De week van Ron - 6 maart 2020
 

 
 

 


Waarschuwing
Deze kennis kan je bewustzijn blijvend vergroten
 


Beste lezer,

De schrikkelmaand is weer voorbij maar de schrik zit er nog steeds goed in. Na de eco-anxiety aangewakkerd door een Zweedse tiener die zelf kampte met een angststoornis en depressie is er nu sprake van corona-anxiety.

What To Do If You're Anxious About Coronavirus
https://www.huffpost.com/entry/coronavirus-anxiety-what-to-do_l_5e55aaaac5b649ec432f152d

Coronavirus Parody
https://www.youtube.com/watch?v=i_QXvh8fVPIHet continue noemen van aantallen qua besmettingen lijkt steeds meer op een soort mindcontrol door de mainstream media. En het ergste is dat ze de verhalen in de alternatieve hoek afdoen als fake nieuws terwijl ze zelf de mensen dag in dag uit bombarderen met nieuws dat veel mensen peentjes laat zweten en vaak op niets is gebaseerd want niemand kan de uiteindelijke impact voorspellen.

Ben ik bang, nee. Ik heb altijd zoiets dat verzwakte mensen sowieso meer kans op sterfte hebben, en bij de SARS/MERS virussen waren de percentages ook vele malen hoger, 6-8% stefte. In een Engels medisch vakblad spreken de Chinezen over 1.4% sterfte bij Corona en dan nog moet je meenemen dat veel mensen met milde klachten nooit in die cijfers zullen zijn meegenomen omdat ze vanwege quarantaine risico's gezwegen zullen hebben of amper iets gemerkt hebben.

Corona in China, sterfte 1,4%, omdat niet iedereen in ziekenhuis belandde kan percentage lager zijn
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2002032?query=RP

Verder, als de Chinese overheid al 1-2 maanden van het bestaan wist zullen er veel meer mensen besmet zijn geweest in de eerste weken, en die mensen hebben mogelijk nog gewoon gereisd, buitenlanders ontmoet en anderen kunnen besmetten dus hoe accuraat zijn de cijfers die men nu hanteert. Een viroloog zei deze week nog, zie het als een zware griepvariant.

Researchers need more data on people with mild symptoms or no symptoms at all
https://www.youtube.com/watch?v=YLer1RNnt1YChinese Scientists Raised Alarm Over Coronavirus In December But Government Ordered Cover-Up
https://abc14news.com/2020/03/01/chinese-scientists-raised-alarm-over-coronavirus-in-december-but-government-ordered-cover-up/

Viroloog over maatregelen coronavirus, overdrijven we niet een beetje?
https://www.parool.nl/nederland/viroloog-over-maatregelen-coronavirus-overdrijven-we-niet-een-beetje~bc0c5650/

Ik merkte vorige week in de shop ook wat hamsteren dus heb een populair C supplement dat beperkt leverbaar is door de grote vraag in het buitenland even op max 2 per klant gezet zodat ik vaste klanten niet hoef teleur te stellen. Vitamine C is belangrijk voor je lijf maar er is nog geen hard bewijs dat het effectief is bij dit virus. Ik geloof ook meer in een brede bescherming.

Of ik zelf ook hamster vragen mensen. Niet echt, ik ben geen echte prepper maar heb wel jaren geleden een artikel geschreven over voorbereidingen op calamiteiten zoals grote digitale (pin)storingen, zonnestormen, paniektoestanden door slecht geinformeerde burgers of simpelweg een probleem met de produktie van goederen. We zien nu weer hoe afhankelijk we zijn van het buitenland, blijkbaar niet in staat zelf mondkapjes te maken, ook veel ziekenhuizen zijn kwetsbaar omdat veel medische hulpmiddelen tegenwoordig uit China komen.

Maar ik kijk wel naar mijn voorouders die de oorlog hadden meegemaakt en ook vaak een voorraadkelder of flink voorraad kast hadden. Die konden altijd een paar weken vooruit als het moet. Dus heb ik zelf ook altijd een paar zaken voldoende op voorraad. Bij mij is dat droogwaren zoals linzenwafels, bonen, knackebrod en C rijke vruchtenpoeders.

Verder pakjes roggebrood die lang houdbaar zijn, wat flessen water en een RVS waterfilter waarmee ik ook regenwater kan filteren en een campingbrander met wat gasbusjes. Qua suppletie heb ik altijd een vitamine C bron, wat magnesium en spirulina want fruit en groente zal bij schaarste snel beperkt zijn. Een echte prepper wil zich maanden kunnen redden maar ik verwacht dat bij echte problemen er na 2-4 weken toch wel wel weer noodhulp etc zal zijn.

En wat voorraad hoeft ook niet veel te kosten, roggebrood, bonen, water, zout etc zijn betaalbaar en zijn lang houdbaar. Ik kan me nog altijd verbazen over een THT op miljoenen jaren oud zeezout :)

Dus laat je niet gek maken maar zorg wel altijd voor een buffer van zaken die lang houdbaar zijn en die je regelmatig gebruikt en aanvult dan grijp je bij een crisis nooit mis. Maar ik zou niet gelijk en bunker gaan bouwen, wat stel het water stijgt dan heb je meer aan een boot :)

Ook handig zijn die lampen op zonneenergie, ik heb een radio die ik kan opwinden op opladen met de zon. Er zijn ook zonneopladers voor je telefoon als is er grote kans dat ook netwerken uitvallen, zeker als het een zonnevlam is die we in de 19de eeuw een keer kregen.

Ik verwacht geen Italiaanse toestanden maar heb ook geen zin om in supermarkten te gaan vechten voor wat pasta en zo. Mooiste is ook een eigen groentetuin, maar heb daar niet de tijd en ruimte voor en de grond hier lijkt me door jarenlange vervuiling van straaljagers ook niet de beste plek om wat gezonds te zaaien dan moet je eerst grond af gaan voeren en dat is al een probleem. Dan heb je meer een PFAS en zware metalen tuintje.

Interessant was ook de situatie in de stralende 5G stad Wahun.

De hoeveelheid NO2 dus stikstofdioxide was dusdanig gedaald dat het zelfs de NASA was opgevallen. En gelijkertijd zal je minder Corona infecties. Ik hoorde ooit van Rein Roos, een Nederlandse ingenieur, en expert op gebied van fijnstof dat juist de combinatie van fijnstof en electromagnetische straling juist zo belastend is voor de longen. De Corona infecties waren nu aan het dalen, misschien speelt daar die daling van de luchtvervuiling ook nog een rol bij. Frappant is wel dat er juist ook in Noord Italië 5G werd uitgerold en er daar ook hoge waardes NO2 speelde. Net als in Nederland, met name in Brabant en de Randstad.

Is the Chinese Government Hiding Toxic Air Pollution as the Cause of Illness to Quell Protests?
https://needtoknow.news/2020/02/is-the-chinese-government-hiding-toxic-air-pollution-as-the-cause-of-illness-to-quell-protests/

Rein Andre Roos
https://independent.academia.edu/ReinAndreRoos

Vandaag was er een kort geding mbt de 5G uitrol in Nederland, om dit te stoppen omdat de gevolgen op termijn niet goed onderzocht zijn.
https://www.rtlz.nl/tech/artikel/5042731/5g-ongezond-ministerie-rechtszaak-kort-geding-stop

Met name de 60GHz variant is omstreden, deze zou effect hebben op de zuurstofopname in ons lichaam, iets wat onze longen nog verder zou verzwakken in combinatie met fijnstof en een virus.

What happens with the 5G frequency of 60GHz to the Oxygen and to our biology
https://www.youtube.com/watch?v=xLFggUbMWjc
https://blog.iyannis.com/60-ghz-frequencies-absorbed-by-oxygen/Professor Pall vertelt dat door straling zoals 5G er een aantal zaken gaan spelen die het vermeerderen (replicatie) en muteren van virussen kunnen versnellen. Hij noemt ook de rol van calciumionkanalen die ook een rol spelen bij zaken als hoge bloeddruk.
https://www.youtube.com/watch?v=Oz_p_xWEeUoOverzicht 5G test lokaties
https://www.antennebureau.nl/antennes-en-techniek/5g-en-antennes

Wel grappig was dat de man achter de angstcampagne rondom de Mexicaanse griep destijds nog gewoon op de radio zegt, dat geknutsel met virussen heel moeilijk is, hij geloofde niet in een biowapen.

Maar beste expert, waarom schrijft Nature in 2015 al een waarschuwend artikel over geknutsel met virussen waar heel specifiek onderzoek naar een coronavirus bij Chinese vleermuizen als voorbeeld wordt genoemd. Ze noemen daar al de risico's bij dit onderzoek. En stel dat ditzelfde werd uitgevoerd in Wahun, toevallig dicht bij een markt met wilde dieren. Onderzoekers die blijkbaar ook bespuwd en gebeten werden door vleermuizen in dat lab, is het dan vreemd dat er een nieuwe variant opduikt?

Ralph Baric, een onderzoeker van infectieziekten aan de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill, publiceerde vorige week (9 november 2015) een studie over de inspanningen van zijn team om een virus te ontwikkelen met het oppervlakte-eiwit van het SHC014 coronavirus, gevonden in hoefijzervleermuizen in China en de ruggengraat van een die bij mensen muizenachtig ernstig acuut respiratoir syndroom (SARS) veroorzaakt. Het hybride virus kan menselijke luchtwegcellen infecteren en ziekten veroorzaken bij muizen, volgens de resultaten van het team, die zijn gepubliceerd in Nature Medicine.

https://www.the-scientist.com/news-opinion/lab-made-coronavirus-triggers-debate-34502

Waarom zou je een vredesnaam een hybride virus willen produceren?

Er zijn nu veel scenario's maar elke overheid heeft wel zaken te verbergen, dat zie je ook hier in Nederland. Kijk alleen maar wat de Belastingdienst heeft gedaan, leuker konden ze het niet maken. Ik maakte wel eens een grapje tegen vrienden, je hebt zeker een vinkje achter je naam staan, het Fraudeer Bewust vinkje waardoor je in het vizier zit van de vrienden van de blauwe envelop.

En verdomd, die lijst met vinkjes bleek dus echt te bestaan. De zwarte (geld) lijst die gebaseerd was op veelal ongebaseerde informatie. Ze kunnen beter eens een lijst maken van bestuurders en verstrengelde belangen, daar dien je de maatschappij echt mee.

En het was ook weer de week van Bayer, die zich eerst in de giftige appel van Monsanto verslikte, nu wordt aangepakt samen met Basf vanwege Dicamba en vandaag dan weer het zoveelste bewijs dat hun beruchte pesticiden de hersenen van jonge bijen slopen. Dumbing down of bees in feite. En diezelfde meuk krijgen onze kinderen dan binnen via hun groente en fruit en maar niet de verbanden willen zien waarom steeds meer kinderen hersenziektes en te hoge stress niveaus krijgen. Is kwestie van stapelen van dit soort zenuwwapens in de hersenen. Begint bij insecten, maar uiteindelijk zit het in ons lichaam net als die PFAS stoffen. Het ergste is dat de laatste dus eeuwig in het milieu blijven, met dank aan Chemours, 3M en Dupont.

En ze zeggen je bent nooit te oud om te leren. Ik sla al jaren belangrijke artikelen op als PDF file en deed dit via bepaalde site. Zegt iemand van de week, kan gewoon met Chrome met CTRL+P. En dan bij printers opslaan als PDF kiezen. Simpele dingen maar je moet ze wel even weten.

Net zoals deze week het verhaal dat mensen die niet getrouwd zijn of een samenlevingscontract hebben niet automatisch het pensioen krijgen van de partner als die overlijdt. Heb je jarenlang betaald voor dat pensioen en kun je fluiten naar dat geldt als je man of vrouw te vroeg overlijdt. Zijn van die weetjes die je veel geld kunnen kosten.

https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/nabestaandenpensioen-heb-ik-er-recht-op-of-niet

Iets anders dat ik regelmatig noem is het probleem mbt vaping.

Minister Blok heeft deze week een wetsvoorstel gedaan mbt vaping waarbij e-sigaretten onder het rookverbod gaan vallen. In Engeland was er deze week een artikel over 14 tieners met EVALI, een aandoening van de longen door vaping. De onderzoekers ontdekten dat 36% van hun patiënten zichtbare schade aan de luchtwegen had.

Ze vonden met vloeistof of met afvalstoffen gevulde zakjes in de longen, verdikking en ontsteking van long weefsel en druk op de borstwand. Artsen zeiden dat de bevindingen kunnen helpen bij het vroegtijdig diagnosticeren van EVALI, wat staat voor door e-sigaret of vapen gebruik veroorzaakt longletsel.

https://www.dailymail.co.uk/health/article-8068905/Scientists-publish-scans-showing-lung-damage-caused-vaping-teenagers-EVALI.html

De CDC, de Food and Drug Administration (FDA), de nationale en lokale gezondheidsafdelingen, en meerdere openbare gezondheids- en klinische deelnemers hadden al eerder bronchoalveolaire monsters van 29 in het ziekenhuis opgenomen EVALI-patiënten geëvalueerd. Meer informatie over de meest voorkomende bevindingen, waaronder vitamine E-acetaat.

https://www.youtube.com/watch?v=Y8USqAzo2HA

Het huidige rookverbod is alleen van toepassing op het roken van tabaksproducten. De afgelopen jaren is er een aantal nieuwe tabaksproducten op de markt gekomen die niet gerookt worden. Ook komen er steeds meer dampwaren op de markt, zoals de e-sigaret, die niet onder de definitie van tabaksproducten vallen. Om tot een rook- en tabakvrije omgeving te kunnen komen is besloten om alle tabaksproducten onder het rookverbod te plaatsen. Met deze wetswijziging wordt de definitie van ‘rookverbod’ uitgebreid met:
- het verbod tabaksproducten, anders dan door roken te consumeren; en
- het verbod nicotinehoudende damp of niet-nicotinehoudende damp van e-sigaretten of e-sigaretten zonder nicotine te consumeren.

https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/wetsvoorstellen/detail?id=2019Z20380&dossier=35321

Deze uitbreiding is deze week in de Tweede kamer aangenomen. Ik weet nog jaren geleden, schreef ik al over de nadelen van dat gepromootte vaping omdat er in Zwitserland al een studie was verschenen over de risico's. Recent is ook gezegd dat als je dit combineert met gewone sigaretten de schade nog groter is dan met alleen sigaretten.

En dan is er nog een industrie die graag creatief is met de wetenschap, maar blijven volharden dat licht drankjes een prima alternatief zijn voor suikerwater dat we (niet zo) frisdrank zijn gaan noemen, dat klonk beter. Want 10 klontjes suiker in een blikje kun je toch echt niet meer fris noemen.

Een light drankje bestellen bij je frietje kan leiden tot gewichtstoename. De wetenschappers ontdekten dat de stofwisseling en de perceptie van suiker in de hersenen wordt aangetast door een studie naar zoetstoffen.

https://www.dailymail.co.uk/health/article-8070153/Ordering-diet-drink-fries-lead-weight-gain.html

Dus wordt je not so Happy Meal een stuk dikmakender, en juist die combinatie nemen veel fastfoodies met overgewicht. Of mensen hier iets mee doen, ik vrees het ergste. Als je de leugen maar genoeg herhaald dan ziet men het als absolute waarheid.

En nog een recente studie: Veel mensen wenden zich tot kunstmatige of zogenaamde natuurlijke zoetstoffen om calorieën te verminderen en gewicht te verliezen. Een nieuwe studie onder leiding van Dr. Raylene Reimer, PhD, gepubliceerd in het high-impact tijdschrift Gut ontdekte dat de consumptie van caloriearme zoetstoffen tijdens de zwangerschap het lichaamsvet in hun nakomelingen verhoogde en hun darmflora verstoorde – de triljoenen bacteriën en andere micro-organismen die het darmkanaal bewonen en onze gezondheid en het risico op talloze ziekten beïnvloeden.

https://www.leefbewust.com/zoetstoffen-tijdens-zwangerschap-verandert-darmflora-nageslacht/

En in december hadden we nog deze uit downunder: Een industrie van $ 2,2 miljard om mensen te helpen gewicht te verliezen door kunstmatige zoetstoffen kan volgens onderzoekers van de Universiteit van Zuid-Australië bijdragen aan diabetes type 2. Een recent gepubliceerde beoordeling onder leiding van professor Peter Clifton van UniSA onthult dat mensen die caloriearme zoetstoffen (LCS) gebruiken, meer kans hebben om aan te komen, precies het tegenovergestelde van wat consumenten verwachten. Dit ondanks gecontroleerde klinische onderzoeken die aantonen dat kunstmatige zoetstoffen tot gewichtsverlies leiden.

https://www.leefbewust.com/kunstmatige-zoetstoffen-kunnen-meer-kwaad-dan-goed-doen/

Keer op keer zie je dat de industrie tot de laatste snik blijft ontkennen, er moet eigenlijk een soort AA club komen voor mensen in deze chronisch ontkendende branche, waar ze moeten toegeven dat ze hun omgeving jarenlang hebben misleid met zoete lichte leugens.

Maar ik zeg ook vaak, we laten ons te vaak belazeren. Dat zie je nu ook met 5G, mensen willen nog sneller internet nog meer opties maar je betaalt gewoon weer met je gezondheid. En tegen de tijd dat het muntje valt staat de volgende vervanger alweer klaar. Een soort Marlboro man die gestorven is aan longschade maar dan op telecom vlak. Een stralende gezondheid....

Lawon, zelf sinds zijn14e een verstokte roker, overleed aan de gevolgen van de chronische longziekte COPD
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1010523/marlboro-man-overleden

En ook in Europa, het wereldje van klimaatpaus Timmermans en zijn natte groene droom. Het begint meer op een ecodictatuur te lijken en braaf doen de meeste leiders braaf mee, en lig je toch dwars dan wordt je toch gewoon omgekocht met wat extra subsidies want door die geldstromen kun je toch wat lastige oostblokkers weer in de pas krijgen.

Wel frappant dat ze nu Griekenland het schild van Europa noemen terwijl de Grieken in feite nog altijd met de rug tegen de muur staan. Erdogan denkt, wat Trump kan, kan ik ook. Gewoon stoere praat en chanteren en hopelijk bezwijkt Brussel. Maar wel over de rug heen van mensen in een hele kwetsbare positie die letterlijk tussen twee vuren zitten.

Nog zo'n mooi voorbeeld, strenge regels voor GGO (GMO) voeding in Europa zeggen ze dan. Maar de oostblokkers in het land der zwaar gesubsidieerde plofkippen hebben er toch iets op gevonden, creatief als ze zijn.

Oekraïense landbouwoligarchen omzeilen de wet op genetisch gemanipuleerde soja. De buitenlanddienst van het Amerikaanse Landbouwministerie (USDA) schat op basis van “geruchten uit de industrie” zelfs dat zeventig procent van alle Oekraïense sojaexport bestaat uit illegale teelt, en ook steekproeven uitgevoerd in opdracht van de Duitse biologische supermarktketen Bio Landmarkt werden positief getest op ggo-besmetting. ‘Iedereen in Oekraïne weet dat er op grote schaal illegaal genetisch gemodificeerde soja wordt verbouwd’, zegt Pugachov.

https://www.mo.be/reportage/oekraiense-landbouwoligarchen-omzeilen-op-groteschaal-de-wet

Toch fijn dat we in Europa zaken doen met mensen die echt de Europese gedachte, de normen en waarden uitdragen van een groot verenigd rijk, gerund door een klimaatpaus, een oud defensie minister, een Franse zonnekoning en een legertje dik betaalde burocraten die zichzelf bezig houden door nieuwe wetjes te bedenken en ons het leven steeds zuurder en duurder gaan maken. Maar gelukkig zien we steeds meer barstjes en eurosie in deze ivoren toren. Maar ik denk dat de revolutie weer in Frankrijk zal beginnen, niet bij de volgzame Noordelingen.

Hopelijk gaan bij steeds meer mensen de ogen echt open en gaan zij zien dat een handjevol mensen het leven bepaalt van honderden miljoenen mensen en die de lokale politiek steeds vaker buitenspel zet. Je ziet dit nu al bij de wetgeving rondom 5G. Gemeentes dienen zich te schikken, burgers vangen bot bij verzet tegen een tsunami aan nieuwe 5G stoorzenders in hun straten en op gebouwen waar vaak de mensen met lage inkomens en ouderen/zieken verblijven.

Ook in België zag ik mooi mooie voorbeelden van de klimaatgekte.

Antwerpen geeft cruiseschepen korting op brandstof als ze ervoor kiezen om aan te meren in de haven van de stad. Dat staat te lezen op de website van Visit Antwerpen en blijkt uit onderzoek van nieuwssite Apache. Dat voordeel lijkt moeilijk te verdedigen in een stad die in 2017 de lage-emissiezone invoerde.

https://www.hln.be/in-de-buurt/antwerpen/cruiseschepen-krijgen-korting-op-brandstof-als-ze-kiezen-voor-antwerpse-haven~a46bbe39/

Twee dagen op rij grote rookpluim boven Antwerpen
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/09/01/twee-dagen-op-rij-grote-rookpluim-boven-antwerpen-na-basf-moet/

Ja daar moet je voor geleerd hebben. Lijkt wel op dat verhaal van biobrandstoffen, miljarden euros spenderen aan het verbranden van bomen gekapt in de VS en dan naar de EU verschepen. Een beter milieu begint blijkbaar overzee.

In Nederland hadden we dan ook nog Rijkswatergate, het schandaal rondom de lozingen van oud VVD gabber Halbe (waarheid) Zijlstra. Er komt een hoorzitting, alleen zullen de hoofdspelers ontbreken. Die maken zich liever druk om een moskee die sponsorgeld krijgt van een fundamentalistische staat. Maar mensen als Zijlstra dienen de kerk van de grote vervuilers, laten zich vorstelijk belonen en geen haan die erna kraait. Het bekende meten met twee maten.

Hoorzitting granulietstorting wordt ‘rondetafelgesprek’ - hoofdrolspelers afwezig
https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/hoorzitting-granulietstorting-wordt-rondetafelgesprek-en-hoofdrolspelers-zijn-afwezigEn nog iets wat ik niet wist. Mijn Bewuste Buurtjes lieten recent zonnepanelen op het dak installeren. Mij viel op als ik de carport inreed mijn radio ineens ging storen. Geen idee waarom tot ik las dat zonnepanelen het portofoonverkeer kunnen storen door een stoorveld. En ik maar denken dat de buren schone energie maken.

Zonnepanelen een stoorzender, EMC-straling
https://hollandsolar.nl/nieuws/i718/zonnepanelen-een-stoorzender

https://www.ad.nl/binnenland/zonnepanelen-stoorzenders-voor-haperend-portofoonnetwerk-politie~aed43488/

https://www.agentschaptelecom.nl/onderwerpen/tips/voorkom-storingen-door-zonnepanelen

https://www.installatiejournaal.nl/energie/artikel/2019/05/zonnepanelen-als-stoorzender-voor-digitenne-of-portofoons-1019692

Voorkom ‘lussen’ in de DC-bekabeling (rondje over het dak).
bron ISSO Handboek Zonne-Energie (2016)

Nu blijkt ook dat electrische auto's spontaan in brand kunnen vliegen, net zoals panelen op het dak. Ze willen nu laadstations in garages gaan bouwen, hopelijk hebben die een bak met water staan om zaakje te blussen als er wat mis gaat. Ik gok toch liever op een waterstofauto in de toekomst, hoop alleen dat die veiliger zal zijn dan destijds de Hindenburg.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hindenburg_disaster
https://www.youtube.com/watch?v=CgWHbpMVQ1U

Mijn twee uurtjes zitten er weer op dus ik ga weer afronden met een positief nieuwtje.

Al meer dan een eeuw blokkeert de ziekte van Alzheimer alle pogingen om het te behandelen. Maar in de afgelopen jaren zijn verbazingwekkende experimenten met flikkerend licht veelbelovend gebleken. Nu hebben onderzoekers aangetoond hoe de flikkering zou kunnen werken. Ze ontdekten in het laboratorium dat de blootstelling aan pulserend licht met 40 hertz – 40 slagen per seconde – ervoor zorgt dat hersenen een golf van signaalstoffen afgeven die de ziekte kunnen helpen bestrijden.

https://www.leefbewust.com/met-ledlicht-alzheimer-behandelen/

Ik wens je weer een leerzame week en ontspannen weekend toe.

Ron Fonteine


 

Maandag - Vrijdag
10.00 - 14.00 uur

0346-330038
Of per email:
info@ugamedia.com

 


Op zoek naar een natuurlijke multi? 


Mijn playlist op Youtube...
Terug naar de Leefbewust site


 

Disclaimer
Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of
een medisch specialist

 

Leefbewust webwinkel

 

Maandag - Vrijdag
10.00 - 14.00 uur

0346-330038
Of per email: info@ugamedia.com

 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.