Machtsmisbruik door religie allopathische zorg


Auteur: Pauline Laumans

Allopatische zorg een farce

Enkele eeuwen geleden waren er apotheken in kloosters en kastelen. De medicatie bestond hoofdzakelijk uit planten en kruiden, soms uit behandeling met (edel) stenen. Men had veel kennis van zaken en ze gaven deze kennis over aan hun leerlingen. Zo ging dat eeuwenlang.
In de middeleeuwen kwam de chirurgijn in beeld. Soms een kwakzalver, soms iemand die op zoek was naar kennis van het menselijk lichaam en diens chemische processen. Heel bekend is het schilderij "de anatomische les" van Rembrandt van Rijn uit 1632. Dit is de basis voor ons huidige gezondheidszorgsysteem.

Mede door de industriƫle revolutie kwam er eind 1800 een kentering in het denken van mensen. Ze bedachten de "maakbare samenleving". Ze gingen medicijnen ontwikkelen en bedenken zoals bijvoorbeeld medicijnen op basis van chemische bestanddelen en niet langer gebaseerd op planten of kruiden of creƫerden en ontwikkelden bijvoorbeeld een medicijn van neushoornpoeder. Ze geloofden dat zij betere medicijnen konden maken dan de natuur kan. Daarbij gingen ze voorbij aan eeuwenoude kennis over planten, kruiden en (edel) stenen en ook voorbij aan de kennis over behandelingen met energie.

Dit gebeurde omdat de mens massaal hun innerlijk niet verder ontwikkelde (zelfrealisatie). Ze wilden niet begrijpen waarom iets gebeurd en wilden gewoon een simpele remedie. Daarmee staken ze hun hoofd in het zand. Ze begrepen steeds minder van de onzichtbare en ongrijpbare wereld. Deze wereld toont zich namelijk slechts geleidelijk aan hen die zich ver genoeg innerlijk heeft ontwikkeld. Nu wordt mede door kwantum fysica duidelijk dat de mens met die niet zichtbare energetische wereld moet samenwerken om te kunnen overleven op aarde.

Met name de laatste dertig jaar is de ontwikkeling van bedachte medicatie en methoden om in te grijpen bij mensen, snel gestegen. De kosten voor de gezondheidszorg zijn onbetaalbaar geworden. Ondanks deze medicatie en methoden is de mens echter in steeds grotere getale en ernstiger ziek geworden. Inmiddels is meer dan 50% ziek en heeft gezondheidszorg nodig. Veel van deze bedachte methoden en geneesmiddelen vergiftigen de mens (vaak door cumulatie), teveel vervuilende toevoegingen die het middel grotendeels teniet doen en het lichaam zwaar belasten en omdat veel middelen slechts symptomen bestrijden. Bekend is dat de meeste medicatie de mens op korte termijn verlicht en op lange termijn juist zieker maakt. Vaak maakt het medicijn de ziekte waarvoor het gegeven wordt uiteindelijk erger. Of dat een dergelijke ziekte elders in het lichaam opdoemt. Nog erger is het dat veel middelen de mens in leven houden, niet genezen, maar dat het levenspad geblokkeerd raakt.

De allopathisch denkende mens snapt niets van het holistische (energetische) systeem waaruit alles in de wereld is opgebouwd, dus ook mens en dier. Daardoor snappen ze niet dat ze slechts aan symptoombestrijding doen, waarbij ze mens en dier confronteren met ingrijpende ingrepen (lijden) en hen veel angst bezorgen.

Ze zijn massaal vergeten om naar het lichaam te luisteren. Ze vergeten om naar het levenspad van de individuele mens te kijken. Dit komt mede omdat bijna alle medewerkers in de gezondheidszorg zelf geen innerlijke kennis hebben, maar wel bij regeringen hebben gelobbyd alsof zij alle kennis bezitten en daarmee over u en mij mogen beslissen.

Zonder innerlijke kennis kan men ook de kwantum fysica niet begrijpen. Het leven is een totaal in zichzelf grijpend systeem, wat leidt to innerlijke groei wanneer het niet verstoord wordt. Omdat mensen ingrijpen zonder iets van dit energetische systeem te snappen, zijn hun cognitieve acties desastreus. Mensen die zonder deze innerlijke kennis behandelt worden, degenereren in dit leven of soms voor vele levens en worden ernstig ziek.

De bewuste mens die aan zelfontwikkeling doet, kiest in 99% van de gevallen voor wat tegenwoordig alternatieve behandelwijze heet (feitelijk natuurlijke behandeling). Dit omdat ze ervaren dat dit overeenkomt met wie ze van binnen zijn. Het ondersteunt hun levensthema in plaats van het te dwarsbomen. Of ze nu doodgaan of niet, ze kiezen bewust voor hun levensthema en laten dit niet blokkeren, ze ondersteunen het slechts omdat ze dan genereren en een einde kunnen maken aan het lijden op aarde, omdat ze meester over zichzelf worden.


- Welke vetten zijn nu echt gezond
- Wat doet stress met je lichaam
- Welke e-nummers vermijd je beter
- Welke voedingsstoffen verzuren
- Waarom zijn zoveel mensen moe
- Elke week de laatste nieuwtjes
- Nuttige praktische adviezen

Email adres >


Heb je een goede nieuwstip, video of andere link voor ons ? Mail het ons


[ Terug naar het hoofdmenu ]

 


 

 

 


View My Stats