Ziek geworden maatschappij door eigen keuzes deel 3

Column Pauline Laumans

Heel vaak staan mensen toe dat er allerlei wezens (entiteiten) bij hen naar binnen kruipen. Ze hebben geen idee van de energiewereld en hoie die werkt en dus komt via allerlei kanalen de energie van die wezens (entiteiten) bij hen naar binnen. Zelfs hoog sensitieve mensen en velen die zich medium noemen hebben geen flauw idee wat er allemaal bij hen naar binnen kruipt.

Doordat ze geen jarenlange training in het werken met energie hebben gedaan doen ze wat naar aanleiding van wat ze soms horen van anderen. Daarmee word je echter geen professional, maar een nadoener.

Zo denken velen dat alle onzichtbare energie wel goed zal zijn. Dus stromen ze die maar even door naar de ander onder het mom van goed doen. De betrokken persoon en al helemaal het wezen/de essentie van die ander wordt niet gevraagd of dat het past op diens levensweg en dus bij zijn levensboek.

Hetzelfde wordt ook gedacht over bepaalde medicatie van planten afkomstig zoals wat tegenwoordig erg in opkomst is stoffen die van verslavende planten worden gemaakt.

Echter, in onze huidige dimensie hebben we vrienden, kennissen en mensen die ons niet liggen en die we soms zelfs vijanden noemen omdat ze op een ander bewustzijnsniveau zitten dan jij.

Hetzelfde geld ook voor dieren. Niet elk dier is zomaar je vriend. Veel hangt af van jouw bewustzijnsniveau. Maar als je een hoog bewustzijnsniveau hebt, zal je heel gemakkelijk met vele dieren om kunnen gaan.

Met planten is dat hetzelfde. Veel planten zijn niet voor niets verslavend. Het zijn feitelijk je vijanden omdat ze je langzaamaan vergiftigen. Ze zetten de receptoren om waardoor je zelf niet meer zo goed weet dat je ander gedrag laat zien en zelf ervaar je niet hoe je steeds meer een ander gedrag laat zien en een andere persoon wordt.

Maar ook muziek kan dit effect hebben. We kennen allemaal het verhaal van de muziek van de Beatles met verborgen boodschappen. Ook bekend is dat sommige muziek heel voedend en rustgevend kan zijn terwijl andere muziek onze rust verstoord, we niet meer goed kunnen nadenken of zelfs stress oproept bij ons.

Het denken dat alles met een goede intentie wel goed zal zijn is een grote valkuil.

Wordt vervolgd…


 

Steun ons kenniswerk, winkel eens in de Leefbewust winkel


Naar het overige nieuws van vandaag