Ondersteuning nodig bij de WLZ ?


Bij het Adviespunt Zorgbelang kunt u terecht met uw vraag of klacht over de zorg. Onze medewerkers kennen uw patiëntenrechten en de zorgsector in iedere regio. Voor iedereen die onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ) valt biedt Zorgbelang sinds 1 maart gratis onafhankelijke cliëntondersteuning. Zorgbelang Nederland is een samenwerkingsverband van de zorgbelangorganisaties. Via deze samenwerking kunnen zij zich profileren als gesprekspartner op landelijk niveau. Hier vindt overleg en afstemming plaats en worden gezamenlijke projecten gecoördineerd.

http://www.zorgbelang-nederland.nl/

Adviespunt Zorgbelang

Adviespunt Zorgbelang is een initiatief van Zorgbelangorganisaties. Wij komen op voor de belangen van zorggebruikers in iedere regio en zetten ons in voor de kwaliteit van de zorg. Bij een regionale Zorgbelangorganisatie zijn gemiddeld 80 tot 500 ­patiënten- en consumentenorganisaties aangesloten. Om goed op de hoogte te zijn van de wensen, vragen en klachten van burgers onderhoudt een Zorgbelangorganisatie intensief contact met haar aangesloten organisaties. Ook richt zij zich rechtstreeks tot patiënten en burgers in de regio.

U kunt bij ons terecht als u te maken heeft met zorg en welzijn. We geven informatie, advies en ondersteuning. Adviespunt Zorgbelang komt op voor iedereen die gebruik maakt van zorg. Wilt u advies over hoe u uw zorg of hulp kunt regelen? Ervaart u knelpunten en komt u er zelf niet uit? Wij helpen u verder. Onze medewerkers kennen de zorg in uw regio en zijn op de hoogte van relevante wet- en regelgeving. Adviespunt Zorgbelang is onafhankelijk van zorginstellingen, gemeenten, Jeugdzorg en indicatiestellers.

http://adviespuntzorgbelang.nl/


Steun ons werk, bezoek eens de Leefbewust webwinkel

De Leefbewust webwinkel richt zich voornamelijk op plantaardige produkten zoals bessen, kruiden, grassen, algen, algenolie, zaden, een natuurlijke multivitamine en de krenten uit de pap qua voedingssupplementen. We zijn eigenlijk altijd op zoek naar de beste versies van produkten. Zo hebben we schone Chlorella uit binnenkweek, Spirulina gekweekt in bassins in de woestijn van California en de betere kwaliteit tarwegras uit Nieuw Zeeland.

Bezoek de webwinkel


Terug naar het hoofdmenu

 

Webwinkel helpdesk

0346-330038 (ma/vr)
Of email ons

Hoofdmenu
Naar de voorpagina
Naar webwinkel
Alle thema paginas

Contact
 

Webwinkel


 

Gratis nieuwsbrief


 

 

 

 


View My Stats