Parasitaire samenleving 7

Veel mensen zijn helaas achteloos geworden. Zonder erbij na te denken (zonder enige vorm van gegrond of aards zijn) laten ze hun lege blikje restant eten op straat vallen of gooien het in het water of uit de auto. Het resultaat is dat ons water vergiftigd is en dat we zwaar betalen aan zuiveringsinstallaties om er fatsoenlijk drinkwater van te maken. Dat wij net als de dieren plastic eten en drinken en daaraan doodgaan.

Dat elk water tot en met oceanen vol zitten met afval en dat als dieren daardoor geen verstikkingsdood krijgen, doodgaan doordat wat ze binnenkrijgen geen voedingswaarde heeft en ze dus zeer pijnlijk doodgaan.

Maar dat doen deze mensen niet alleen dieren aan maar ook hun mede mensen en zichzelf.

Als je energetisch naar dergelijke mensen kijkt zie je dat ze vaak nog maar aan het begin van hun levenscyclus op aarde staan, dat ze gewetenloos zijn, dat ze egocentrisch of een macho zijn (macho is uiterlijk vertoon bij gebrek aan innerlijke kracht) of dit uit verzet gedrag doen.

Verzet omdat ze boos zijn op het vele niet mogen en bestraffen in onze calvinistische milieu en daarmee ontkennen waarom bepaalde regels wel nodig zijn om het leefbaar te hebben voor iedereen.

Trouwens het negeren van aardse leefregels heeft ook impact op de kosmische natuurwetten. Immers zo boven zo beneden en als je redelijk tot goed luistert naar de aardse leefregels dan gaat de poort aan de andere kant open en stroomt bewustzijn gemakkelijker bij je naar binnen.

Pauline Laumans
Holistisch therapeut en levenscoach
www.libertasinvivo.com
0618541278Steun ook ons kenniswerk, winkel eens in de Leefbewust winkelNaar het overige nieuws van vandaag