Column Pauline Laumans - Geloven in allopathische gezondheidszorg creëert machtsmisbruik


In vroegere tijden waren er apotheken in kloosters en soms in kastelen. Meestal bestond de medicatie uit kruiden. Men had er veel kennis van en gaf deze kennis over van meester naar leerling. Dit ging zo eeuwenlang verder.

Met name in de middeleeuwen is er een grote opkomst gekomen van zogenaamde chirurgijnen. Heel bekend is ook het schilderij gemaakt door Rembrandt van Rijn in 1631 met de titel “De anatomische les van Dr. Nicolaas Tulp”.

Langzaamaan kwam mede door de industriële revolutie een kentering in het denken van mensen. Met name de maakbare samenleving werd bedacht. Zo ging men medicijnen ontwikkelen of bedenken (zoals een medicijn van de hoorn van neushoorns). Men bedacht dat medicijnen die zij zelf zouden samenstellen beter zouden zijn. Daarbij gingen ze voorbij aan eeuwenoude kennis over planten en kruiden en behandelingen d.m.v. Energie.

Dit begon omdat de mens die zich innerlijk niet ontwikkelt heeft, geen weet van de voor hem ongrijpbare en onzichtbare wereld. Deze toont zich slechts geleidelijk voor de mens die zijn innerlijk ontwikkelt (zelfrealisatie. Nu aan het eind van een grote vicieuze cyclus wordt ook door de kwantum fysica duidelijk gemaakt dat de mens juist die niet zichtbare energetische wereld moet omarmen en begrijpen om te kunnen blijven leven.

Met name de laatste dertig jaar is de ontwikkeling van bedachte medicatie en methoden om in te grijpen bij mensen snel gestegen. Daardoor zijn ook de gezondheidszorg kosten navenant gestegen. De mens is echter steeds zieker geworden omdat veel methoden en geneesmiddelen de mens vergiftigen(vaak cumulatie), ze teveel randproducten bevatten die het middel teniet doen of te zwaar belasten of het zijn middelen die slechts symptomen bestrijden.

Bekend is dat de meeste medicatie de mens op korte termijn verlicht en op lange termijn verergert de ziekte waarvoor het middel ingenomen wordt. Nog erger is het dat veel middelen de mens in leven houden, niet genezen. Uiteindelijk worden ze na tien tot vijftien jaar ernstig ziek op een andere plek.

De allopathische wereld snapt niets van het holistische (energetische) systeem waaruit alles in de wereld is opgebouwd dus ook mens en dier. Daardoor snappen ze niet dat ze slechts aan symptoom bestrijding doen en ons opzadelen met angst en heftige vaak onnodige ingrepen. Het lijkt daardoor in eerste instantie dat de je herstelt, maar even later wordt je op een andere plek getroffen door eenzelfde of een ander ziektebeeld.

Mensen zijn vergeten hoe ze naar hun lichaam kunnen luisteren. Vergeten wordt om naar het levensproces van de individuele mens te luisteren/ te begrijpen. Dit komt omdat bijna alle medewerkers in de gezondheidszorg geen zelf kennis hebben. Zonder deze innerlijke kennis kan men ook de kwantumfysica niet begrijpen dat net als andere kennisbronnen verklaart en aantoont dat alles dat bestaat een totaal in zichzelf grijpend systeem is waar de mens onderdeel van uitmaakt. Onwetenden (gelovers) die van deze materie geen (innerlijke) kennis hebben zijn daardoor desastreus bezig en maken mens, dier, plant en de aarde ziek. Niet alleen voor dit leven. We zullen hierdoor nog vele levens degenereren tot we leren te luisteren naar de energie die er is.

De bewuste mens die aan zelfontwikkeling doet, kiest in 99% voor wat tegenwoordig alternatieve behandelwijze heet. Ze weten dat dit past bij wie ze van binnen zijn en dat dit veelal hun levensthema ondersteund in plaats van dwarsboomt. Zij evolueren verder en zullen niet of nauwelijks last hebben van degeneratie. Zij regenereren waar ze kunnen tot ze weer genereren en meegaan met het pad van de evolutie.

Pauline Laumans behandelt/assisteert mensen vanuit de inzichten van kwantum fysica (energie)en assisteert mensen om hun levenspad te lopen.

http://www.libertasinvivo.com/cms/index.php/nl/human-interest-nl



Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes

+ Ebook Leefbewust Handboek
+ Ebook Voedzame tradities
+ Ebook Natuurwetten Dr Hamer

Opgelet: mocht je niets ontvangen controleren dan altijd even je spammap.


Je email adres

Heb je een goede nieuwstip, video of andere link voor ons ? Mail het ons


[ Terug naar het hoofdmenu ]

 


 

 

 


View My Stats