HSP weerbericht 9 oktober


Na ruim 52 uur zonnestorm lijkt de storm iets te gaan afnemen. Ook het magnetisch veld lijkt te stabiliseren. De hoeveelheid protonen in de kosmos is aan het afnemen terwijl de electronen (doorbloeding) nog altijd flink verhoogd zijn. De zon zelf staat op een zeer laag pitje, er zijn amper aktieve zonnevlammen. Verder is CERN tussen 5-8 uur in de morgen aktief geweest na een storting in een technisch systeem waardoor de werkzaamheden bijna 8 uur hebben stilgelegen. De luchtdruk is de laatste dagen weer gestegen naar 1020, bijna het niveau van vorige week toen we zonnig weer hadden. Het wordt een deels zonnige dag met temperaturen tot 16 graden. De bovis waarde van de aarde is nog altijd aan het stijgen wat bij sommige mensen vreemde klachten kan veroorzaken, vandaag is hij extreem verhoogd:

Ik hoor reakties op Facebook van mensen die extreem moe zijn, last van spieren hebben of veel dorst/trek hebben dus het verschilt per persoon. Ondersteun het lichaam dan met extra magnesium, vitamine D, goede vetten, rauwkost, fruit, groente etc.

Verder vertoont de zon weinig solarspots op dit moment, dit zijn de aktieve gebieden die voor zonnevlammen kunnen zorgen:

http://umbra.nascom.nasa.gov/images/latest_aia_304.gif

We gaan een interessante periode in......

 

Volg altijd de laatste waardes op nieuwskanaal.com


 


Bezoek ook eens onze natuurwebwinkel


 


Ontvang gratis de Leefbewust nieuwsbrief en ebook


 

 


Terug naar het hoofdmenu


Advies nodig ?

0346-330038 (ma/vr)
Of email ons

 


 

 

 

 


View My Stats