Nachtwerkers ziek door parasitaire medemens

Steeds meer mensen moeten ís nachts hun brood verdienen omdat er medemensen zijn die geen natuurlijk gedrag meer hebben.

Onder natuurlijk gedrag wordt verstaan opstaan als het ongeveer licht wordt en naar bed als het donker wordt. Dat hebben we wat opgerekt door lampen, maar het geldt nog steeds dat een natuurlijk ritme betekent dat je overdag actief bent. Bij natuurlijk gedrag slaapt een mens ís nachts.

Helaas menen veel mensen dat het ís nachts leuker is om op pad te gaan, bijvoorbeeld vanwege criminaliteit of omdat ze menen voor vol te worden aangezien als ze ís nachts uitgaan. Ook het teveel aan (verkeerd) eten, alcohol en drugs leidt tot meer ziekte en die moeten dan ook ís nachts behandeld worden. In vergelijking met eeuwen geleden zijn er immers steeds meer mensen ziek. Onder natuurlijk gedrag wordt ook geduld verstaan en zo min mogelijk herrie maken.

In de toekomst zullen nog meer mensen ziek worden omdat ze door hun medemens gedwongen worden om ís nachts te werken.

Enkele voorbeelden
In distributiecentra werken omdat iemand anders reeds na 12 uur zijn pakket thuis wil hebben. Een dagje geduldig wachten is er niet meer bij. Bij de politie omdat steeds meer criminaliteit en wangedrag in de donkere uren plaatsvindt. In ziekenhuizen, verpleegtehuizen en bij mensen thuis omdat de nachtwerkers verplicht wakker moeten blijven en niet om de beurt enkele uren (1-2 uur) mogen slapen.

Ook in de industrie neemt 24/7 werken toe omdat de mens steeds meer haast heeft en geen geduld meer kan opbrengen. Mensen worden ook ziek door de toenemende geluidsoverlast die ook ís nachts doorgaat.

Het leven wordt steeds verder omgekeerd naar een doodse manier van leven, waar planten, dieren en de mens ziek van worden en aan dood gaan. Stopt u dit onnatuurlijk gedrag?

Pauline Laumans
Holistisch Therapeut en Levenscoach
Libertas in Vivo
0618541278 


 

Steun ook ons kenniswerk, bezoek ook eens in de Leefbewust winkel


Naar het overige nieuws van vandaag