Meestal helpen afschrikbarende foto's beter.. - Column Lisa Bakker


Ieder jaar in december helpt de supermarkt u, lieve consument aan kant en klare toetjes in de mooiste verpakkingen voor de feestdagen. Samen met de producenten van "zo-lang-mogelijk-houdbaar-voedsel" worden er gedurende het hele jaar weer allerlei houdbare gerechten tevoorschijn getoverd in het Wageningse Foodvalley. De marketing afdeling hijst al dat zuivelzoets in "kan zo op tafel" bakjes...omdat ze nou eenmaal heel goed begrijpen dat u, lieve consument het al zo druk heeft ....En dus dachten ze...Met gemak dienen we onze medemens, toch?!

Ook dit jaar staat er waarschijnlijk weer allerlei rund, varkens, lamsvlees op het menu wat het daglicht nooit gezien heeft. Een griepvaccinatie is echt niet nodig zolang u, lieve consument, de vetrandjes van de entrecote of de speklapjes goed tot u neemt. Vele kleine beetjes maken een 7-daagse antibiotica kuur...met gemak. Wakker dier komt al op voor al de animal resources die wij zo gezillig mogelijk verorberen tijdens de kerstdagen.

Ik wilde wat dierenleed op zuivelgebied toevoegen, opdat u zich bewust wordt van de gruzelementen waarmee u, lieve consument, uw lichaam aan barrels eet. Want laten we eerlijk zijn....die heerlijke voorbewerkte toetjes zijn natuurlijk tijdens de feestdagen onontbeerlijk na de hippe hoofdgerechten van verminkte dieren grondstoffen.

Ik wil u graag doorlinken naar een serie van slechts 4 foto's die u de gevolgen laten zien van industriele fok en voedingsmethoden die zijn weerga in de geschiedenis van de mensheid niet kent.

In Nederland zijn we natuurlijk allemaal al veel etiketbewuster dan onze amerikaanse vrienden (grapje ) en staan wij ons mannetje in de supermarkt waar het aankomt op GMO vrije product aankoop. Of beter gezegd, wij Nederlanders gaan niet alleen de straat op tegen de macht van de Big GMO, maar wij boycotten op grote schaal de zuivelafdeling in de supermarkt, niewaar?

Inderdaad ...Niet Waar!

Hopelijk na het zien van deze groep dierlijke grondstof (vroeger noemden we een rat nog gewoon een rat) mag ik toch hopen dat u zich gaat beseffen dat vele kleine beetjes GMO uit de zuivelproducten u een ongewenste verdikking hier en daar kan opleveren over niet al te lange tijd.

Klikt u even de onderstaande link aan:
http://www.realfarmacy.com/seralini-defamation-lawsuit/

Das nog eens andere koek he! wat een bulten!! Laat me u een ding vertellen; daar valt niet tegen te botoxen hoor! Laat me u nog iets vertellen, de reguliere geneeskunstenaars gebruiken dergelijke foto's op de kerstkaarten die ze rondsturen binnen goed afgeschermde familiekring. Immers deze 4 fotootjes zijn tevens het symbool van gegarandeerde werkgelegenheid tot in tenminste de volgende generatie chirugijntjes....
Deze raten komen vanzelfsprekend niet op de mooi gedekte kersttafel, maar u, lieve consument na verloop van tijd zonder enige twijfel.

Want de ratten zijn gebruikt om uit te testen welke werkgelegenheid GMO in welke sectoren oplevert.

De goede man die net als ondergetekende al een tijd geleden de ogen durfde te openen, is zelfs zover gegaan dat hij zijn talent gebruikt heeft om te bewijzen dat GMO niets anders is dat: wergelegenheidsverschaffing. Er is een industrie die we nog niet als zodanig hebben benoemd, maar dat is mijn kerstbijdrage aan u voor 2015. U wordt immers niet alleen als een consument gezien, maar ook als een grondstof gekwalificeerd...weet u nog...vroeger hadden we personeelszaken, tegenwoordig meldt u zich op de afdeling Human Resources. U denkt van wel, maar in de ogen van sommige autoriteiten bent u geen haar beter dan de arme ratten op de foto, u bent ook een grondstof, een menselijke. Dus laten we 2016 goed beginnen en deze industrievorm in de donkerste periode van het jaar eens het licht doen zien. De industrie van Menselijke Lijden!

Wat is de moralistische kerst boodschap uit dit verhaal?
De meeste zuivelproducten in de welbekende supermarkten staan bol van het GMO. Gelooft u me niet? U bent de komende dagen toch veel en langdurig te vinden in de supermarkt, neem even de tijd hier en daar een etiketje te lezen van die mooi opgediste neptoetjes in plastieke bakjes. Alles om u, lieve consument bij de neus te nemen. Ik wens u van harte toe dat u een patroon gaat herkennen als u zoveel GMO vermeldinkjes bij elkaar ziet.

Oh en mag ik u er dan meteen even aan herinneren dat het spreekwoord, "vele kleine beetjes maken een boel" gezien kan worden als een belangrijke natuurlijke oerwet. Deze wet is helaas niet terug te vinden in willekeurig welk wetboek en daar hebben de herenmeneren een goede reden voor. Wat dat zou kunnen zijn, dat stukje denkwerk laat ik aan over, tijdens de feestdagen - als u uit zit te buiken van al die voorverpakte en instant (levens)middelen. Ik laat het aan uw denk -en gevoelsvermogen over om antwoord te vinden op de vraag:

"Waarom investeer ik toch vele dagen vele kleine beetjes geld in pseudo autoriteiten die mijn voeding wel leuker willen maken, maar mijn gezondheid niet!"
Voor u nog even een vraag, voor mij gelukkig al een weet!

HOHOHO....Merry Christmas everyone

Lisa Bakker


Steun ons werk, bezoek eens de Leefbewust webwinkel

De Leefbewust webwinkel richt zich voornamelijk op plantaardige produkten zoals bessen, kruiden, grassen, algen, algenolie, zaden, een natuurlijke multivitamine en de krenten uit de pap qua voedingssupplementen. We zijn eigenlijk altijd op zoek naar de beste versies van produkten. Zo hebben we schone Chlorella uit binnenkweek, Spirulina gekweekt in bassins in de woestijn van California en de betere kwaliteit tarwegras uit Nieuw Zeeland.

Bezoek de webwinkel


Terug naar het hoofdmenu

 

Webwinkel helpdesk

0346-330038 (ma/vr)
Of email ons

Hoofdmenu
Naar de voorpagina
Naar webwinkel
Alle thema paginas

Contact
 

Webwinkel


 

Gratis nieuwsbrief


 

 

 

 


View My Stats