Nieuws boeken


balk2.jpg (42734 bytes)

Google


Interessante boeken mbt gezondheid & voeding


Leading@Google: Tony Hsieh

Tony Hsieh visits Google in Mountain View to talk about his new book - Delivering Happiness: A Path to Profits, Passion, and Purpose. The visionary CEO of Zappos explains how an emphasis on corporate culture can lead to unprecedented success. Pay new employees $2000 to quit. Make customer service the entire company, not just a department. Focus on company culture as the #1 priority. Apply research from the science of happiness to running a business. Help employees grow both personally and professionally. Seek to change the world. Oh, and make money too. Sound crazy? It's all standard operating procedure at Zappos.com, the online retailer that's doing over $1 billion in gross merchandise sales every year. In 1999, Tony Hsieh (pronounced Shay) sold LinkExchange, the company he co-founded, to Microsoft for $265 million. He then joined Zappos as an adviser and investor, and eventually became CEO. In 2009, Zappos was listed as one of Fortune magazine's top 25 companies to work for, and was acquired by Amazon later that year in a deal valued at over $1.2 billion on the day of closing. In his first book, Tony shares the different business lessons he learned in life, from a lemonade stand and pizza business through LinkExchange, Zappos, and more. Ultimately, he shows how using happiness as a framework can produce profits, passion, and purpose both in business and in life.


In 28 dagen van gifbelt naar tempel

Eten moeten we allemaal. We doen het al sinds onze geboorte en we blijven het ook de rest van ons leven doen. Maar weten we eigenlijk wel wat we binnenkrijgen? Begrijpen we de lijst met ingrediŽnten van de verpakte etenswaren die we dagelijks tot ons nemen? Worden we er wel in alle gevallen gezonder van of zijn we zo langzamerhand onszelf aan het vergiftigen?

In dit boek presenteert detox-coach Jacqueline van Lieshout een 28-dagenplan voor succesvol ontgiften. Een boek dat iedere lezer (en dus eter) zal inspireren om het eigen voedingspatroon onder de loep te nemen, beter te kiezen en vervolgens veel meer te genieten! Jacqueline van Lieshout schreef hiermee hťt voedingsboek van nu.

JACQUELINE VAN LIESHOUT studeerde economie, veranderde daarna van koers en heeft sinds 2004 een opleidingsinstituut en praktijk voor massagetherapie en detox-coaching. Haar passie voor natuurlijk genezen en met name de rol van voeding hierin heeft geleid tot het schrijven van dit boek.

ISBN 9020203878

19.90 eurovetten.jpg (10408 bytes) Feiten over vetten - Mary Enig

Het complete basiswerk over oliŽn, vetten cholesterol. Wil je alles weten over de waarheid achter vetten. Dan is dit het beste boek dat je kunt lezen waarin de waarheid over vet wordt verteld. Dit boek het naslagwerk over goede en slechte vetten waarin alle aspecten van vetten worden belicht. Op grond van gedetailleerde informatie, leert de lezer onderscheid te maken tussen verschillende vetsoorten en krijgt hij inzicht in het enorme belang van essentiŽle vetzuren voor de gezondheid. Feiten over Vetten is gebaseerd op internationaal wetenschappelijk onderzoek. Deze ingewikkelde materie is door dr. Enig helder uiteengezet, in voor een ieder toegankelijke taal. Dit boek is zowel geschreven voor de gezondheidsbewuste consument als voor mensen die zich vakmatig met voeding bezighouden, zoals artsen, therapeuten alsmede diŽtisten.

Link

Bijwerkingen - waarvan sommige dodelijk kunnen zijn

Met voorouders uit India is hij geboren in Brits Guyana. Daar bracht hij zijn jeugd door. Zijn familie had geld gespaard zodat hij in Amerika en Engeland medicijnen en psychologie kon studeren. In 1968 begon zijn carriŤre in de farmaceutische industrie. Hij werkte zich op tot directeur van een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld in Zweden. In die functie heeft hij meegewerkt aan corruptie, omkoping van ambtenaren e.d. om medicijnen goedgekeurd te krijgen. Later begon hij zich te realiseren dat de farmaceutische industrie uitsluitend geÔnteresseerd is in winst en in het geheel niet in de gezondheid van de consument. De farmaceutische industrie creŽert zelfs nieuwe ziekten om verzekerd te zijn van omzet. Hij wilde deze praktijken kwijt aan de wereld. In 2008 heeft hij zijn boek “Side Effects Death” gepubliceerd als e-boek. Dit boek is in het Nederlands op de markt met als titel Bijwerkingen, waarvan sommige dodelijk kunnen zijn. Het boek is een “wake-up call” voor diegenen die het verhaal willen horen.

Link

Chemo ? of kan ik zelf kiezen ?

Wees blij dat de schrijver van dit boek chemotherapie geweigerd heeft. U had anders dit bijzondere boek: Chemo of kan ik zelf kiezen niet kunnen lezen, want Henk Trentelman had al 12 jaar dood moeten zijn... volgens zijn toenmalige specialist. Schokkende onthullingen in dit boek. Meer dan ťťn op de drie mensen krijgt kanker. Vrijwel iedereen wordt daar dus direct of indirect mee geconfronteerd. Dat maakt dit boek lezenswaard, want wanneer u de specialist hoort zeggen: ‘Indien u geen chemotherapie ondergaat, dan zult u het ziekenhuis binnen zes maanden horizontaal verlaten’, zoals in 1996 tegen Henk Trentelman werd gezegd, dan wacht u een zware keuze. Henk heeft gekozen voor andere mogelijkheden en geen chemo, toentertijd... Zou hij dat wťl gedaan hebben, dan zou dit boek: Chemo of kan ik zelf kiezen nu waarschijnlijk niet verschenen zijn. In dit boek vertelt hij u wat u niet behoort te weten en hoe het komt dat u geen andere keus dan chemo of bestraling wordt voorgelegd en de terminale patiŽnt geen therapievrijheid heeft.

Link

Water, het goedkoopste medicijn

Gebaseerd op meer dan twintig jaar van klinisch en wetenschappelijk onderzoek naar de rol van water in het lichaam laat een baanbrekend arts, Dr. Batmanghelidj, zien hoe water – ja zeker, water – een verbazende reeks medische aandoeningen kan verhelpen. Alleen al het eenvoudig veranderen van de hoeveelheid water en zout die je opneemt, kan je helpen met het behandelen en voorkomen van tientallen ziektes, met het vermijden van kostbare medicijnen en met het genieten van een energieke nieuwe gezondheid.

Link

Vaccinaties

Hoe kunnen overheidsfunctionarissen zo eenvoudig besluiten nemen over onze lichamen en de lichamen van onze kinderen? Dat is wat de auteur van het boek Vaccinaties bezig hield en nog steeds houdt. Door zelf op onderzoek uit te gaan - voornamelijk via Internet - kwam Anneke Bleeker erachter dat niet alles wordt verteld door de autoriteiten. Vele wereldwijde wetenschappelijke onderzoeken worden weggehouden van het grote publiek of worden zelfs belachelijk gemaakt. De ingrediŽnten van de huidige vaccinaties zijn de laatste jaren drastisch veranderd, hetgeen ook niet aan de grote klok wordt gehangen. De farmaceutische industrie maakt zelfs afspraken met overheden waardoor - indien er bijwerkingen optreden bij gevaccineerden - de slachtoffers geen juridische claims kunnen indienen. Er worden ziekten verzonnen om te kunnen vaccineren: de farmaceutische industrie groeit explosief.

Link

Het vergeten groentenboek

Dit boek is een ontdekkingreis naar smakelijke vergeten groenten en onthuld de geheimen van meer dan tien verschillende wortel- en knolgroenten. Tegenwoordig is er weer steeds meer belangstelling voor allerlei oude gewassen. Groenten als peterseliewortel, schorseneer, aardpeer en winterrammenas verschijnen de laatste jaren dan ook steeds vaker op het menu van goede restaurants. Als u dit boek heeft gelezen en de recepten heeft uitgeprobeerd, begrijpt u waarom!

Link

De wereld volgens Monsanto

Monsanto, met vestigingen in 46 landen, is marktleider in genetisch gemanipuleerde gewassen en is een van de meest controversiŽle bedrijven in de industriŽle geschiedenis. Sinds de oprichting in 1901 legde dit van oorsprong chemische bedrijf zich o.a. toe op de productie van pcb's en verdelgingsmiddelen als Agent Orange en ddt; het vocht de ene rechtszaak na de andere uit vanwege de dubieuze samenstelling van zijn producten, de misleidende reclames en het vervalsen van onderzoeksresultaten. In de jaren negentig bracht Monsanto de eerste kunstmatige groeihormonen voor melkvee op de markt en tegenwoordig is het 'het Microsoft' van het zaaigoed en daarmee van de voedselproductie in grote delen van de wereld. Gebruikmakend van tot voor kort nog geheime documenten en van getuigenissen van slachtoffers, wetenschappers en politici, schetst De wereld volgens Monsanto een nauwgezet beeld van de machtspolitiek van deze multinational, die zich presenteert als een ethisch en maatschappelijk verantwoord life science-bedrijf, maar die is gebaseerd op leugens, chantage, corruptie en zelfs geweld.

Link

Antikanker

Ons lichaam produceert voortdurend beschadigde cellen. Niet iedereen krijgt echter kanker. Genetische factoren spelen in ten hoogste 15 procent van de gevallen een rol, het overgrote deel heeft te maken met onze levenswijze. Hoe komt het dat borst-, darm- en prostaatkanker in het Westen veel vaker voorkomen dan in AziŽ? En dat bij Japanners die zich in het Westen vestigen prostaatkanker op den duur even vaak voorkomt als bij ons. Kennelijk is er iets in de levenswijze van Aziaten dat voorkomt dat microtumoren tot ontwikkeling komen. David Servan-Schreiber weet als arts, wetenschappelijk onderzoeker en patiŽnt zeer boeiend zijn zoektocht te beschrijven naar een nieuwe gezonde levenswijze waarin de natuurlijk afweer van het lichaam zelf centraal staat.

Link

Healing with Whole Foods

798 pagina's !!!!

Used as a reference by students of acupuncture, this is a hefty, truly comprehensive guide to the theory and healing power of Chinese medicine. It's also a primer on nutrition—including facts about green foods, such as spirulina and blue-green algae, and the "regeneration diets" used by cancer patients and arthritics—along with an inspiring cookbook with more than 300 mostly vegetarian, nutrient-packed recipes. The information on Chinese medicine is useful for helping to diagnose health imbalances, especially nascent illnesses. It's smartly paired with the whole-foods program because the Chinese have attributed various health-balancing properties to foods, so you can tailor your diet to help alleviate symptoms of illness. For example, Chinese medicine dictates that someone with low energy and a pale complexion (a yin deficiency) would benefit from avoiding bitter foods and increasing "sweet" foods such as soy, black sesame seeds, parsnips, rice, and oats. (Note that the Chinese definition of sweet foods is much different from the American one!)

Link

 


 

 


 


View My Stats