Dierenopvang Nederland


balk2.jpg (42734 bytes)

Google

 


Dierenopvang / dierenleed - steun aub deze organisaties


Ik kom regelmatig mensen tegen die zeer goed werk doen mbt dieren die gedumpt of verwaarloosd zijn. Omdat er bij de grote goede doelen te veel geld verdwijnt in overheid, marketingkosten of kosten voor werving via professionele verkopers wil ik juist de kleinere clubs helpen met publiciteit voor hun werk.

Waardeer je mijn werk en wil je iets terug doen, help dan een organisatie die je aanspreekt. Help ze financieel, met diervoeding of gewoon als vrijwilliger. Hoe meer mensen zich inzetten voor mens en dier in nood hoe mooier de wereld zal worden. Verbeter de wereld en begin in je eigen omgeving.

Ken je een kleine club die zich met hart en ziel in zet voor dieren mail me dan even.

En zoek je een huisdier die je een goed liefdevol tehuis wilt/kunt geven kijk dan eerst eens bij
deze mensen en de lokale asiels. 

Ron


Stichting Help de Zwerfkat
Thamerweg 61
1422 XL Uithoorn
Tel: 0297-566285
Postbank: 72. 33. 223
Rabobank: 36. 35. 67. 593
Kamer van Koophandel: 41205327
Email: mail@helpdezwerfkat.nl
Website: www.helpdezwerfkat.nl

Mijn naam is Els Verkerk en sinds 1982 ontferm ik mij over thuisloze katten. De laatste tien jaar doe ik dit samen met mijn grote steun en toeverlaat Annemieke. In maart 1986 richtte ik met twee vrijwilligers de Stichting Help de Zwerfkat op met als doelstelling zoveel mogelijk zwerfkatten in Uithoorn en omstreken op te vangen en na castratie c.q sterilisatie een goed tehuis voor ze te zoeken. In de loop der jaren is dit met honderden katten goed gelukt. Omdat er elk jaar wel een aantal katten bij waren die om diverse redenen niet geplaatst konden worden en ik ze ook niet wilde laten inslapen, werd het aantal blijvertjes zo groot dat er voor de plaatsbare katten bijna geen plaats meer was. Dit deed ons in 1996 besluiten om de doelstelling van de stichting aan te passen en ons in hoofdzaak te gaan richten op kansarme en kansloze katten. In de praktijk gaat dat voornamelijk om oude, gehandicapte, erg schuwe en onzindelijke zwerfkatten.


Comité Anti Stierenvechten

CAS International (Comité Anti Stierenvechten) is de grootste organisatie ter wereld die zich exclusief richt op het bestrijden van het stierenvechten en wrede fiestas ('dorpsfeesten') waarbij stieren en andere dieren worden misbruikt. Samen met onze zusterorganisaties willen wij zo snel mogelijk een einde maken aan deze dierenmishandeling.

http://www.cas-international.org


 

 


 


View My Stats