Video – de rol van Australië in de oorsprong van COVID

Australië werkte samen met het Wuhan Instituut en de NIH van Amerika aan het ‘gain-of-function’-onderzoek naar COVID, wat leidde tot de COVID-pandemie. Vervolgens deden beide instituten soortgelijk onderzoek naar vogelgriep en nu hebben we een uitbraak van gemuteerde vogelgriep. Toen ik het Ministerie van Volksgezondheid vroeg of dit een goede reden was om te stoppen met onderzoek naar de versterking van functies, was hun antwoord NEE en in plaats daarvan gaven ze aan dat ze zich concentreerden op het verfijnen van de berichtgeving om kritiek af te wenden.

Nog verontrustender is de bekentenis dat ‘gain-of-function’-onderzoek naar pandemie-potentiële pathogenen wordt uitgevoerd in laboratoria van niveau 3 in plaats van niveau 4. One Nation is tegen ‘gain-of-function’-onderzoek en vindt dat de ‘wetenschappers’ die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van het nieuwe COVID-virus verantwoordelijk moeten worden gehouden voor de doden die het heeft veroorzaakt.

Gain-of-function onderzoek naar pandemie-potentiële pathogenen slaagt niet voor een kosten-baten-risico analyse en moet onmiddellijk worden stopgezet.