aambeien


balk2.jpg (42734 bytes)

GoogleWelke aambeien behandelingen zijn er?

Als u op deze website bent beland, bent u op zoek naar een manier om van aambeien af te komen. Waarschijnlijk heeft u al veel verschillende behandelingen geprobeerd, maar tot op heden heeftu nog steeds niet een behandelingen gevonden die voor u werkt! Hieronder heb ik voor u een overzicht gemaakt met de verschillende behandelingen die er op dit moment zijn om van aambeien af te komen.

Lees verder


Aambeien - Wat is het en wat doe je eraan?

Drogist Toon Jansen legt uit wat aambeien zijn en hoe ze ontstaan. Maar ook hoe je ze kunt voorkomen en behandelen.

Link


Home Hemorrhoid Treatment Options - Witch Hazel for Hemorrhoids

The use of witch hazel for hemorrhoid treatment is a great choice. In fact, witch hazel has long been used by barbers when they cut someone. This is because witch hazel helps in soothing cuts and helps decrease inflammation of blood vessels in order to prevent skin irritation. This solution also has been used for hemorrhoids for many generations now.


Biolitec - HeLP (hemorrhoid laser procedure)

Laservision biedt u snelle en effectieve hulp met HeLP™ (Hemorrhoid Laser Procedure). Deze nieuwe technologie voor hemorroïden kan uitstekend toegepast worden binnen de Proctologie.


Aambeien - Wat, Hoe, en Waarom?

Een exacte definitie van aambeien bestaat eigenlijk niet maar ze kunnen het best worden beschreven aan grote massieve “klompjes” vlees binnenin het anale kanaal dat bloedvaten bevat. Het anale kanaal is niets meer dan de laatste 4 centimeter waar je stoelgang doorheen gaat naar de “buitenwereld”. De anus is de opening van dit kanaal naar buiten.

Lees verder


Humor - aambeien en dergelijke


Aambeien voorkomen en genezen met lijnzaad

Veel vezels kunnen je helpen om de stoelgang te verbeteren wanneer je last hebt van aambeien. Lijnzaad kan ook op korte termijn erg hulpzaam zijn!

Lees verder


Aambeien bloed

Wanneer er bloed uit je anus komt, hoeft dit nog niet direct te betekenen dat dit aambeien zijn. Tumoren en andere aandoening hebben ook het symptoom van bloed uit de anus. Ik dit artikel zal ik het gaan hebben over aambeien bloed en wat je hier tegen kan doen

Lees verder


Aambeien - Anaaldilatator K1/K2

Ontwikkeld door een toonaangevend proktoloog in Duitsland. Toepassingsgebied - aambeien en fissura ani, anale aandoeningen met stuwing, pijn of jeuk en te hoge of te lage spanning van de sluitspier. De Anaaldilatator K1/K2 verbetert door oprekken (tot een normale doorsnede) en aanspannen, de elasticiteit van de sluitspier. Hierdoor wordt de afvloed van het bloed uit het het zwellichaam aanzienlijk bevorderd. Dit effect kan bij klachten van de aambeien als therapie ter vermindering van deze klachten gebruikt worden, door gebruik te maken van de K1/K2.

Lees verder


How to Cure Hemorrhoids Naturally

Fever is the method by which the body fights infections, so it is important not to quell the fever too soon. Learn how to reduce a fever naturally from a doctor in this health video.


 

 


 


View My Stats