Patentgeneeskunde en kanker & alternatieven


Soms is iets zo groot en zo alom aanwezig, dat het vrijwel onzichtbaar is.
Je kunt het pas gaan zien, zodra je uit die matrix bent gestapt.

Onderstaande tekst is gebaseerd op wereldwijd onderzoek. De weerslag daarvan vindt u o.a. op Youtube onder de titel: “Thetruthaboutcancer.com” en vervolg video’s. Die zijn in het Engels en beslaan vele uren. Ik heb de essentie daaruit in dit Nederlandse artikel neergelegd. Voor de overzichtelijkheid heb ik hier en daar de volgorde aangepast.

De resultaten zijn dermate schokkend en afwijkend van de overheersende leugens, dat de eerste reactie van velen zal zijn: ‘Weer zo’n onzinnige complottheorie ’. Daarom begin ik met de namen en functies (Eng.) van een aantal van hen dat een bijdrage heeft geleverd aan deze ontmaskering.

Zij zijn in de documentaires bijeengebracht door Ty Bollinger; bedankt Ty. Er is wel degelijk al meer dan honderd jaar een complot gaande. Er is een groot aantal originele wetenschappers en bonafide artsen en therapeuten die methoden ontdekten die werkelijke genezing brachten. Die zijn systematisch geridiculiseerd, uit de registers geschrapt, achter tralies gezet, of gewoon vermoord.

Dr. D. Jockers (D.C.); Dr. B. Wright; Dr. M. Malaguti-Boyle (Ph.D., N.D.); S. Somers (overlever); Dr. A. Niedzwiecki (PH.D.); B. Goldberg (de stem van C.A.M.); A. Lannigan (Immunoloog); Dr. P. Albers (M.D., Ph.D.); Dr. T. Timenez (M.D.); Dr. V. Desaulniers (D.C., overlever); Dr.R. Mitchell (M.D., ortomoleculair specialist); C. Wark (overlever); Dr. F. Conteras (M.D., oncoloog, chirurg); Dr. R. Buttar (D.O.); M. Adams (voedselwetenschapper); Dr. D. Wolfe (Ac., PH.D., ontgiftings-expert); Dr. D. Brownstein (M.D.); Dr. L. Connealy (M.D. integratief arts); Dr. P. Quillin (PH.D., R.D., CNS voedingsexpert); Dr. L. Isaacs (M.D.); Dr. J. Forsythe (M.D., oncoloog, homeopaat); Dr. H. Fransen (PH.D.); Dr. R. Scott-Bell (D.A. homeopaat); Dr. S. Tenpenny (D.O., vaccinatie-expert); Dr. R. Blaylock (M.D., neurochirurg); Dr. S. Burzynski (M.D., Ph.D., biochemicus); Dr. J. Mercola (D.O.); Prof. Dr. J. Kossovskaia (M.D., Ph.D., N.M.D.); Dr. G. Cornu-labat (M.D., chirurg); Dr. G. Mogalko (M.D., N.M.D.); Dr. T. Simoncini (M.D. Ph.D., oncoloog); Dr. N. Gonzales (M.D.); Dr. M. Rath (M.D.); Dr. Kaspars-Losans (M.D., oncoloog); J. Smith (G.M.O.-expert); Dr. B. Johnsom (M.D., N.M.D., D.O.); Dr. R. Hilu (M.D.);Dr. H. Fisher (anti-verouderings-expert); Dr. B. Grinblat (M.D.); Dr. B. Badakhshan (M.D.); Dr. S. Chakravarty (Ph.D.);Dr. J. Wallach (D.V.M., Ph.D.); Dr.I. Chema (M.D., Ph.D.); Dr. j Sahni (M.D., chirurg); Dr. R,. Verbeek (Ph.D.); Dr.P. Vickers (D.C.); Dr. E. Shapovalova (M.D., oncoloog); Dr. N. Chilkoo (L.Ac., O.M.D., celbioloog); Dr I. Smirnoo (Ph.D.); Dr. I. Kalvins (Ph.D.); Dr. X. Curiel (Ph.D. integratief arts); Dr. S. Kim (M.D., integratief arts); Dr. H. Cass (M.D. integratief arts); L Bond (onderzoeksjournalist); Dr. R. Gorter (M.D., Ph.D); Dr. L. Coldwell); J. Virapen.

(In Nederland vindt U vergelijkbare kritische benaderingen o.a. in de boeken van Moolenburgh, Bouma, Fransen e.v.a. Ook interessant; het werk van McTaggart. Ik heb voor dit artikel ook uit andere bronnen geput.

Voor een bredere achtergrond verwijs ik naar het artikel ‘Holisme en wetenschap’ op www.dehartspiegel.nl) (De ombudsman constateerde onlangs dat patiënten niets te verwachten hebben van de inspectie voor de gezondheidszorg, die er alleen maar op uit is het medisch-industrieel-complex te beschermen.)

Samenzwering ?
1. ±1900 bepaalden Carnegie en Rockefeller (Chemiereuzen in de V.S.) het curiculum van de door hen zeer ruim gefinancierde artsenopleidingen en begonnen met hun stelselmatige lastercampagne tegen natuurlijke middelen. Ze propageerden uitsluitend hun oliechemie-‘medicijnen’, die vaak erger waren dan de kwaal. Vóór die tijd werden homeopathie en kruidengeneeskunde beduidend hoger geacht dan die patentmiddelen, omdat die wel succesvol waren. Rond 1925 waren daardoor 10.000 kruidendokters in de V.S. al werkeloos en tegen 1940 werden alternatieven aangeklaagd. In 1950 waren in de V.S. alle homeopathie-scholen gesloten en had de farmacie haar monopoliepositie gevestigd. Het grote geld (de chemische industrie) bepaalt onderzoek, opleidingen, overheidsbeleid, publieke opinie. De opleidingen worden voor een groot deel betaald door de farmaceuten en de medische adviescolleges en patiëntenverenigingen en politici en media gesponsord (omgekocht). Van de artikelen in medisch-‘wetenschappelijke’ tijdschriften, is 60% geschre-ven, gefinancierd of anderszins beïnvloed door ‘big farma’. De chemische industrie heeft ook grote invloed op de landbouwopleidingen (insecticiden, kunstmest, G.M.O.) (ook Wageningen, waar de bestuursvoorzitter E-nummers en giflandbouw en G.M.O. propageert).
2. Tijdens de opleiding krijgen aanstaande artsen ± één dag les over voeding. Hun wordt geleerd dat voeding onmogelijk medicijn kan zijn. De indoctrinatie is er op gericht om hen te leren patentmedicijnen voor te schrijven. Alles wat in de natuur voorkomt kunnen ze ‘helaas’ niet patenteren G.M.O. wel. (Er zijn duizenden studies die bewijzen hoe effectief juiste voeding is.)
3. Het eerste belang van de farmaceutische industrie is winst voor de aandeelhouders en dus het voortbestaan van ziekte, ‘liefst’ chronisch. Geld is de motor achter de universitair aangeleerde be(mis)hande-lingen.

Uit Neurenburgproces nr. 6 blijkt dat de tweede wereldoorlog er zonder steun van IG-Farben (de farmaceuten Bayer, BASF, Hoechst) niet was geweest.  In 1952 stelt een Senaatscommissie in de V.S. vast: “Er is een samenzwering tussen ‘big farma’ en de FDA en de AMA om natuurlijke middelen verboden te krijgen. Het hele medische systeem is gekaapt door ‘big farma’.” Er werd niet ingegrepen. De doctoren zijn daar zelf ook slachtoffer van. Als een arts iets integraals (C.A.M.) adviseert, kan hij zijn licentie kwijt raken. (In Nederland jaagt het KNMG op complementair werkende artsen, ondanks dat professor Koreman heeft aangetoond dat die betere resultaten boeken en goedkoper zijn.)

Ouders die chemo weigeren voor hun kinderen, riskeren gevangenis-straf of voogdijuitplaatsing.  75% van de oncologen adviseert de reguliere mishandeling níét aan hun familie (studie U. Heidelberg). De keten ‘kankerindustrie’ is een triljoenen dollarcomplex.

Dit pamflet is geen aanklacht tegen misleide artsen die niet beter weten.

Het is ook verre van volledig, maar mogelijk een aanzet.

Echt waar: Ieder mens heeft het recht zelf te kiezen hoe hij het huidige leven wenst te verlaten.

Één voorwaarde: Ze moet in staat gesteld zijn om op een eerlijke manier de alternatieven te wegen, zodat ze hun eigen verantwoorde antwoorden kunnen geven op hun specifieke, unieke situatie.

Gelukkig zijn er steeds meer medici die wel willen samenwerken.

Kanker ? (’n halve waarheid + ‘n halve waarheid = ‘n hele leugen)

1. Ondanks alle onderzoeken weten de reguliere kankeronderzoekers nog steeds niet hoe het ontstaat (mmm ???). Ze volstaan met: “Het is een klont of een knobbel.” Gevolg: Ze gaan die klont bestrijden met operatie, chemo en/of bestraling. De kankerstámcellen (slechts 1% van de knobbel) kunnen daar níét door vernietigd worden. Ze worden zelfs agressiever en gestimuleerd tot uitzaaiing (metastase), waardoor de kanker vrijwel altijd elders terugkomt. (Dit laatste blijkt o.a. uit studies van de industrie zelf.) (In de V.S. heeft na chemo en bestraling 2,1% kans vijf jaar te overleven. Wat gedood wordt zijn de dochtercellen en dat suggereert genezing (remissie), maar niet echt dus. Regulier is die inwen-dige chemische oorlogsvoering als enig alternatief gemonopoliseerd.

2. Chemo’therapie’ is ooit ontwikkeld uit mosterdgas en is vergif voor het hele lichaam. Het tast het immuunsysteem aan en veroorzaakt dus kanker. Ook straling veroorzaakt of verergert kanker. Meer dan de helft van de kankers in de V.S. is veroorzaakt door chemo en bestraling. Chemo heeft ook nog allerlei bijwerkingen (schade aan hersenen, nieren, blaas, lever en hart, gehoorverlies, botafbreking), waartegen ‘medicijnen’ kunnen worden voorgeschreven; kassa!

3. Mammografie helpt niet bij borstkanker en de straling kan kanker veroorzaken. Het pletten van de borsten is niet alleen pijnlijk, maar doet bovendien een eventueel aanwezige knobbel open barsten en K-cellen verspreiden. Hoe eerder regulier gedetecteerd, hoe eerder je de doodsmachinerie in gaat; chemo en bestraling. (Medici weten dit allemaal uit divers onderzoek, maar het beroep is grotendeels gecorrumpeerd ten gunste van de industrie. De arts is verplicht om je die protokolder voor te schrijven.) [Er is betere vroegtijdige detectie met ’n thermogram of (nieuw) bloedonderzoek.] Ga vervolgens meteen op zoek naar alternatieve benaderingen. Vrouwelijke hormonen veroorzaken kanker niet. Het zijn de natuurvreemde chemicaliën [pesticiden, herbiciden, deodorant, sun-blockers (Weet je wat? Geef de zon de schuld!), weekmakers, make-up, anticonceptiepillen,G.M.O.-gewassen, kwik, menopauzehormonen, enz.].

4. Veel van die natuurvreemde chemicaliën gedragen zich als de hormonen die vooral op de voortplanting zijn gericht (borstkanker, prostaatkanker). Maar alle cellen hebben receptoren voor hormonen ( dus alle kankers). Oestrogeen bevordert groei (foetus). De vreemde chemische oestrogenen in de omgeving doen dat veel sterker en zorgen voor een stapeleffect boven een voor het systeem hanteerbaar niveau. (Het HPV-virus is geen oorzaak van kanker, maar haar aanwezigheid is het gevolg van een ongezond intern milieu en kan dienen als signaal.)

5. Ook insuline bevordert K-groei.

6. De meeste patiënten (nu ±40%) sterven niet aan de kanker, maar aan de reguliere behandeling, door algehele verzwakking.

7. Vrijwel alle oncologen vragen iemand die langs natuurlijke weg is genezen niet wat ze precies gedaan hebben. Dat willen ze nl. niet weten, omdat het hun falen en verantwoordelijkheid en medeplichtigheid bloot legt. ‘Onverklaarbare spontane genezing’, is de valse smoes die hen in hun opleidingen is opgedrongen.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

8. We hebben allemaal 10.000 tot 100.000 abnormale cellen. Die worden door het immuunsysteem opgeruimd als dat daar fit genoeg voor is en er niet te veel natuurvreemde rotzooi binnen komt. Volgens bovenstaande professionals komt kanker voort uit een jarenlange onderdrukking of verwaarlozing van dat immuunsysteem. Dat creëert een fout in het interne communicatiesysteem.

Als er ergens een wondje ontstaat, zet het lichaam aan tot celvorming om de aantasting te repareren. Zodra die heling klaar is, volgt een stop-signaal en houdt die celdeling normaal op. Het hele proces begint dus als het bestrijden van een ongezonde situatie. Is er echter iets mis met dat stopsignaal dan ontwikkelt geleidelijk een normale cel tot een kankercel (bijv. van darmcel, naar poliep, naar kankercel.) Dan groeit kanker als waarschuwings-signaal van onbalans. Dat signaal bestrijden lost dus zeker niets op. Een logisch betere benadering is: “Wat is er fout in het signaal- en immuunsysteem en hoe kunnen we die fout herstellen?”
9. Ruim honderd jaar geleden kwam kanker nauwelijks voor (3%). (Reguliere verklaring: We worden steeds ouder. Wat vooral toeneemt is kanker op steeds jongere leeftijd.) Wat is er sindsdien veranderd?
De leefstijl: lucht- en watervervuiling, voeding, chemie overal, stress, veel zitten, ‘medicijnen’ (20% v.d. mensen in Nederlandse ziekenhuizen ligt daar als gevolg van de bijwerking van medicijnen.)
± Geen oncoloog begint over die leefstijl.
10. Kanker komt steeds meer op steeds jongere leeftijd voor.
11. 23% van de kankers is gerelateerd aan obesitas (ook oorzaak veel andere kwalen), 41% aan chemische vervuiling en straling, slechts 5% is genetisch en de rest komt van virussen die normaal door een gezond immuunsysteem goed geëlimineerd worden.
12. De hele natuur is gericht op gezondheid en dus medicijn. Wij zíjn die
natuur. Het nulpuntveld (GEEST) is wijzer. Stop met voor ‘godje’ spelen!

Alternatieven ?
1. Er is geen ‘one size fits all’-behandeling. Elke aanpak zou individueel afgestemd moeten zijn. Behoud vooral je zelfstandigheid! Ook de zoektocht kan van belang zijn. Je neemt daarmee het heft en de verantwoordelijkheid terug. Die is al te lang bij de artsen neergelegd. Je activeert ook je wil om te leven en daar vol voor te gaan, in plaats van in angst te gaan wonen. Wed dus niet op één paard en leef bij de dag. Volg je intuïtie en verdiep je spirituele relatie. We zijn allemaal spirituele wezens, bezig aan menselijk ervaren. (en dat heeft niets met geloven of godsdienst te maken, maar met zelfbewustzijn ontwikkelen, werken dus in combinatie met overgave.)
2. Natuurlijke middelen zijn veiliger, werkzamer en goedkoper én vaak zelf te telen (zelfs op het balkon). Vuistregel: Wat je 150 jaar geleden niet kon verkrijgen, kun je beter weglaten. In nog natuurlijk levende stammen is kanker onbekend.
3. Kijkend naar de voorgaande punten 8 t/m 12 bevat een goede behandeling in ieder geval een aantal v.d. volgende elementen.
4. Zorg voor een fit immuunsysteem, dat is onze eerste verdedigingslinie. Een gezond lichaam herstelt zichzelf. Een gezonde leefstijl kan 90% van alle kankers voorkomen. Laat gezonde biologische voeding je eerste medicijn zijn! De immuuntherapie die nu regulier wordt aangeboden werkt met chemische middelen (met diverse bijwerkingen); liever niet dus.
5. De darmen zijn dé barrière tussen binnen en buiten. Besef dat er feitelijk een soort ‘buis’ gaat van de mond t/m de anus en dat alles wat zich daarin bevindt, nog buiten het lichaam is.
6. En verder: Afvallen (± elk K-dieet is gewichtsverlies), veel bewegen, voldoende nachtrust, ontgiften [de lever is daartoe het orgaan (behulpzaam zijn ‘Yes Herbal’ en ‘Sano Citri’)], schone lucht (adem diep, want K-cellen kunnen niet goed tegen zuurstof en gebrek aan zuurstof in de cellen stimuleert kanker), schoon water (±2 liter per dag), niet roken, vermijden natuurvreemde chemicaliën, zuurgraad optimaliseren, gebruik van kruiden, extra vitamines en mineralen (ondanks reguliere ontkenning heeft onderzoek van Mc.Cane en Widowson aangetoond dat groenten uit de chemische landbouw veel minder vitaminen en mineralen bevatten), goede vetzuren (omega-3), essentiële oliën (bijv. lijnzaad-olie, CBD-olie), enz. Zorg voor voldoende zonlicht (buiten en zónder bril en gewoon op de huid). Leven zit verpakt in zonlicht (fotonen), die in ons lichaam bio-fotonen heten. Ze zijn half geest, half stof. Groene groenten zijn licht- en zuurstofopslagplaatsen. (Alle voedsel in de winkel met een lange plankwaarde is energetisch dood (bevat geen fotonen meer). Syntetische kleding rooft fotonen. Draag wollen-, katoenen-, linnen-, brandnetel- of hennep-kleding. Groene groenten (vooral ook rauw) maken het lichaam bovendien meer alkalisch. Hoe sneller dat gebeurt, hoe eerder de K. stop. (6,36 = ideale zuurgraad)
7. Zorg voor veel Vitamine C (bij ernstig verzwakten evt. intraveneus).
8. Laat álle enkelvoudige suikers weg (witte en bruine suiker, druivensuiker, honing, enz.) Hun chemische vervangers zijn nog erger. Suiker is dé voeding voor K-cellen. En hoewel oncologen dat weten, geven ze patiënten na chemomishandelingen zoetigheid ‘om aan te sterken’. Bij een pet-scan wordt radioactieve suiker ingebracht. Waar de suiker is, is de kanker. Enkelvoudige suikers verzwakken het immuun-systeem naar ± 10% en voeden de kanker. Dit samen maakt oncologen schuldig aan misdaden tegen de mensheid. (Rond 1900 gemiddelde consumptie van suiker jaarlijks één kilo. Nu gemiddeld één kilo per week, vooral als verborgen suikers; verpakkingen bestuderen dus). Acceptabel zoetmiddel is Stevia (niet als pilletjes, maar als kruid).
9. Vermijd NaCl-zoutgebruik (dit zout tast de aderen aan). Gebruik zeezout met mate. (cholesterol is niet het probleem, is nodig voor celopbouw)
10. Vermijd, of verminder drastisch, transvetten, rood vlees, bewerkt vlees, alcohol, koffie, antibiotica, betablokkers, cholesterolremmers, wit meel én aardstralen op een plek waar je veel bent.
11. Balanceer je energie [chiropractie, acupunctuur, joga, t’ai chi, goede slaap, meditatie (stressreductie), bewegen, enz.]
12. Heel je emotionele wonden en laat dus het verleden los (echte meditatie en/of holistische therapie). [Hardnekkige (vaak onbewuste) overtuigingen en trauma’s kunnen zich nestelen in het celbewustzijn en dan het lichaam gebruiken als signaal om meer te gaan leven in overeenstemming met de levensdoelen van je ziel.] Ook stress en ongezonde emoties (ook onbewuste) hebben invloed op onze genen. (Epigenetica heeft aangetoond dat genen vervormbaar zijn en aan- of uitgezet kunnen worden en dan vooral door onze emoties en onbewuste overtuigingen). Gezonde emoties zijn: angst, verdriet, boosheid, blijheid, ontroering, liefde. (Liefde en dankbaarheid maken endorfines aan, die het immuunsysteem versterken.) Ongezonde emoties zijn bijv.: haat, wrok (het hart als moordkuil), jaloezie, zich beledigd voelen, wanhoop, hulpeloosheid, depressie, hooghartigheid, hebzucht, minderwaardigheid, zich tekort gedaan voelen.
13. Praktiseer preventie. (Van het Nederlandse gezondheidszorg budget gaat nog geen 5% naar preventie. (Mensen die wel zorgvuldig met voeding en supplementen omgaan worden door de gezondheidsraad negatief aangeduid als ‘gezondheidsfanaten’. Ondertussen wordt dus allerlei chemisch vergif getolereerd en zelfs gestimuleerd.)
14. Essentiële oliën kunnen hormonen balanceren. Zij bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en die remmen de groei van aderen rond de kanker (bijv. sandelwood, frankinsence (boswellia), mirre. Die zijn ondertussen ook effectief tegen alzheimer en ze versterken het immuunsysteem. Eventueel met kokosolie of olijfolie aan te maken voor massage, vooral rond de nek ( inademen damp).
15. Vermijd straling (zendmasten en dergelijke, gebruik je mobiel en allerlei
andere apparatuur selectief). De magnetron onmiddellijk de deur uit doen.
16. Natuurlijke middelen die kanker vernietigen zonder gezonde cellen aan te
tasten, zitten o.a. in aubergine, groene paprika, broccoli, gember. De speciaal
ontwikkelde BEC-5 is bijzonder effectief, maar wordt nu gedwarsboomd.
17. Het immuunsysteem wordt ook versterkt door infecties gewoon te
krijgen en te overwinnen. Vaccinaties (veel te veel en veel te kort achter
elkaar) hebben bovendien zeer ernstige bijwerkingen (o.a. kanker en
autisme).
18. Dat het eigen immuunsysteem over bijzonder krachtige wapens beschikt
om foute cellen waar te nemen en te doden blijkt bijv. bij auto-immuun-
ziekten en anafylactische shock.
19. Veel kankercellen zijn moeilijk zichtbaar (eiwitmantel als camouflage).
O.a. groene thee, aardbei, braam, blauwe bes kunnen die weer zichtbaar
maken voor het immuunsysteem.

En dan nog dit.
1. De hele gezondheidszorg zou zeker de helft goedkoper kunnen met betere resultaten. Gedwongen door het handelsembargo dat de VS instelde (nadat de door hun gesteunde dictator was afgezet), is Cuba aangewezen geraakt op natuurlijke kruiden en geneeswijzen en biologische landbouw. Daarmee heeft het een ‘medisch wonder’ verricht, want de resultaten zijn uitermate goed en de kosten zijn zeer laag. Een vergelijking (rond de eeuwwisseling) met de VS, dat het duurste gezondheidsapparaat ter wereld heeft, levert de gegevens op overeenkomstig het volgende schema. Kijk vooral eens naar de enorme mogelijkheden tot besparing van kosten, indien de overheid zich minder afhankelijk zou opstellen ten opzichte van de farmaceutische en chemische industrie en alternatieve behandelvormen serieus zou nemen.

V.S. Cuba
Bruto Nationaal Product per inwoner $ 35.800 $ 2.900
Medische kosten per inwoner $ 4.180 $ 185
Kindersterfte per 100 6,5 6,3
Levensverwachting 77,4 jaar 77 jaar
Gemiddeld aantal patiënten per dokter 352 170
Aidspatiënten per 1.000.000 241,2 7,3
Immuniteit van 1-jarigen 95 % 100 %

2. Alles in het universum heeft een bepaalde frequentie; ook de organen in
ons lichaam Tot halverwege de vorige eeuw stond overal op de wereld
de toon A op een frequentie van 432 Hz. In oude tijden wist men nog, dat
dat natuurlijk was. Toen is die veranderd naar 440 Hz. Dat zit er net even
naast en maakt ons ziek.
3. Geïnterviewde zogenaamd spontaan genezen personen vertonen een aantal overeenkomsten. Ze ervoeren hun kanker niet als slecht, maar wilden weten wat de kanker hun te vertellen had. Sommigen gaven aan dat ze blij waren met het signaal dat kanker hun gaf. Ze zeiden: “Uit mezelf wilde ik er niet aan, maar de kanker geeft me een nieuwe kans om vollediger te leven.” Ze hebben ongemakken en pijn leren zien als signalen van de ziel om aan te zetten tot transformatie.
4. De farma- en chemiereuzen en hun handlangers blijven beweren dat hun kunstmatige chemicaliën hetzelfde zijn als de natuurlijke. Onderzoek en de praktijk hebben laten zien dat ze absoluut anders werken.
5. Hier tenslotte nog een voorbeeld uit vele. GSK, de grootste farmaceut trof met de Amerikaanse overheid een schikking van 2 miljard dollar, omdat ze opzettelijk een psychiatrisch middel op de markt hadden gebracht dat A. niet werkte en B. ernstige bijwerkingen had (t/m/ de dood en moord-aanvallen). In de directiekamer is waarschijnlijk de champagne ontkurkt. Het bedrijf had 11 miljard winst gemaakt op haar vergif.
Indien ik ook maar een fractie van het aantal slachtoffers zou hebben
gemaakt, kreeg ik waarschijnlijk TBS en levenslang.

Buiten jezelf gezocht naar vervulling ?
Alleen vulling gevonden ?
Half gevuld,
leeg gebleven. !

Aanbevolen:
Genoemde Youtube-video’s ; Het Gerzondieet ; De MIR-methode ; Holistische therapie ; www. kankerhoeverder .nl ; www.Cancertutor.com ; www.henkfransen.nl ; www.dehartspiegel.nl
H. Moolenburgh (arts): “U kunt meer dan U denkt’ “Op uw gezondheid”
H. Fransen(arts): “Handboek kanker”
B. Bouma: (onderzoeker): “Slikken, hoe ziek is de farmaceutische industrie”
P.Gotzsche: “Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad”
L. McTaggart: “Wat artsen U niet vertellen” “Het veld”
R. Greinert (moeder van orgaandonor): “Ongestoord sterven”
X. v.d. Camp (holistisch therapeut): “Heel zijn Leven” (via: dehartspiegel.nl)
A. Pisa: “Wat Angelina niet wist over kanker”
T. Dethlefsen (psychiater): “De zin van ziek zijn”
E. Tolle (wijze): “Een nieuwe aarde”
P.v. Lommel (hartchirurg): “Eindeloos bewustzijn”
P. Russel (natuurkundige): De brug tussen wetenschap en god”
B. Lipton (celbioloog): “Spontane evolutie”
Adiashanti (wijze): “Dansende leegte”


Steun ons werk, bezoek eens onze webwinkel


Terug naar het hoofdmenu

 

Webwinkel helpdesk

0346-330038 (ma/vr)
Of email ons

Hoofdmenu
Naar de voorpagina
Naar webwinkel
Alle thema paginas

Contact
 

Gratis nieuwsbrief


 

 

 

 


View My Stats