 16e en 17e eeuw is vorm gegeven, is door de toename van kennis en kunde vanaf het begin van de 20e eeuw aan het veranderen. Nieuwe ontdekkingen, o.a. op het gebied van de kwantumfysica en de kwantumbiologie, hebben er voor gezorgd dat ons wereldbeeld en de gezondheidsaspecten van de mens in een ander perspectief zijn komen te staan. Een nieuw geneeskundig model is ontstaan op basis van deze nieuwe verworvenheden. In het oude model, volgens de objectief causaal deterministische benadering van Descartes en Newton gaat men ervan uit dat de natuur volledig wordt bestudeerd en gedetermineerd op dezelfde manier als de werking van een machine. Oorzaken en oplossingen zouden te vinden zijn in het isoleren en bestuderen van het detail. In de wetenschap kwam men er in het begin van de 20e eeuw achter dat vanuit deze analytische methode functies en systemen niet kunnen worden begrepen, doch dat systemen alleen kunnen worden begrepen in de context van het grotere geheel. Dit systeemdenken richt zich niet op de onderliggende bouwstenen doch op de basale organisatieprincipes en staat als zodanig lijnrecht tegenover de analytische methode. Systeemdenken is omgevingsdenken. Binnen deze vorm van geneeskunde wordt rekening gehouden met de oorzaken achter de met onze zintuigen waarneembare klachten. We komen hier terecht in het gebied van de informatie en informatieverwerking. Ontregelingen in de gezondheid zijn hier primair te duiden als informatiedefecten.

Download boek

Marjan Reuvers


Dr.Johan Oldenkamp

Bewustzijnsdynamiek
Over Inzicht in de Schepping, het Einde der Tijden en de Zin van ons Leven
1e druk:
ISBN 978-90-813871-1-8, 132 bladzijden
beschikbaar als gratis pdf

Inleiding in de Salveologie
Over de wetenschap van leven in volle gezondheid
ISBN 978-90-813871-4-9, 156 bladzijden, 1e druk
(ook beschikbaar als gratis pdf)


Argusoog radio: Aanklacht tegen de overheid

Arend en Nexus hebben voor de tweede keer Dr.Johan Oldenkamp te gast. De eerste uitzending met Johan ging over het creŽren van zuivere intenties op alle gebieden.  Het boek dat zij deze keer met Johan bespreken is het boek Aanklacht tegen de Overheid. Het boek gaat over de gezondheidzorg die wij in Nederland kennen. Het rammelt aan alle kanten en heeft feitelijk niks met gezondheid te maken maar alles met het opzettelijk verslechteren van de menselijke gezondheid door het alsmaar voorschrijven van lichaamsvreemde medicijnen die enkel dienen om de symptomen te bestrijden. Aanklacht tegen de overheid toont maar liefst 33 afzonderlijke voorbeelden van mensenrechten schendingen in Nederland. Ieder voorbeeld is dermate schokkend dat het feitelijk een aanklacht op zich is. Deze schendingen brengen allemaal direct of indirect grote schade toe aan de gezondheid van alle Nederlanders.

Download MP3

Jochem


 

 


 


View My Stats