Tandproblemen voorkomen - Bezin je voor je naar een tandarts gaat laatste deel


Tandproblemen worden niet alleen veroorzaakt door eten en drinken. Immers als iemand standaard door de mond ademt dan droogt het speeksel in je mond uit. In het speeksel zitten beschermende enzymen die normaal hun werk doen, maar het dan niet meer kunnen.

Een ander iets is dat veel mensen een verborgen behoefte hebben om niet helemaal gezond te zijn. Je moet iets te klagen hebben over je lichaam om mee te praten vinden ze, want dan hoor je erbij. Dit ziekmakende gedachtenpatroon betekent dat ze iets buiten zich de schuld willen geven. Echter de enige die verantwoordelijk voor jouw lichaam is dat ben je zelf. Hoe meer je op de weg van bewustzijn bezig bent los te laten wat niet van jou is, hoe gezonder je wordt. Heelkunde is een innerlijke weg.

Wil je bij de eerste schade je zelf herstellend vermogen aanspreken begin dan eens met je tanden en kiezen te praten. Klinkt misschien gek maar alles waartegen je praat, kan signalen afgeven die wanneer je ernaar wilt luisteren/gewaarworden je precies vertellen wat er gebeurt en wat er nodig is. De kwantum fysica en mensen die energie kunnen lezen weten dit als geen ander.

Ook kun je naar een paar eenvoudige uiterlijke middelen grijpen.

1. De aloude kruidnagelolie of gemalen kruidnagel.
2. Je mond spoelen met biologische kokosolie, sesamolie of oregano olie.
3. Gemalen Canadese geelwortel.
4. Elke dag wat zeezout in water oplossen en hiermee je mond spoelen. Als je dit doet spoel dan meteen je neus ermee schoon zoals Yogi’s dat doen. Wat opsnuiven en weer terug laten lopen.
5. Echinacea
6. Vitamine B.

Om heel te worden moet je de vier holistische velden aanspreken. Je innerlijke weg (spiritualiteit, praten met je lichaam), mentale bewustwording en dus stress vermijden, fysieke bewustwording door goed te eten en drinken en aan beweging te doen en je emoties niet weg te stoppen maar deze te uiten. Wat niet helpt is antibiotica, mondspoelingen.

Eet dus vet oplosbare vitaminen, verhoog de mineralen, zorg dat je ijzer binnen krijgt naast calcium en fosfor, houd je bloedsuikerspiegel in toom, vermijdt kant en klare maaltijden.

Een gezond gebit is je geboorterecht. Laat het je niet afnemen door onbewuste ouders die je zoethoudertjes geven omdat ze niet willen opvoeden, sociale druk of je eigen domme gedrag. Is het toch nodig een tandarts te hebben kies dan iemand van de www.nvbt.nl

Pauline Laumans
Aura en Chakra Reader en Healer, Natuurgeneeskundig therapeut
0618541278
http://www.libertasinvivo.com/cms/index.php/nl/human-interest-nl

 


Ontvang nu het gratis Leefbewust Eboek + nieuwsbrief


Gratis ebook + nieuwsbrief


     


    Uw email adres wordt niet aan derden verstrekt en de nieuwsbrief
    kan ieder moment weer gestopt worden.


    [ Terug naar het hoofdmenu ]

     

     


    View My Stats