Ziek geworden maatschappij door eigen keuzes deel 4

Pauline Laumans

Als ik om heen kijk via mijn eigen praktijk als Holistisch Therapeut en mijn werk als verpleegkundige dan constateer ik dat er steeds meer mensen ziek zijn door degeneratie.

Zo zijn er mensen die voortdurend Yakult drinken om een gezonde stoelgang te krijgen. Met Yakult is op zich niets mis mee, maar wel met de denkwijze. Immers als je verteringsproces niet goed is, kun je wel je hele leven yakult drinken maar je lost het probleem niet op. Je zult de toxische belasting uit je lichaamdepots moeten verwijderen, je lever en je darmen reinigen en dan pas in het natraject heeft het zin om bijvoorbeeld yakult te gebruiken. Maar het kan ook zijn dat je het niet meer nodig hebt.

Zo is het ook met de vele angsten of allergieën waar mensen last van hebben. Ze kiezen niet voor een diepgaande aanpak (dus ver terug naar de oorsprong) en dus blijven ze lijden omdat ze niet hun eigen leven willen leiden. De verantwoording voor zichzelf nemen ze niet en dus blijven ze een pilletje hier of daar slikken en kwijnen langzaam weg, degenererend en steeds meer entiteiten binnenhalend.

Hypnose, narcose zijn voorbeelden waarbij je makkelijk uit je lichaam kunt gaan. Je lichaam is dan onbeschermd en allerlei entiteiten kunne bezit van je gaan nemen.
Maar ook vele medicatie, vooral de medicatie die bij Oosterse geneeswijzen bekend staan als dat ze kou voor het lichaam veroorzaken, zoals Anti Biotica laten heel veel entiteiten toe in het lichaam.

Ja en zie dat maar eens te voelen. Het gebeurt immers zo sluipend. Anderen merken misschien dat je veranderd bent, anders reageert, maar verder is er niet zo veel te zien.

Maar in Healingen of Readingen (de echte healing en readingen) kan dit al snel aan het licht komen omdat je immers niet in je eigen gronding staat, of bij Auriculomedicinae kan met een filter dit aan het licht gebracht worden.

In vroeger tijden noemden ze mensen die meerdere entiteiten in zich hadden wonen ‘bezeten’. Immers bij veel mensen is het grootste deel van hun energie in hun lichaam en aura bezet door de energie van entiteiten. Door eeuwenlange degeneratie is dit proces steeds verder groeiende.

Slechts een enkeling die het lange traject (>8 jaar in de basis) aangaat van intuïtieve ontwikkeling, bevrijdt zich daar laag voor laag uit. En dat proces van steeds meer eigendom over jezelf, gezond worden, problemen oplossen, innerlijk wijs worden en soms omgekeerd ziek worden leidt uiteindelijk naar verlossing / ascenderen vanuit het aardse leven.

Helaas zijn er elk jaar maar een paar honderd mensen die beginnen aan dergelijke trajecten en velen haken voortijdig af omdat ze denken het wel te weten en verlaten het hoofdpad naar de oplossing.

Wordt vervolgd…


 

Steun ons kenniswerk, winkel eens in de Leefbewust winkel


Naar het overige nieuws van vandaag