Met Je Zelf iets doen. Ja, dat kan!


Column Pauline Laumans

Het klinkt zo logisch om met je eigen Zelf, jouw wezen of geest of ziel net hoe je het wilt noemen iets doen. Mensen die bezig gaan met dit traject ondervinden dat ze steeds bewuster worden van het feit dat alles een doel heeft en dat je daar zelf door steeds bewuster te worden in kunt participeren. Vooral zij die door jarenlange training leren om te kunnen communiceren met energie groeien door tot ongeëvenaarde ontwikkelingen in bewust zijn.

Zij kunnen kijken naar de energie en wat deze doet, waarom en wat het effect is. Dat is niet alleen van belang in relaties met andere mensen maar ook in relatie met gezondheid. Hoe meer je bewust wordt des te meer neem je jouw lichaam en geest in eigendom. Er is dan steeds minder plaats voor de energie van anderen en dat is maar goed ook. Immers, je kunt pas je Zelf realiseren als je weer volledig in contact komt met jouw energie in jou.

Alles is energie maar niet alle energie heeft het beste voor met jou als mens. Velen “geloven” dat alles wat van buitenaf komt - die ongrijpbare wereld - goed is voor hen. Het tegendeel is waar. Maar velen zijn vaak dan al door deze energieën bezeten geraakt. Dit betekent dat ze een deel van jouw lichaam en geest hebben opgeëist voor hun energie.

Toch is het voor menigeen een ideaal om bewuster te worden. Helaas volgen de meesten doodlopende paden of zijpaden omdat er inmiddels veel kaf onder het koren is gekomen. Zij komen dan aan het einde van dit leven bedrogen uit.

Veel mensen kunnen niet communiceren met de energie die er is, maar beweren dit wel te kunnen. Pas een langdurig getraind persoon (minimaal verder dan de graduate opleiding) bij bijvoorbeeld Libertas in Vivo, Essencollege of CLI kan door de vele maskerades kijken van allerlei soorten entiteiten en hun soms prachtige “keeping up appearances” verschijningsvormen, zoals engelen, familieleden of vrienden.

Er zijn echter veel organisaties die menen dit ook te kunnen, maar je met dogma’s en idee fixen opzadelen. Cognitieve kennis, dogma’s, associaties etc. staat haaks op het lezen van de energie. Je Zelf leren “ont-wikkelen” is hard nodig in deze tijd die nog steeds aan het versnellen is. Versnellen opdat daardoor vanzelf de mensen die niet mee geëvolueerd zijn, niet meekomen. Het zijn de mensen die niet snappen dat ze zelf degene zijn die dit leven gekozen hebben en dat ze daarin een missie hebben te volbrengen. Zij zullen aan het einde van deze grote cyclus dan ook terug gaan naar AF.

Mee gaan in de versnelling vraagt om te tekens te herkennen die je elke seconde worden aangereikt en daarin de juiste keuze voor jou te maken, omdat ieder mens nu eenmaal anders is. Hoe sneller je mee leert gaan met deze energiestroom hoe gemakkelijker het leven wordt, je de ballast van je af kunt schudden van de kunstmatige wereld waarin je leeft en steeds gezonder en bewuster leert leven.

Ja je leest het goed. Je hebt je Zelf in eigen hand. Jij bepaalt of je steeds gezonder en bewuster wordt of dat je het blijft ophangen aan de ander, de omstandigheden etc. en slachtoffer blijft.

Hoe beter je bewust bent wanneer jij co-creëert hoe gemakkelijker en vreugdevoller het leven zich voor je ontvouwt en je het einde van je reïncarnatiecyclus op aarde zult gaan ontdekken.

En dat is toch waar je Zelf naar streeft!



- Welke vetten zijn nu echt gezond
- Wat doet stress met je lichaam
- Welke e-nummers vermijd je beter
- Welke voedingsstoffen verzuren
- Waarom zijn zoveel mensen moe
- Elke week de laatste nieuwtjes
- Nuttige praktische adviezen

Email adres >


Bezoek ook eens Leefbewust Plaza en steun ons werk


Gratis plaatjes voor gebruik op social media sites zoals Facebook

Link



Heb je een goede nieuwstip, video of andere link voor ons ? Mail het ons


[ Terug naar het hoofdmenu ]

 


 

 

 


View My Stats