Column - Met je Zelf iets doen deel 2


Menigeen loopt in het leven langs het feitelijke leven. Het zijn mensen die ademen, eten, plezier maken of stress hebben, werken, op vakantie gaan maar zich niet bewust zijn van het feit dat ze in een kunstmatige wereld een matrix of gevangenis leven, omdat ze zich niet bewust zijn van het feit dat ze feitelijk door anderen geleefd worden.

Deze anderen hebben ze in dit leven of vorige levens toestemming gegeven. Toestemming omdat het van hen gevraagd of verlangt werkt dat ze erbij zouden horen als ze zich zouden gedragen volgens de normen van de groep.

We hebben dit allemaal ooit meegemaakt in enig leven. Bijvoorbeeld in een leven in een klooster, of in de riddertijd heel heldhaftig de wereld veroveren of het geloof gaan prediken in andere plaatsen of landen. Allemaal vormen van onderdrukking vermomt in goed doenerij. Een wolf in schaapskleren zoals je ook vandaag de dag nog vaak tegenkomt. Niet voor niets worden mensen die gaan prediken in het buitenland vaak verkracht of vermoord. De mens wil niet onderdrukt worden en vol entiteiten komen te zitten.

De mens wil zich verrijken door het los laten van al dergelijke entiteiten.

Als je in een vorig leven of dit leven op een dergelijke manier bezig bent geweest, neem je daarvan een groot deel mee naar dit leven. Je zult om je Zelf te bevrijden dus bewust moeten worden waar je anderen jou laat beïnvloeden, betuttelen of over jou laat heersen.

Recent had ik zo een voorbeeld op consult. Iemand die hiërarchisch veel bereikt heeft, aanzien, geld, huis, auto, vrouw etc. maar energetisch niet op zijn eigen benen/voeten kan staan en afhankelijk is van de groep die hem in een stalen cilinder gevangen houdt. Een cilinder die niet zomaar los kan gaan, koorden die niet zomaar verbroken kunnen worden.

Met andere woorden als deze persoon de boodschap van zijn wezen ter harte neemt, moet hij moed hebben om te veranderen en van zichzelf moeten “moeten” om het roer om te gooien en anders in het leven te gaan staan.

Het is immers nu geen tijd om gevangene te zijn van een groep. Het is nu de tijd om als individu je eigen leven te leiden en de verantwoording te pakken en je levensmissie voor dit leven die jij hebt gemaakt te gaan doen.

In bovengenoemd voorbeeld kan het levensdoel pas zichtbaar worden als de persoon eerst leert voelen/ervaren dat er slechts cognitief geleefd werd (doods leven) en dat echt gaan leven iets heel anders betekent. Dan kan hij zich gaan bevrijden van het juk, de gevangenis waarin hij zit en kleur gaan krijgen. Pas daarna kan zijn levensdoel in dit leven zichtbaar worden voor hem.

Pauline Laumans
Natuurgeneeskundige, reader, visionair en schrijver
www.libertasinvivo.com

0618541278



- Welke vetten zijn nu echt gezond
- Wat doet stress met je lichaam
- Welke e-nummers vermijd je beter
- Welke voedingsstoffen verzuren
- Waarom zijn zoveel mensen moe
- Elke week de laatste nieuwtjes
- Nuttige praktische adviezen

Email adres >


Bezoek ook eens Leefbewust Plaza en steun ons werk


Gratis plaatjes voor gebruik op social media sites zoals Facebook

Link



Heb je een goede nieuwstip, video of andere link voor ons ? Mail het ons


[ Terug naar het hoofdmenu ]

 


 

 

 


View My Stats