Wat zijn redoxmoleculen ?

Redox Signalering moleculen zijn vitaal in ons lichaam en worden door ons lichaam zelf geproduceerd. Alleen vanaf 12 jaar, produceren we er minder en minder van. Redox Signalering moleculen bepalen de reductie en oxidatie in de cel. Dit zijn 2 tegengestelde chemische reacties. Er zijn miljoenen van deze reacties en de redoxmoleculen zijn verantwoordelijk voor de onderlinge afstemming. Een uiterst gevoelige homeostatische balans die zorgt voor het behoud van de cel. Wanneer de balans verstoord is, zendt deze een signaal uit welke opgevangen wordt door de redox moleculen die dan weer kunnen zorgen voor herstel tot er weer balans is.

REVOLUTIONAIRE ONTDEKKING

Ons lichaam is sterk onderhevig aan omgevingsinvloeden en verzwakken ons beschermingsmechanisme. Zelfs als je er gezond uit ziet en je zo ook voelt, wordt de aanmaak van de redox moleculen elke dag minder en minder. Hierdoor neemt de communicatie, welke zorgt voor balans in al onze systemen, sterk af. Je kunt zien aan je huid of je gezond bent of niet, de huid is het grootste orgaan van ons lichaam en is sterk onderhevig aan externe invloeden en het proces van ouder worden.

Tot nu toe was er geen mogelijkheid om deze REDOX-moleculen toe te voegen aan ons lichaam, gelukkig is het een wetenschappelijk team gelukt om deze moleculen stabiel buiten het lichaam te producen, 100% natuurlijk en lichaamseigen. Hiermee kun je het verouderingsproces omdraaien en zowel de buitenkant, je huid, als in je lichaam, deze REDOX-moleculen toevoegen en de cellen doen repareren of vervangen.

WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

In 2014 heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat door toevoeging van redox moleculen, de effectiviteit van antioxidanten 800% vergroot, met name het glutathion.
In 2016 is aangetoond dat door inname van deze moleculen zelfs de oxidatieve stress op het DNA vermindert.

Jongstleden heeft wetenschappelijk onderzoek uitgewezen dat wanneer je het lichaam helpt door toevoeging van redox signalerende moleculen, er een verbetering te zien is, bij “gezonde” mensen van gemiddeld 35 jaar, van 20-31% in GENE-EXPRESSION in 8 weken.

Dit betekent een verbetering van 20-31% in alle processen die aangestuurd worden door de genen. Na het stoppen van het innemen van deze moleculen, was deze vooruitgang ook weer na 8 weken verdwenen. “De schakelaar is aan of uit” Kortom we hebben allemaal een tekort aan deze moleculen met als gevolg dat vele cellen beschadigd zijn en afsterven en veroudering en ziektes ontstaan.

Voor wie is dit relevant?

James Watson (Science-award) in een artikel in de Lancet, maart 2014: Alle belangrijke ziekten van vandaag, worden veroorzaakt door gebrek aan ROS-moleculen. (Redox-signaal moleculen).

Wil je hier meer over lezen: http://theredoxdoc.com/

Wil je hier meer over weten?
Neem dan contact op met: W. De Werk wde_werk@hotmail.com

 


 

Steun ons kenniswerk, winkel eens in de Leefbewust winkel


Naar het overige nieuws van vandaag