Medicinale Cannabis middel vanuit angst?

Column Pauline Laumans

Steeds vaker zijn verschijnen er allerlei berichten waarin mensen beschrijven waarvoor medicinale cannabis een remedie zou zijn. Echter, gebruikers daarvan krijgen echter ook versterkte verschijnselen die horen bij psychische storingen.

Het lijkt erop dat veel mensen niet aan zichzelf gewerkt hebben tijdens hun leven en dus niet met ongemakken en ziekte hebben leren omgaan c.q. deze vroegtijdig om te zetten in weer een gezond lichaam. Het gevolg is dat gewone natuurlijke geneesmethoden hen niet (meer) in korte tijd in balans kunnen brengen.

Ze grijpen dan naar zware middelen zoals hallucinogene middelen en het lijkt in eerste instantie dat ze hun pijn en ellende kunnen vergeten.  Wat ze vergeten is dat het hun eigen homeostase aantast en dat hun gevoeligheid afneemt voor hun innerlijke zelf en hun levenspad. Op langere termijn veroorzaakt dit dan dat ze steeds verder van hun levenspad afkomen en aan het eind van dit leven dan ook teruggezet zullen worden.

Helaas is dit middel een hype geworden en met name wanhopige mensen of mensen zonder of met weinig gronding nemen een hype voetstoots over.

Ook al is het een plant, een niet homeopathisch bereid middel van een gif is bij voorbaat een kwalijk iets om te gebruiken net zoals veel van de allopathische middelen.

Echt natuurlijk herstellen en “heel worden” doe je met lage potenties en met bewustwording en het consulteren van mensen die energetisch behandelen.


Naar het overige nieuws en artikelen van vandaag


Omega 3 algen

Multivitamine

Spirulina

Probiotica