De waarheid rond Halloween - Column Pauline Laumans


Elk jaar moet ik weer lachen om de betekenis die mensen geven aan het feest van Halloween. Op de televisie hoorde ik dat de verklaring lag in het feit dat de Rooms Katholieke kerk begin november allerheiligen en allerzielen herdenkt. Alle bekende en onbekende heiligen (minimaal 100.000) worden sinds 835 herdacht. En bij allerzielen worden alle overleden gelovigen herdacht dit gebeurt vanaf de tweede eeuw na christus. Men geloofde dat de overledenen hierdoor van hun zonde zouden worden vrijgesproken.

Waar het om draait
Het is niet verwonderlijk dat men deze herdenkingen in dit jaargetijde houdt. In dit jaargetijde is er immers vaak mist. Mist is laaghangende bewolking. Mis is vocht en vocht geleidt energie. En in dit jaargetijde geleidt het heel gemakkelijk de geest/ essentie van overleden zielen /wezens. Deze worden ook wel een wezen zonder lichaam genoemd. Het bovenstaande leerde ik bij de lessen van Martin McCuskey van het gerenommeerde instituut CLI te Utrecht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je in dit jaargetijde last kunt hebben van wezens zonder lichaam, maar ook van je eigen demonen. Het is dan ook belangrijk dat je niet in een (herfst) depressie schiet of bang wordt maar aankijkt wat het leven je spiegelt en wat je daarbij kunt leren los te laten.

Reader/healer
Een reader/healer kan je daarbij helpen. Zij hebben geleerd steeds diepere vragen te stellen en achter de ogenschijnlijke waarheid (dus schijn) te kijken tot en met vorige levens aan toe. Zij kunnen je helpen in balans te komen en met open vizier je vervolg stappen te zetten in het leven.

Geen depressie meer
Dan wordt de herfst geen tijd van depressie en somberheid meer, maar een tijd waarin dat wat niet meer werkt losgelaten kan worden. Net zoals de natuur de blaadjes die niet meer voeden loslaten, gaan wij mensen dan mee met de stroom van het leven. Nadat je loslaat komt er vanzelf iets nieuws. De natuur laat ons dat ook altijd zien in de lente. De aanzet daartoe wordt kort na het vallen van de blaadjes al ingezet waarna je de nieuwe knoppen kunt zien.
Gaat u mee in dit natuurlijke proces?

Pauline Laumans
Aura en Chakra Reader en Healer, Natuurgeneeskundig therapeut
0618541278
http://www.libertasinvivo.com/cms/index.php/nl/human-interest-nl


Steun ons werk, bezoek eens onze webwinkel


Terug naar het hoofdmenu

 

Webwinkel helpdesk

0346-330038 (ma/vr)
Of email ons

Hoofdmenu
Naar de voorpagina
Naar webwinkel
Alle thema paginas

Contact
 

Gratis nieuwsbrief


 

 

 

 


View My Stats